קשת בענן

kung fu

New member
תשני את המילה ל"רוצה" במקום "צריכה"

זה כבר יהווה שינוי

mimeli

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכמה נכון!

אהבתי!

אנילה1

New member
תכתבי בגדול, "עכשיו אני מוצאת עבודה

טובה שמתאימה לי". תקראי את זה כל יום מספר פעמים. ככה את שולחת מסר ליקום שאת זקוקה לעבודה. העבודה תגיע בקרוב. תהיי רגועה כדי שלא תפספסי אותה. תהיי רגועה כדי לאפשר ליקום לטפל בך.

אנילה1

New member
עוד משפטים שיכולים לתמוך בך.

"אני רגועה ושלווה. היקום דואג לי. אני מוצאת עבודה בקלות ונעימות". תגידי אותם כל יום מספר פעמים כמו שכתבתי. אומרים את הכל בזמן הווה, לא עתיד. המוח מכיר רק זמן הווה, לכן מגיב ל"תיכנות" שלך בזמן הווה.

אנילה1

New member
קונג פו נכון, לואיז היי גם השפיעה

על תפיסת עולמי. אני כנראה כבר אומרת משפטים כאלה בצורה אוטומטית. הם באמת עושים טוב. תנסי. יש כמובן התפתחות נוספת אצלי. בתחום הנשמות. כרגע קוראת 2 ספרים על מה עושות הנשמות בין הגילגולים. הספרים האלה מאוד מרגיעים אותי. אפילו יותר ממדיטציה. זה מאוד מגמד את הכעסים שיש לי, מתוך עצם החיים בישראל.

kung fu

New member
גם עלי לואיז היי השפיעה ../images/Emo45.gif

מכירה, מיישמת ונהנית מהם
הספרים על הנשמות מרגיעים. מפתיע! למה הם מרגיעים אותך? או מה מרגיע בהם? ומה שם הספרים שאת קוראת?

אנילה1

New member
קונג פו, הרבה פעמים חשתי את הנשמה

שלי. ולא ידעתי למה לשייך את זה. הספרים האלה מחזקים מאוד את התחושה שלי. ומאשרים אותה. וגם חוויתי יציאה מהגוף, וזה היה מדהים. לכן הספרים מרגיעים אותי. הם שמים את החיים על סקאלה הרבה יותר רחבה מהחיים עכשיו. והרבה דברים מעצבנים של חיי היום יום מתגמדים.

kung fu

New member
../images/Emo6.gif חה חה...וגם אני רוצה להרוויח

כסף
קדימה, אולי נפתח ביחד איזה חברה שנותנת הרצאות בנושאי מודעות עצמית?

mimeli

New member
תגידו..קשט מצויירת גם תעזור?../images/Emo6.gif

שווה לנסות..
אז הנה לכולנו.. באהבה
ממני סימון

למעלה