קשר של שתיקה

Gימל

New member
קשר של שתיקה

אהובתי שלי מצאתי לך מאהב תמיד רצית, לחשת לי בסוד ביקשת דרכו מהשגרה לצאת לחוש לעוף במחוזות נידחים לרחף הנני ואני למאהבת שכמותך ייחלתי סוד ומיטה עמך לחלוק שעה של אושר אצלך למצוא הנך ואנו שנינו קשר של שתיקה קשר של תשוקה קשר של דפיקה קשר של פריקה שלא ייגמר לעולם

את יכולה פעם לא להדחף?

למה תמיד נדמה לך ש...? למה את חושבת שהקשר לא ייפרם? למה את שותקת? למה את נדחפת? בסך הכל Gימל רצה לספר לי משהו יווווווו עד שמצאתי מאהב המאהבת של Gימל (מיכאללה)

Sודית

New member
לא יכולה

יש לי מדחף... ושלא תתקרבי ל-גימל אמרת שאת מסתפקת... בסופטי ואריה.... אז בבקשה להרגע.. סודית שולחת את מיכאלה לדבר ללמפה

למפה יקרה!

היום סודית אמרה שיש לה מדחף לאן דוחפים מדחף? מה קורא כשדוחפים עם מדחף? נהנים יותר? מיכאללה באלפי שאלות

Sודית

New member
לה, לה, לה.....ת ר ג ע י

יש הפסקת חשמל... סודית מדליקה...פנס

Gימל - Gלה לנו

על מה עוד אתה חושב? ממה עוד אתה מסמיק? מתי אתה מסמיק כשאתה חושב? מתי אתה חושב שאתה מסמיק? מיכאללה, תמיד בשאלות

Gימל

New member
בדרך כלל

ששואלים אותי יותר משלוש שאלות ברצף זה גורם לי לעבד צבע (מסוכן שם על סולם למעלה, ליד התקרה, מל´שות)

הכנתי לך צידה לדרך

שתי אופציות משולבות כדי שלא תעבד ולא תאבד שום צבע מיכאללה, גם עם פתרונות (אפילו זמניים)

אילה.

New member
טוב באתי

ככה זה, אימא שלי תמיד אמרה, שניים רבים והשלישי מנצח... ופתאום אני שואלת את עצמי, שניים זה רבים? כאילו, לא ממש רבים. קצת רבים. נגיד, שלושה זה רבים יותר... Gימל, איך אתה אוהב? א י ל ה Bית או Dלת...

Gימל

New member
אם כבר שאלת איך אני אוהב

אז זה פשוט מאוד עם כל הלב

אילה.

New member
רק

לב? ושכל השאר יעמדו מנגד ויקנאו? א י ל ה מטעם שאר אברי הגוף

אפי לוג

New member
אם

השאר "רק" יעמדו... אפשר להתחיל לספר בדיחות.. אחת באה לאמא שלה, אחרי ליל הכלולות. שואלת האמא - איך היה? עונה הבת - גדול ! הייתי הראש/ונה שלו. איך את יודעת? שואלת האמא עונה הבת - זה היה חדש, עטוף בניילון.

Gימל

New member
איפה ראית "רק" ?

שומאחד\ת לא יוצא\ת מקופח\ת אבר בגוף נקבי הוא זכר או נקבה? ובגוף זכרי? ידעתי שאצלי הזכרון הוא כבר לא מ´שהיה פ´ם

אילה.

New member
אז זהו

שזו באמת סוגייה מעניינת, השמות של האברים בזכר ובנקבה... ומה זה אומר עלינו, שבעצם השמות של כ ל האיברים הם בזכר? השפה כמראה... ואפרופו שפה, באיזו שפה ערפאת שולט? . . . . . . . . . (העליונה) :) א י ל ה זכר ונקבה ברא אותם (את מי?! את מי?!)

אפי לוג

New member
לגעת בסוגיה

תהיתי - ביחיד אומרים - פות אחת וברבים? פותות? פותים? פתיות?

למעלה