קשתיתתתתתתתתתת

motin10

New member
קשתיתתתתתתתתתת

ערב ערב מול כוכב לחשתי לי תפילה הילדה אשר אוהב זאת סולטנה מהשכונה אין אמת בכוכבים כך אומרים האוהבים אוהבים לא משקרים אם תאמיןןןןןןןן נה נה נה נה נהההההההההההההההההההההההההההההה מתוך הסרט שרית הזמר היה יגאל בשן ... אז מה המצב נחושבקקקקקקקקקקקקקקק סולטנה נשמה כפרה ממי מואהההההההההההההההההההההה הכי ענק בעולם ..יו איזה כייף רגע עוד הפעם ..מואהההההההההההההההההההה לסולטנהההההההההההההההההההההה סולטנה נשמה בואי נרקוד קצת ואני אשיר הולך???הדרךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הלנהההההההההההההההההההההה נמשכת בלי די ..איפה את הלנה הקשיבי אלי חיזרי נא ממנה בעיר בניחר בינינו הלנה דבר לא ניגמר ...כפרה מורידה דימעה של אושר סולטנה ..רגע מוציא ממחטה מנגב לה בעדינות ...סולטנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רק אל תגידי שאני לא אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

הקשתית*

New member
מרוב התרגשות יורדות לי ../images/Emo7.gif

איזה שיר יפהההההההה אמאאאאאאאאאאאאאא האמת התורה סולטנה מתרגשתתתתתתתתת,רק חסרים לי ה-
ים וה-
בות ,אתה יודע נובשק , כמו ,שפרוחי שולח לנטלי... הלוואי לכולנו יהיו מחזרים כאלה, כונכפרה... ועכשיו סולטנה רוצה להיות קצת תרבותית ולכתוב לך משהוא... "הדבר הטוב ביותר ,שיש ביכולתי לעשות עבור ידידי, הוא פשוט להיות לו ידיד. אין לי עושר להעניק לו. כשיידע ,שאני מאושר באהבתי אותו. לא ירצה כל גמול נוסף" =============================== (הנרי דיויד תורו) ================== איזה באסה היה היום בגן,הא
לא יכולנו לצאת לחצר לשחק,כי הכל היה רטוב וגשום. אבל אתה היית מה זה חמוד , נץ נתת לי את הסנדביץ שלך ופוגים
....אין כמוךךךךךךךך וחבל שאין...

שרי 43

New member
אני לא מפסיקה לבכות איתך......

מההתרגשות והקולטורה שרצה בגן הזה. שרי (שהפסיקה לראות טלנובלות והפכה מכורה לגן)

למעלה