אהובתי שלי מצאתי לך מאהב תמיד רצית, לחשת לי בסוד ביקשת דרכו מהשגרה לצאת לחוש לעוף במחוזות נידחים לרחף הנני ואני למאהבת שכמותך ייחלתי סוד ומיטה עמך לחלוק שעה של אושר אצלך למצוא הנך ואנו שנינו קשר של שתיקה קשר של תשוקה קשר של דפיקה קשר של פריקה שלא ייגמר לעולם
למה תמיד נדמה לך ש...? למה את חושבת שהקשר לא ייפרם? למה את שותקת? למה את נדחפת? בסך הכל Gימל רצה לספר לי משהו יווווווו עד שמצאתי מאהב המאהבת של Gימל (מיכאללה)
ככה זה, אימא שלי תמיד אמרה, שניים רבים והשלישי מנצח... ופתאום אני שואלת את עצמי, שניים זה רבים? כאילו, לא ממש רבים. קצת רבים. נגיד, שלושה זה רבים יותר... Gימל, איך אתה אוהב? א י ל ה Bית או Dלת...
השאר "רק" יעמדו... אפשר להתחיל לספר בדיחות.. אחת באה לאמא שלה, אחרי ליל הכלולות. שואלת האמא - איך היה? עונה הבת - גדול ! הייתי הראש/ונה שלו. איך את יודעת? שואלת האמא עונה הבת - זה היה חדש, עטוף בניילון.
שזו באמת סוגייה מעניינת, השמות של האברים בזכר ובנקבה... ומה זה אומר עלינו, שבעצם השמות של כ ל האיברים הם בזכר? השפה כמראה... ואפרופו שפה, באיזו שפה ערפאת שולט? . . . . . . . . . (העליונה) א י ל ה זכר ונקבה ברא אותם (את מי?! את מי?!)