קשר רומנטי חשאי

קשר רומנטי חשאי

אני חלק מקבוצת חברים וידידים,כאשר כולם רווקים ורווקות.
אני והידיד הכי טוב שלי מהקבוצה,החלטנו לקחת את הקשר קדימה לכיוון הרומנטי.
החלטנו לשמור על כך בסוד מכולם,כדי לתת לקשר להצליח.
וגם כדי להמנע ממציצנות ומרכילות של כל החברים.
איך אפשר להחזיק קשר בצורה חשאית שכזאת לאורך זמן,לאור הנסיבות?
מה יקרה במידה ואראה את החבר שלי,מפלרטט עם אחת הבחורות האחרות מהקבוצה?
האם ניתן לסמוך עליו,ואיך אפשר להתאפק כשרואים זאת?
יש צ'אנס לקשר כזה להצליח?

קודם כל זה לא יהיה תמיד חשאי

כי לא תמיד תצליחו גם להסתיר את זה אם אתם מסתובבים עם החברים שלכם כל הזמן.
מה הבעיה אם אחרים יידעו?! אתם רווקים, פנויים והחברים יכולים רק לפרגן.
מציצנות ורכילות לא יהיו ברמה שאת מדברת בהנחה שזה קשר של שני פנויים שרצו לתת מקום למשהו אחר.

Megie

New member
היי

ברוכה הבאה!

אני מבינה את הרצון לשמור על חשאיות וזה ברור שעם הזמן יגדל הקושי..עם זאת אני לא רואה סיבה להמשיך לשמור לנצח..כלומר, בתור התחלה-עדיף לא להכניס גורמים שעלולים להרוס..אבל אחרי שתרגישו מספיק חזקים-מה האינטרס לשמור בסוד?! תתחילי לאט ובהדרגה בלי יותר מדי מחשבות עתידיות.
לגבי הבחור..למה שיתחיל עם אחרות?! גם אם אף אחד לא יודע שאתם יחד וגם אם הוא היה יוצא עם מישהי מחוץ לחבורה הוא היה צריך להתנהג כמו כל גבר שנמצא בזוגיות.. אני לא מבינה, למה שיפלרטט?! מה, בכוח לשדר שהוא רווק?! זה ממש לא הגיוני שיזרום בצורה הזאת ואם זה יקרה, אין לך מה להשאר איתו.

שוב, זה אפשרי ואולי אפילו רצוי..אבל לתקופת זמן מסויימת ולא לתמיד..כשתרגישו מספיק בשלים-תספרו לשאר.
וכמו שאני מכירה את זה, אנשים יתחילו להשים לב אם הם מכירים אתכם מספיק טוב

בהצלחה!

עניתי לך גם בפורום אחר אבל אעתיק את זה לפה

ברוכה הבאה.
קודם כל, מזל טוב על הקשר החדש, אתם עושים בשכל שאתם בשלב זה שומרים את זה רק ביניכם.
גם כי כנראה החברים יתערבו לכם בקשר ( לא מכוונות רעות אבל זה עדיין מציק ) וגם כי זה טרי .
לדעתי תשמרו את זה בסוד לא לנצח אלא עד שהקשר יתבסס קצת, תהיו זוג לכל דבר ותרגישו בנוח לשתף
את הסביבה, תוך שאתם יודעים להתמודד עם השאלות שבטח יצוצו.
ברגע שתרגישו בטוחים יותר בקשר, ספרו לחברים.
דבר שני, לא ברור לי החשש שלך שחבר שלך יפלרטט עם אחרות.
אני מניחה שאם לא היית חושבת שהוא בחור טוב, שאת סומכת עליו ושאת רוצה אותו כבן זוג
מראש לא היית נכנסת איתו לקשר מעבר לידידותי.
כנ״ל הוא..
אם הוא איתך, זה אומר שהוא מעוניין בך, שאת היא שמעניינת אותו, ושאין לו עניין באף אחת אחרת
כך שתני בו אמון ותהני מהקשר שלך, ההתחלה היא הכי כייפית
בטח שיש לכם סיכוי להצליח, למה שלא יהיה??
אתם צריכים רק שהכל יהיה הדדי, תאמינו בקשר, תנו מעצמכם, סמכו אחד על השני ותאהבו.
הוא יהיה מושלם

