קשר ערפילי
שלום, אני חדשה בפורום. אני בהליכי גירושים,אחרי נישואים של 4 שנים,ללא ילדים.אני בת 29.5 .גרה בצפון הארץ ועובדת בחברה גדולה . לאחר זמן מה של קשר לא ברור ומסתורי שהתחיל בעבודה, אני מרגישה שאני חייבת להתייעץ. אני מקווה שזה המקום הנכון... הגירושים שלי עדיין לא הסתיימו.אני התחלתי לעבוד בחברה לפני כמעט שנה.אני עובדת בתפקיד בכיר יחסית וגם אותו אחד שלגביו אני חייבת,פשוט חייבת עצה. במשך 8 חודשים לא היה בינינו כלום,חוץ מיחסי עבודה ולו מבט קליל אחד . בעקבות פרוייקט מסויים שהחל אצלינו בעבודה לפני כחודשיים, פתאום ,כנראה, פוזרה לה אבקת קסם כלשהי שהתחילה לפעול,משום מה. אותו אחד הוא גם גרוש ללא ילדים.לצורך זה, אקרא לו כאן "אותו אחד",ברשותכם. ה"קסם" החל במבטים קלילים, נשיקות קצרות מ-א-ד בהפסקות במשרד שלו ורק אם התאים לי ולא כשהוא קרא לי,וכך כ- 3 שבועות עד שהתרחש לו ה"אקט" ...אחרי אירוע שבו היינו יחד,והאקט התקיים בביתו. אני חייבת לציין ש"אותו אחד" ידוע כאחד שהתפרפר המון לאחר גירושיו (גרוש כשנה וחצי) . לאחר אותו לילה מוזר, בעבודה היו לנו עדיין את אותם מבטים ,התלחשויות אך לא יותר.אותו הלילה היה לפני חודש וחצי וזהו הזמן שאנחנו בעצם קוסמים כנראה אחד לשני בעבודה...עד לפני כמה ימים: יצאנו עם החבר'ה של העבודה לאירוע מסויים.אני לא הייתי בטוחה שאבוא כי נשארתי לעבוד עד מאוחר וכבר הייתי סחוטה.וזה מה שאמרתי לו,שלא בטוח שאגיע.. לבסוף,שוכנעתי להגיע על ידי חברה טובה שאמרה שעליי להתאוורר.ראיתיו כי הגיע עם מישהי ,לא מהעבודה והם התגופפו מדי פעם, צחקו יחדיו ופרשו בחצות,יחדיו. לאחר האירוע,מזה מספר ימים,אני מתחמקת ממנו:בקושי שלום,ענייני עבודה ותו לא למרות שהוא שם לב לכך ומנסה,כך נראה,אולי אני טועה,להתקרב על ידי הקפת שולחני עד אליי כדי לתת לי נייר כלשהו. אתמול שברתי את ההתחמקות שלי על ידי הלצה כלשהי,וזאת רק כי היה עם אנשים (ההלצה לא קשורה לסקס,לגברים,נשים וכיו"ב) .אם היה לבד, לא הייתי מתקרבת. אני לא מבינה כל כך מה קורה כאן.מצד אחד,אני לא מרגישה נכון,שזה יהיה קשר בריא.אולי אפילו חולה. מצד שני,כל ה"כימיה", אולי ,בינינו נמשכת בצורה אפלטונית בעבודה אחרי ה"אקט" וזאת כחודש וחצי. הוא נראה כאילו הוא מנסה להסתיר משהו ומצד שני הוא מאד גלוי. והאמת,גם אני:מצד אחד,אני מעוניינת בו (אגב,הוא בחור מאד מאד נאה,אוהב לעזור לאנשים,רק יש לו ג'וק כזה שהוא אוהב להתפרץ לדברי אחרים ) ומצד שני,בעבודה כמובן איני יכולה להראות את התעניינותי בו-גם כי זו עבודה וגם כי שלא יחשוב מעצמו יותר מדי... עצתי לעצמי היא ריחוק,כמה שיותר,בלי מחשבות עליו, כי זה פשוט כאב ראש להתאהב שוב ומצד שני,אני מרגישה את הפרפרים בבטן כמו נערה מתבגרת. אם תוכלו לייעץלי עצה טובה וחביבה,אודה לכם. בברכת לילה טוב, עינת.