קשת ה %&#$*!@

Indiman1

New member
יהיה היום פרק ???

הגענו ליום חמישי של קשת. מה אתם אומרים - יהיה היום פרק או לא ?

raz the 1

New member
לא יהיה היום פרק!!

בדקתי ביס... אני לןא מבין מה יש לקשת נגד היפים והאמיצים.!!!

tahar4

New member
למה אין בקשת פרקים של היפים?

מה קורה עם זה? יכול להיות שלא משדרים כי מתכוונים להוריד את היפים אחרי המון שנים? או שלא משדרים כדי שבקיץ לא יהיו פרקי זהב? מישהו יודע???????????

girlontop

New member
קשת ה %&#$*!@ ../images/Emo117.gif

זה עבר כל גבול. לא ניתן שקשת תזלזל בנו ככה ותפסיק לשדר את הפרקים בלי שום אזהרה או סיבה טובה (נאום של ביבי?
). אני קוראת לכל המשתתפים בפורום, גלויים וסמויים, להפציץ את קשת ואת הרשות השניה בטלפונים עוד היום. אל תהיו תמימים - זה מתחיל בקשת וזה יגמר בהורדת הסדרה כולה, ולא רק בקיץ. תדרשו תשובות, תצעקו, תתחצפו ואל תוותרו להם! לא ניתן שיקחו מאיתנו את סטפני, ברוק, רידג' (טוב, אותו אפשר לקחת
) וכל החברים!

girlontop

New member
דיברתי איתם ../images/Emo46.gif

השיחה לפניכם: (אני אוהבת להתייחס לעצמי בגוף שלישי
) טלי: שלום, למה אין פרק היום של היפים והאמיצים? טלפנית: יש לנו בעיה טכנית טלי: כבר שבועיים יש לכם בעיות טכניות כשמשדרים את הסדרה טלפנית: מה לעשות? טלי: מה זאת אומרת 'מה לעשות'?! מה התקלה הטכנית? טלפנית: יש לנו בעיה עם אספקת הפרקים טלי: איך זה שרק לכם יש בעיה ולזכייניות האחרות אין? טלפנית: כל זכיינית היא בפני עצמה בסיפור הזה טלי: מתי הבעיה תיפתר ויהיו פרקים? טלפנית: כרגע לא ידוע טלי: בערך? בקרוב? טלפנית: אין לי מושג בקיצור, אל תבנו על זה שיהיו פרקים לקשת בקרוב וזה אמור להלחיץ את כולנו, כי קשת היא הרי הזכיינית שזכתה במכרז והיא זו שתשדר בעוד מספר חודשים לצד רשת. אני עדיין מבקשת מכם להפציץ את קשת בטלפונים (היא נשמעה עצבנית, כאילו כל היום שיגעו אותה בעניין - וזה טוב!
) וגם את הרשות השניה. אם לא נתחיל לפעול היום נמצא את עצמנו בקרוב נטולי היפים בכלל, וזו לא נבואת זעם.

taylor18

New member
אני התקשרתי גם ! ! !

נורא התעצבנתי על זה..פשוט דילגו על הפרק. ח ו צ פ ה! התקשרתי וזו שענתה לי הייתה כל כך מגעילה שאלתי אותה מה קרה היא אמרה שהייתה תקלה טכנית. אני אמרתי: למה דווקא ב4? אז היא אמרה: מה לעשות, יש תקלה ! כמעט צרחתי עליה שם אבל היא אמרה שממחר ושבוע הבא בכלל זה לא יקרה יותר . היא הייתה ממש לא נחמדה. בכל מקרה היא אמרה שזה לא יקרה ואני מקווה שזה נכון!

OZKAR

New member
הגיע הזמן ל../images/Emo88.gif בראש

מעט לפני 4 הרמתי את הטלפון וצלצלתי לקשת, ממש כמו לפני שבוע. התשובה היתה ממש כמו שטלי קיבלה: בעיה טכנית- אין להם פרקים לשידור. עניין זה צריך להדליק לכל הצופים נורה אדומה, אם קשת לא דואגת למלאי שלה, כמו שדאגה במשך העשור האחרון, סימן שהיא כבר לא מייחסת חשיבות לסדרה ואולי אף בוחנת את תגובות הצופים- אכפתיים או אפטיים בקשר לעתידה על המקרע בארץ. ממש כמו שנפטרו מ"כל ילדיי" כך יתכן עכשיו. למעשה הצעטרתי שנעניתי כ"כ מהר, האם זה אומר שיש המון מזכירות שם בקשת או שהצופים פשוט נוהגים באדישות. אדישות לא תקדם אותנו כי יתכן ואנו נמצאים כעת בצומת מאוד חשוב מבחינת הסדרה, המכרז יכנס לתוקפו בנובמבר ויתכן שקשת בוחנת אופציות כדאיות... כל שיש לעשות הוא להראות עניין- טלפון, אימייל, פקס ומכתבים. אנחנו לא פראיירים!

אני התקשרתי ב4.20

והם ענו אחרי 5דקות המתנה!! והיא אמרה שהחל משבוע הבא הכל ישודר כרגיל---נביאה אני לא ולא בת נביא--אבל כמו שאמרו חכמים ממני נחיה ונראה.........

Indiman1

New member
יש משהו לא הגיוני במה שהם אומרים

אם אין להם פרקים במלאי , אז איך הפרק הבא משודר מיד ביום למחרת ?? יש להם את הפרקים. נראה לי שהם פשוט מסבנים אותנו. עובדה שרשת/טלעד ממשיכים לשדר בדיוק מהפרק האחרון... ומשום מה יש לי הרגשה שגם שבוע הבא לא ישודרו פרקים בשני וחמישי. קשת פשוט משחקים עם הצופים!

faery18

New member
רק רגע

אולי זה בגלל שאנחנו מתקרבים לפרקים של ארה"ב ולכן נותנים רק ארבעה פרקים בשבוע. אולי זה במקום נבחרת הזהב והאמת, זה עדיף מאשר לא לראות חודשיים היפים.

Indiman1

New member
נראה לי שזה באמת זה

הם בטח ניסו לשמור על פער יציב של 3 חודשים עד לפני הקיץ כדי לא לשים פרקים חוזרים ואז זה מעולה אבל אי אפשר לדעת אז נחיה ונראה כמו שאמרו פה כבר...

ani88

New member
זה התגובה שקיבלתי מנציב תלונות

הציבור של רשות השנייה אלכסנדרה שלום רב, "קשת" המשדר בשיתוף עם שאר הזכיינים את הסדרה "היפים והאמיצים" נתקלה בבעיה טכנית בקלטות שהיו בידיה ולכן לא הייתה מסוגלת לשדר את הסדרה במהלך ימי השידור שלה. התקלה התגלתה ממש לפני השידור, כך שלא ניתן היה להודיע על כך לכלל עורכי לוחות המשדרים ורק הלוחות הדיגיטליים הצליחו לעדכן את הנתונים בזמן אמת. בברכה, עילי זלצמן עוזר נציב תלונות הציבור

238

New member
כן,ברור....

בס"ד לקשת היתה בעיה טכנית עם הקלטות,ואז הקלטות עברו לטלעד,ובדרך פלא הבעיה הטכנית נפתרה. אנחנו אומנם צופים ביפים והאמיצים במשך כמה שנים טובות,ומוכנים לבלוע כל עלילה(מופרכת ככל שתהיה) שבראדלי מנחית עלינו,אבל עוד לא הסתייד לנו המוח עד כדי כך.

למעלה