קשת ותאומים..!?#

• פותח הנושא noo25
  • פורסם בתאריך

noo25

New member
קשת ותאומים..!?#

אין לי מושג מאיפה להתחיל את הסיפור... אבל במשך השנתיים האחרונות קורה לי דבר מאוד מאוד מוזר, אני בת מזל קשת (10/12/75) אף פעם לא חשבתי במונחים של מזלות ודומה... הכל השתנה מאז שחזרתי מדרום אמריקה ,התחלתי לשים לב לעובדה שכל הבחורים שאני נמשכת אליהם (ולאו דוקא מבחינה מינית) בני מזל תאומים. אני מיד יכולה לחוש שהאדם שנמצא לידי שייך למזל הנ"ל ו ב-90% מהמקרים אני לא טועה ...(כשאני שואלת אם הם באמת בני מזל תאומים) ישנה כימיה נהדרת שלא ניתן לתאר במילים (מפני שזו אכן תופעה מוזרה) האם זה הגיוני?

MIZMOR

New member
נשמה משלימה

לפי הקבלה, לפני שתינוק נולד נכנסת בו נשמה ואז הוא יוצא לאויר העולם. אך לא הרבה יודעים שלא נכנסת נשמה שלימה אלא חצי נשמה כאשר החצי השני נכנסת לתינוקת אחרת שיכולה להיוולד בארץ אחרת בזמן אחר לגמרי. הריקנות והגעגועים שאנו מנסים למלא במשך כל חיינו על פני הארץ הם הכמיהה להתחבר שוב עם החצי השני של הנשמה שלנו ולהיות אחד. אחד מהסימנים של נשמה משלימה היא עם המזל של בן\בת זוג משלימה את שלך. מזל תאומים הוא המזל המשלים של מזל קשת לפי הקבלה, הם נמצאים זה מול זה בגלגל המזלות, קשת מיסוד האש משלים את התאומים ממזל האויר ושניהם מתעסקים בתקשורת וידע מזוויות שונות. לכן,הגיוני שאת מרגישה משיכה למזל זה מכיוון שבן זוגך האמיתי המיועד לך נולד במזל זה. עצם זה שאת מודעת למשיכה למזל זה מראה שההתפתחות הרוחנית שלך די גבוהה (אולי בגלל הטיול בדרום אמריקה שהעלה אותך דרגה) כי רק כאשר אנו מפותחים רוחנית אנו מרגישים חיבה למזל המשלים אותנו,לפני שאנו רוחניים מספיק, מזל זה יכול להיות מעצבן או דוחה מבחינתינו. כדאי שתדעי שלפי הקבלה, בתקופה שלנו. אלוקים מתעסק בעיקר בזיווגים של נשמות משלימות אז התכונני כי כנראה בן זוגך האמיתי נמצא קרוב מאוד...

אכן, מזל תאומים הוא מול מזל קשת

ולעיתים קרובות אלה באמת מזלות משלימים, ולעיתים - אויבים גלויים, אם כי המרחק מאהבה לשנאה הוא לעיתים קרובות לא רב.. בהחלט יש משהו משלים באנרגיות של שני המזלות, אלה מול אלה.

noo25

New member
תודה..

ז"א שמזלות האש משלימים את מזלות האוויר ולהיפך?

MIZMOR

New member
לכבוד יאיר- מזלות וזוגיות בקבלה

לפי הקבלה ,כאשר מחפשים התאמה בין בני זוג מבחינה אסטרולוגית מחפשים הרבה תכונות משלימות ומעט דומות (השדכנים דאז ידעו היטב סודות אלו). איני יודע אם קראת את תגובתי לגבי חלוקת המזלות, היסודות והקווים לפי הקבלה אך עפ"י המשך עיקרון זה היסודות המשלימים הם אש ואויר,אדמה ומים,אש ואש. המזלות המשלימים הם אלו העומדים 6 מקומות אחד מהשני בגלגל המזלות כדוגמת אריה ודלי,שור ועקרב וכו,. אם שמת לב המזלות והיסודות משלימים אך הקוים דומים- אריה ודלי שניהם קו שמאל (לקיחה) שור ועקרב גם הם קו שמאל. סרטן וגדי למשל שניהם קו ימין(נתינה) כך שהשקפת עולמם דומה אך לא הם עצמם. בעניין נשמה משלימה אפשר לראות זאת במדוייק במפה אסרולוגית כאשר המפה של האחד הפוכה למפה של השני אך לא בבתים לדוגמא:- מזל שור עם שמש בבית 5 ואופק קשת הנשמה המשלימה שלו תהיה מזל עקרב עם שמש בבית חמש ואופק תאומים. כמובן שיש עוד הרבה סימנים המרמזים על נשמה משלימה מעבר לפן האסטרולוגי. ןלקינוח-*פרפראות* אהבה ראשי תיבות א"ין ה"עומד ב"פני ה"רצון שנינו מבינים שכל אדם יכול להתאים לשני ולהצליח במערכת זוגית, השאלה היא תמיד כמה רצון יש וכמה עובדים על זה...

