לנעמה- (דוד ובת שבע)
לפני שאענה, הקדמה מהמקורות... לפי הסיפור התנ"כי המפורסם, דוד המלך ראה את בת-שבע רוחצת את עצמה והתאהב בה. מכיוון שהיה מלך ובת שבע היתה נשואה לאוריה, לא יכל לקחת אותה לאשה,אז החליט לשלוח את בעלה למלחמה בתקווה שיהרג. אכן כך קרה ואז לקח את בת שבע לאשתו. יש הטוענים כי דוד המלך חטא חטא גדול במה שהוא עשה, אך הקבלה מזהירה לא לחשוב על כך בכלל. לפי הקבלה, דוד המלך ראה והבין שבת שבע היא הנשמה המשלימה שלו ומיועדת לו כאשר יבוא הזמן הנכון, אך מכיוון שלא יכל לחכות, עשה מה שעשה. מה הקשר בין הסיפור הזה אלייך?? ראשית, אנו כן מיועדים למצוא את הנשמה המשלימה שלנו ולהתחבר איתה בעולם הזה ולא במערכת יחסים של אמה ובת או אחות ואח, אלא בזוגיות מלאה של בעל ואשה. לצערינו, מעט מאוד אנשים זוכים בתענוג הזה מכיוון שצריך ששני בני אותה נשמה יגיעו לדרגת רוחניות כה גבוהה בעולם העשייה והחומר שלנו שזה די קשה. על פי רוב , נשים הרבה יותר מפותחות מבחינה רוחנית מאשר גברים ומגיעים למודעות מהר יותר. כמו כן נשים בד"כ צריכות רק גלגול אחד בעולם הזה כדי לתקן את נשמתם כאשר הגברים יכולים לחזור אין ספור פעמים ולא להצליח. אז מה עושות הנשים בינתיים? עוזרים לגברים אחרים בדרכם להתפתחות רוחנית ע"י נישואין, כאשר ידוע שנישואין הם חוויה "מתקנת" ע"פי הקבלה. בנושא הספציפי שלך, את בת מזל קשת ובן זוגך "האמיתי" הוא בן מזל תאומים בעל חצי הנשמה המשלימה שלך. הבסיס האמיתי לקשר בן שני מזלות אלו היא קודם התקשורת והאינטלקט ורק לאחר מכן משיכה מינית. ציר תאומים קשת באסטרולוגיה הקבלית הוא ציר של תקשורת, הוראה ולמידה- תאומים יודא קצת על הרבה, וקשת יודע הרבה על קצת. איך פוגשים את בן זוגך האמיתי? לא על ידי חיפוש בני מזל תאומים ובדיקת מפות אסטרולוגיות ולא ע"י חיפוש בן זוג בכלל, אלא, ע"י כך שתממשי את כל הפוטנציאל הטמון בך, תעסקי ותחיי לפי יעודך ותגיעי לדרגה רוחנית גבוהה או אז החיים לבד יזמינו את המפגש, אך זה לא מספיק כפי שהסברתי קודם. יתכן ובן זוגך האמיתי כבר נפגש איתך או שהוא בכלל גר קומה מעלייך אבל אין לו רוחניות גבוהה מספיק כדי להרגיש את חשיבות המקרה. אני מנחש שאת כנראה כבר פחות או יותר מוכנה מכיוון שאת כבר מזהה את אנרגיית התאומים מסביביך ואוהבת אותה באופן טבעי לגמרי ולא בגלל שידעת את מה שאני אומר לך ברגע זה. לסיום, קצת לפני המועד שבני הזוג ה"אמיתיים" סוף סוף נפגשים ויתכן שהם כבר נשואים לנשים או גברים אחרים ישנם שתי אפשרויות. א. גירושין פתאומיים, או, חס וחלילה, מוות לבן הזוג כמו בסיפור של דוד המלך ובת-שבע. אני חוזר ומתריע, אני לו מציע לך להתגרש חס וחלילה או לחפש אחר גברים בני מזל תאומים. כל מערכת נישואין היא חשובה מאין כמותה ויש סיבה לזה שאת נשואה לבעלך שחשובה לא פחות להתפתחוכם הרוחנית.לא לזלזל בכלל!! אני מודע לכך שדבריי הם אולי פרובוקטיבים ויכולים להיות מאוד שנויים במחלוקת ואם פגעתי ברגשותיהם של אנשים הקוראים תגובה זו או ברגשותייך נעמה, אני מתנצל מראש!