הבהרה לגבי החשש שלי שהחבר יפלרטט

תודה רבה לכן על ההתייחסות לשאלותיי ועל התשובות המפורטות.
אני אבהיר את עצמי לגבי החשש שהחבר יפלרטט:
הכוונה שלי היא במקרה ואחת הבנות בחבורה תתחיל איתו מול עיניי,
רציתי לקבל עצה איך לשמור על קור רוח במצב כזה.

זה מה שיפה..

את לא צריכה לעשות כלום ולא ״לעמוד על המשמר״
וזה כי הוא יעשה את מה הוא צריך לעשות עכשיו שהוא בזוגיות - יגיד שהוא לא מעוניין וגם לא
יזרום עם פלירטוטים מאחרות.
את לא צריכה להתערב או לדאוג, אם הוא איתך הוא לבד יפעל בכיוון הנכון.

מדויק

בחור שהוא מעל הראש בעניין שלך, "רעשים" לא אמורים להפריע לו...

מאידך אלא אם אתם בשבועיים הראשונים לקשר אזי לא נכון להסתיר את זה בעיקר אם מישהי תתחיל איתו, כי במצב כזה אתם מעמידים את הבחורה במצב לא נח

לא לשמור על קור רוח

כשזה קרה לי, הייתי דופקת להן מבטים מאיימים \ מחפשת תירוץ למה אני צריכה אותו \ בועטת בו מתחת לשולחן

מצד שני, היינו בכיתה י"ב. בגרות לא הייתה הצד החזק של מי מאיתנו. אם את באמת בת 33 כמו שכתוב בכרטיס שלך אז כל מה שכתבתי לחלוטין לא מומלץ ולא יתקבל בעין יפה ע"י הסובבים אתכם...

שלום

צריך להיות טבעי. לא לחשוף יותר מדי כשאין צורך, אבל גם לא להתאמץ להסתיר במידה מטורפת. לא מקובל לעשות מעשים גופניים ליד אנשים, לכן ממילא סביר שלא יצ טרכו לדעת על הקשר ביניכם. לא צריך לשקר, אפשר פשוט לא לענות. אם רק יפלרטט בצחוק ולא ינסה לבגוד ולהתחיל עם אחרות כשהוא מחויב אליך, לא צריך לדאוג.

LILI1234567

New member
הייתי שם ובעייני טעות

היה חשאי מגניב ונחמד בהתחלה, אחר כך הפך להיות שקר גדול מדי בשביל לספר לאחרים..אחרי שסיפרתי לחברות שלי (כי יש גבול לכמה שאפשר לשקר) הוא חשש לספר לחברים שלו שלא יעלבו שהוא שיקר והאמת התחלתי להרתע מהיכולת שלו לשקר כ"כ הרבה זמן ובכזו מיומנות.. וחשדתי בצדק:) הבחור בסוף התמזמז עם אחרות והיה קשה לגלות את זה כי אף אחד לא ידע שזה אסור, כי תכלס קשר סודי זה לא קשר רציני זה קשר בשביל הריגוש.. זוגיות בריאה כרוכה ביכולת להתנשק שבא לך, לצאת בציבור, לבחון איך הבנאדם נראה שהוא בזוגיות גלויה(כן גם אם הוא מפלרטט) אם נניח הקשר בסוד והוא לא מתייחס אליך כל הערב, זה בגלל שזה בסוד! אחלה תירוץ אבל זה לא הולך ככה.. הרי אם כולם היו יודעים הוא לא היה יכול להתנהג ככה, כלומר בקשר מסוג כזה יש הרבה יותר מרחב ומקום לטעויות ולהתנהגות לקויה ואי אפשר באמת לבחון ולבנות משהו יציב ככה.
היה נחמד בגיל 17 והחזיק שנתיים אבל באמת מביך אותי להזכר בזה כ"כ הרבה בלאגן ויצירת דרמה מיותרת שרק מביעה חוסר רצינות וכנות.
בהצלחה:)

זה בכלל לא שקר.