noo25

New member
השכלתי....

ראשית... תודה רבה, ואכן ההתפתחות הרוחנית שלי לא נובעת רק בעקבות הטיול לדרום אמריקה אני רפלקסולוגית בכירה במקצועי,למדתי המון סוגי איבחונים (לפי צבעים,אבנים...לפי ארבעת האלמנטים וכו´...) וכשסיימתי לימודי "רייקי 1" ...הבנתי עד כמה הנפש שלנו מורכבת פשוט מדהים !! אבל אני די חדשה בענין מזלות ,אסטרולוגיה וכדו´.... לכן אני מאוד מודה על כל פיסת אינפורמציה. האמת היא שאני נשואה כבר שנה למזל בתולה.. (עם כל המשיכה העזה לתאומים..) אנחנו חיים יחד כבר 6 שנים נפלאות.. אבל יכול להיות שהוא לא הנשמה התאומה שלי...אף אחד לא אמר שאמורים להתחתן עם הנשמה התאומה...נכון?? יכול להווצר מצב שבו הנשמה התאומה היא חברה,אחות..וכו´... או שאני טועה?? ושוב.. תודה רבה נעמה

MIZMOR

New member
לכבוד נעמה ../images/Emo63.gif

אני אבחר את מילותיי בקפדנות ובזהירות על מנת לענות על שאלותייך אך ברצוני להקדים ולומר שחכמת הקבלה לפעמים יכולה להיות חותכת ומפחידה בנחרצות שלה ואין לה גינונים או נימוסים או התחשבות ברגישויות האדם אלא להעביר את האמת כפי שהיא. בנוסף, אין לי רצון אישי להשפיע על החלטותייך בחיים אלא להעביר את מעט הידע שיש לי מחכמת הקבלה. אם לאחר הקדמה זו בכל זאת את רוצה להמשיך ולדעת על נשמות תאומות ועל המקרה הספציפי שלך, הראי לי סימן. נ.ב. הנושא לא כל כך מפחיד,אולי קצת הגזמתי בהקדמה אך אני חש צורך להיות זהיר ולנהוג באחריות.

noo25

New member
תודה MIZMOR .....

הנושא מאוד מאוד מעניין אותי.. לכן אני אודה לך מראש על כל פיסת אינפורמציה ... אני מודעת לעניין ה"זיווג משורש הנשמה"..(זו אחת מני הרבה ברכות שזכיתי לקבל כשנישאתי) מה שמענין אותי (בקשר למקרה הספציפי שלי) זו העובדה שאני באמת נתקלת במקרים רבים של משיכה לא מוסברת (משיכה אינטלקטואלית משיכה אפלטונית לאו דוקא מינית) לבני מזל תאומים. לא כ"כ ברור לי מנין זה נובע. ישנם מצבים שבהם אני משוחחת עם בחור/ה ואני ממש יכולה לזהות שהם שייכים למזל זה...וכשאני שואלת מתברר שב-90% מהמקרים אני צודקת. (זה לא קורה עם מזלות אחרים-רק תאומים) לא מוזר??## במיוחד כשאני לא נמצאת במצב של חיפוש אחר בן -זוג וכדומה.. אני ממתינה בכליון עיניים לראות מה יש לך לומר על כל העניין.. תודה, נעמה

MIZMOR

New member
לנעמה- (דוד ובת שבע)