זכותם לשמור על הקשר ביניהם לתקופה מסויימת.
אין שום חובה ללכת ולהצהיר לכולם שהם יוצאים, זה אישיו פרטי ביניהם בלבד.
אם הם ימשכו את זה תקופה ארוכה שמלווה בשקרים לחברים אם ישאלו וכאלה, זו בעיה אחרת.

בהתחלה לא לספר? זכותם המלאה.

אני יוצאת מנקודת הנחה שזה סוד רק כי זה טרי, לא משהו שאמור לערב שקרים לא לאף אחד או להיות סוד לנצח.

אצלך נשמע שזה היה לחלוטין אחרת.
הבחור היה לא אמין, והשתמש ב"סוד" בשביל לבגוד בך, בכלל לא אמור להיות ככה.

אצלי, כשאני וידיד טוב החלטנו לקחת את זה קדימה, גם שמרנו בסוד לתקופה קצרה של שבועיים בערך.
וכן, היה מוזר קצת, אבל אחר כך כולם ידעו וזה לא היה כזה סיפור.
אין מה לתרץ בגידה בך ע"י זה שהוא כביכול חשש לספר, הוא פשוט אדם שחיפש אחרות ומצא אחלה של תירוץ.

LILI1234567

New member
יש הבדל בין המקרים-

אין שומדבר רע בלשמור לעצמכם את הקשר עד שדברים מתבהרים ולא ישר לצאת בהכרזות עד שדברים נהיים בטוחים ומתחשק. כמובן שזה לא חובה ואפילו לפעמים כדאי בהתחלה לשמור על העניינים ברגוע בלי לערב את כל העולם. נראה לי שרוב האנשים קודם כל רואים מה הולך לפי שמספרים לחברים/אמא/סבא ..
לעומת זאת היא מדברת על קשר חשאי לאורך זמן ושואלת איך אפשר לשמור עליו ככזה, היא מדברת על מה לעשות אם הוא יפלרטט עם בחורות אחרות ועל להתאפק כאשר זה קורה.. לא חושבת שבזוגיות אמורים להתאפק שחבר שלך מתחיל או שמתחילים איתו והוא משתף פעולה. נראה לי שקווי הדימיון דומים יותר לעניין הכושל שלי מאשר שלך:)
במידה וזה סתם לצורך בירור העניינים כפי שקרה אצלכם, גם אם זו הייתה תקופה של דייטים כי בא להם להיות בשקט בלי דעתם של כולם זה בסדר ונחמד אבל לפי מה שהבנתי לא על זה מדובר במקרה הספציפי הזה..
והאמת זה לא תירוץ שלו, זה תירוץ שלי.. הוא חיפש אחרות ואני נתתי לזה מרחב פעולה.. אם היינו "מוצהרים", כמובן שהוא עדיין היה מתפשפש לו אבל סביר להניח שהייתי מגלה לפני/שהיה מרגיש פחות חופשי לבצע את זה.

הוא לא יפלרטט כי הוא בזוגיות.

זה כלל לא משנה אם הם "מוצהרים" או שלא .

מי שבוגד, יבגוד בכל מקרה, יפלרטט בכל מקרה, ולא ירכב על קטע הסודיות .

מי שלא, לא יעשה את זה לעולם וגם לא יזרום באם הסיטואציה תקרה לו.

אין שום סיבה שבעולם שהיא תצטרך כביכול לראות אותו מפלרטט עם אחרות ולשתוק כי הוא בעצם 'מסכן שרק זורם עם זה כדי שלא ישימו לב'.

במקרה כזה, הוא בחור לא אמין ועליה להפרד ממנו ישירות.

מי שבאמת רוצה, אוהב , אמין - לעולם לא תהיה סיבה לחשוש לגביו.

2461

New member
להגיד את האמת, לא רואה כל חיובי בעניין הזה.

כשמישהו איתך בקשר אני לא רואה שום סיבה בעולם שירצה להסתיר את זה כולל ״שהחברים לא יהרסו״. אם כבר להפך, אם החברים הם כל כך טובים אז הם רק ייפרגנו! ואם לא כנראה הם לא כל כך טובים.
אם אני הייתי במקומך זה היה גורם לי לחשוב שהוא משחק איתי ו/או מתבייש בי.
ממליצה לך או לסיים את העניין או ״לצאת לאור״.

בהצלחה

אני עומדת להתחתן

עם מי שהיה לפני כן הידיד הכי טוב שלי.
אבל אנחנו לא הסתרנו מהחברים המשותפים שלנו את זה שהתחלנו לצאת כזוג.
לא הרגשנו צורך.

אישית אני חושבת שלא ייצא לכם הרבה טוב מלהסתיר זאת מהחברים. אם אתם באמת כאלו חברים טובים, קשה לי להאמין שתצליחו לשמור את זה בסוד מהם הרבה זמן. רכילות תמיד תהיה, ככה זה בעולם. החוכמה היא ללמוד להתמודד עם זה ולחיות עם זה.
אם ניתן לסמוך עליו? את היית ידידה שלו לפני שהתחלתם לצאת, את אמורה לדעת אם אפשר לסמוך עליו או לא...
בכל אופן, בעיניי אם לא תסתירו את זה, יהיה לשניכם יותר קל. ככה גם לא תצטרכי לחשוש שהבחורות האחרות בקבוצה לא יודעות שהוא תפוס ויפלרטטו איתו..

noaaaa

New member
נו, באמת...

מה הקטע של החשאיות הזאת?
אם היה לך חבר היית מסתירה מהח'ברה עד שהעניינים יתבהרו?
אז ירכלו קצת, אז מה? את לא היית סקרנית אם שניים מהח'ברה היו מודיעים לך שהם בני זוג? זה מאוד טבעי שזה מסקרן ומפתיע ונושא לדיבורים בזמן הקרוב.

גם אני הייתי חלק מח'ברה וכשאני ועוד אחד העלינו את רמת הקשר מידידים בתוך קבוצה גדולה לקשר רומנטי גילינו ישר לכולם, האמת נתנו להם להבין לבד- פתאום כשיושבים כולם בסלון של מישהו ואנחנו צמודים ואז הוא שם עלי יד...
אני מחייכת כשאני נזכרת...חחח...איזו נוסטלגיה.
כיום אני נשואה לו ויש לנו 3 ילדים ואולי אולי עוד אחד בדרך

מה הקטע של החשאיות הזאת.
הם חברים שלך, לא?

זאת כמובן דעתי. את לא חייבת לקבל אותה.
שיהיה לכם בהצלחה בכל אופן, זה הכי מדהים להיות בת זוג למי שהיה חבר ידיד שלך קודם.

היי זה בדיוק מה שקרה לי!

(מהראשי)
אני וחבר שלי היינו החברים הכי טובים וכשהחלטנו לקחת את זה לכיוון הרומנטי הסתרנו את זה במשך חודש מכולם. למה חודש? כי החלטנו שזו תקופת זמן מספיקה כדי להבין אם זה הולך או לא, אם לא - אפשר להפרד כידידים ואף אחד לא יידע ואז לא היה מביך לבלות יחד.
אחרי חודש באמת סיפרנו לכולם, ואנחנו
יחד עד היום, יותר משנתיים וחצי.

מצד שני, בהתחלה הסיפור בכלל לא היה ורוד כ"כ. ראיתי בנות נדבקות אליו ולא יכולתי לעשות כלום, הוא ראה בנים מתחילים איתי ושתק.
זה יכול לעבוד רק אם את סומכת עליו ב100% שלא ינצל את הסודיות של הקשר ויבלה עם בנות אחרות.

למעלה