לפני שאענה, הקדמה מהמקורות... לפי הסיפור התנ"כי המפורסם, דוד המלך ראה את בת-שבע רוחצת את עצמה והתאהב בה. מכיוון שהיה מלך ובת שבע היתה נשואה לאוריה, לא יכל לקחת אותה לאשה,אז החליט לשלוח את בעלה למלחמה בתקווה שיהרג. אכן כך קרה ואז לקח את בת שבע לאשתו. יש הטוענים כי דוד המלך חטא חטא גדול במה שהוא עשה, אך הקבלה מזהירה לא לחשוב על כך בכלל. לפי הקבלה, דוד המלך ראה והבין שבת שבע היא הנשמה המשלימה שלו ומיועדת לו כאשר יבוא הזמן הנכון, אך מכיוון שלא יכל לחכות, עשה מה שעשה. מה הקשר בין הסיפור הזה אלייך?? ראשית, אנו כן מיועדים למצוא את הנשמה המשלימה שלנו ולהתחבר איתה בעולם הזה ולא במערכת יחסים של אמה ובת או אחות ואח, אלא בזוגיות מלאה של בעל ואשה. לצערינו, מעט מאוד אנשים זוכים בתענוג הזה מכיוון שצריך ששני בני אותה נשמה יגיעו לדרגת רוחניות כה גבוהה בעולם העשייה והחומר שלנו שזה די קשה. על פי רוב , נשים הרבה יותר מפותחות מבחינה רוחנית מאשר גברים ומגיעים למודעות מהר יותר. כמו כן נשים בד"כ צריכות רק גלגול אחד בעולם הזה כדי לתקן את נשמתם כאשר הגברים יכולים לחזור אין ספור פעמים ולא להצליח. אז מה עושות הנשים בינתיים? עוזרים לגברים אחרים בדרכם להתפתחות רוחנית ע"י נישואין, כאשר ידוע שנישואין הם חוויה "מתקנת" ע"פי הקבלה. בנושא הספציפי שלך, את בת מזל קשת ובן זוגך "האמיתי" הוא בן מזל תאומים בעל חצי הנשמה המשלימה שלך. הבסיס האמיתי לקשר בן שני מזלות אלו היא קודם התקשורת והאינטלקט ורק לאחר מכן משיכה מינית. ציר תאומים קשת באסטרולוגיה הקבלית הוא ציר של תקשורת, הוראה ולמידה- תאומים יודא קצת על הרבה, וקשת יודע הרבה על קצת. איך פוגשים את בן זוגך האמיתי? לא על ידי חיפוש בני מזל תאומים ובדיקת מפות אסטרולוגיות ולא ע"י חיפוש בן זוג בכלל, אלא, ע"י כך שתממשי את כל הפוטנציאל הטמון בך, תעסקי ותחיי לפי יעודך ותגיעי לדרגה רוחנית גבוהה או אז החיים לבד יזמינו את המפגש, אך זה לא מספיק כפי שהסברתי קודם. יתכן ובן זוגך האמיתי כבר נפגש איתך או שהוא בכלל גר קומה מעלייך אבל אין לו רוחניות גבוהה מספיק כדי להרגיש את חשיבות המקרה. אני מנחש שאת כנראה כבר פחות או יותר מוכנה מכיוון שאת כבר מזהה את אנרגיית התאומים מסביביך ואוהבת אותה באופן טבעי לגמרי ולא בגלל שידעת את מה שאני אומר לך ברגע זה. לסיום, קצת לפני המועד שבני הזוג ה"אמיתיים" סוף סוף נפגשים ויתכן שהם כבר נשואים לנשים או גברים אחרים ישנם שתי אפשרויות. א. גירושין פתאומיים, או, חס וחלילה, מוות לבן הזוג כמו בסיפור של דוד המלך ובת-שבע. אני חוזר ומתריע, אני לו מציע לך להתגרש חס וחלילה או לחפש אחר גברים בני מזל תאומים. כל מערכת נישואין היא חשובה מאין כמותה ויש סיבה לזה שאת נשואה לבעלך שחשובה לא פחות להתפתחוכם הרוחנית.לא לזלזל בכלל!! אני מודע לכך שדבריי הם אולי פרובוקטיבים ויכולים להיות מאוד שנויים במחלוקת ואם פגעתי ברגשותיהם של אנשים הקוראים תגובה זו או ברגשותייך נעמה, אני מתנצל מראש!

ELY

New member
מזמור, אמרת פעם ש...

מי שנולד בא´ בחודש עד טו´ נחשב לחזק יותר מבחינת נשמה מי שנולד מ-טו´ עד כח´ נחשב לחזק יותר מבחינת נפש רציתי לשאול: אני נולדתי ב-כ"ט, מה אומרים על זה? תודה ELY

יש הבדל בין השלמה - ובין השלמה

המושג ´נשמה משלימה´ מדבר כמיטב הידוע לי על מקרים מאוד ספציפיים. אישית, אני לא מאמין בזה : נשמה משלימה כזו היא אלמנט מתחלף בחיינו, בכל פעם כשאנו צריכים ללמוד משהו אחר, אם על עצמנו, ואם על הזולת. לעומת זאת מזלות משלימים, זה כבר משהו אחר : אלה השלמת תכונות על פני ציר של מזלות, האחד כלפי השני. במקרה כזה, ישנה אפשרות של השלמת אנרגיה מסויימת, אבל היא בהחלט לא הכרחית, כיון שיש עוד הרבה כוכבים במפת הלידה חוץ מהשמש, וגם כי כל אחד בוחר לחוות חלק אחר מהשמש שלו עצמה. לעיתים יש באמת את הכימיה הזו, אבל מעבר לכך - הקשר עצמו יראה מה השנים עושים עם העניין. אז לפני שנכנסים עמוק מדי לנושא המשלים, כדאי לזכור : הכל צפוי והרשות נתונה, ובעיקר היא נתונה לסוג החוויה אותה אנו מחפשים בקשרים הקרובים והזוגיים שלנו.

MIZMOR

New member
יאיר אני מסכים בהחלט...

אם מה שאתה אומר. חייבים בגרות מסויימת וקצת הרבה נסיון חיים לפני שקופצים למסכנות לגבי התאמה בין שני בני זוג ובטח עם מנסים לעשות זאת ע"י מפה אסטרולוגית. בעניין השמש לא התכוונתי רק שהשמש משלימה והאופק אלא שכל כוכבי הלכת החשובים גם נמצאים במיקום מתימטי משלים במפות. בנושאי אמונה רק הזמן יגיד... ודרכך היא הנכונה בשבילך.

peaches

New member
וואו קריאת מחשבות ../images/Emo63.gif

אני כבר הרבה זמן מתעניינת בנושא הקשרים או יותר נכון טיב היחסים בין מזלות שונים. אני למשל נולדתי ב-31.10.80 ושמתי לב שלמשל יצאתי עם הרבה מזלות גדי ותמיד הקשר לא הסתדר גם עם אבא שלי שהוא מזל גדי עם כל כמה שאני מאוד אוהבת אותו אבל למרות זאת הוא לא החבר הכי טוב שלי. ועוד למשל מזלות עקרב נוספים הובילו אותי תמיד לסיטואציות מטורפות גם בסקס ובכלל. ואילו נשים מזל מאזניים היו חברות טובות מאוד ואפילו מורות שהשפיעו עלי מאוד בצורה רגשית חזקה. וגם העובדה המעניינת ביותר היא שעם מזלות כמו שור או סרטן או טלה או דלי וכו´ אני בקושי מכירה או אם מכירה אז התקשורת ביננו מאוד רופפת אם בכלל. מזל בתולה ותאומים יש לפעמים קשרים אבל בעוצמה בינונית. אשמח לתגובה על הסיפור שכתבתי

epitaph

New member
מוזר אבל גם אצלי זה ככה

למרות שאני מאמין שצריך להסתכל על כול המפה ולא רק על מזל השמש גם אצלי זה ככה...רוב החברים שלי הם עקרבים כמוני
.יש לי קשרים טובים מאוד עם ילידי מאזניים והתאהבויות שלי היו עם בנות מזל גדי.מוזר אבל נכון...

עוד על תעלולי מזל השמש...

ישראל נמנית על בני מזל שור. אוקה - מאזניים. דוד בן גוריון, לוי אשכול, יגאל אלון, חיים צדוק ובנימין נתניהו היו ילידי מזל מאזניים. גולדה מאיר ומשה דיין הם ילידי שור - ואף חוזה המדינה תיאודור הרצל היה יליד שור; שמעון פרס ומנחם בגין, אגב, הם אריה (מזל הירח של המדינה). כמעט נוצר הרושם שמי שלא נמנה מבין שלושת המזלות הנ"ל אין לו סיכוי להפוך ראש ממשלה!
אפילו שכל מפת לידה מורכבת מהרבה גורמים, נראה שהשמש יש לה מילה מאוד גדולה בכל עניין.

MIZMOR

New member
אריק שרון ויצחק שמיר הם בני מזל... ../images/Emo76.gif

דגים לדעתי??

MIZMOR

New member
לכבוד -peaches

אולי התגובה למזלות וזוגיות למעלה תענה של שאלותייך??

למעלה