קשר ערפילי

עינת63

New member
קשר ערפילי

שלום, אני חדשה בפורום. אני בהליכי גירושים,אחרי נישואים של 4 שנים,ללא ילדים.אני בת 29.5 .גרה בצפון הארץ ועובדת בחברה גדולה . לאחר זמן מה של קשר לא ברור ומסתורי שהתחיל בעבודה, אני מרגישה שאני חייבת להתייעץ. אני מקווה שזה המקום הנכון... הגירושים שלי עדיין לא הסתיימו.אני התחלתי לעבוד בחברה לפני כמעט שנה.אני עובדת בתפקיד בכיר יחסית וגם אותו אחד שלגביו אני חייבת,פשוט חייבת עצה. במשך 8 חודשים לא היה בינינו כלום,חוץ מיחסי עבודה ולו מבט קליל אחד . בעקבות פרוייקט מסויים שהחל אצלינו בעבודה לפני כחודשיים, פתאום ,כנראה, פוזרה לה אבקת קסם כלשהי שהתחילה לפעול,משום מה. אותו אחד הוא גם גרוש ללא ילדים.לצורך זה, אקרא לו כאן "אותו אחד",ברשותכם. ה"קסם" החל במבטים קלילים, נשיקות קצרות מ-א-ד בהפסקות במשרד שלו ורק אם התאים לי ולא כשהוא קרא לי,וכך כ- 3 שבועות עד שהתרחש לו ה"אקט" ...אחרי אירוע שבו היינו יחד,והאקט התקיים בביתו. אני חייבת לציין ש"אותו אחד" ידוע כאחד שהתפרפר המון לאחר גירושיו (גרוש כשנה וחצי) . לאחר אותו לילה מוזר, בעבודה היו לנו עדיין את אותם מבטים ,התלחשויות אך לא יותר.אותו הלילה היה לפני חודש וחצי וזהו הזמן שאנחנו בעצם קוסמים כנראה אחד לשני בעבודה...עד לפני כמה ימים: יצאנו עם החבר'ה של העבודה לאירוע מסויים.אני לא הייתי בטוחה שאבוא כי נשארתי לעבוד עד מאוחר וכבר הייתי סחוטה.וזה מה שאמרתי לו,שלא בטוח שאגיע.. לבסוף,שוכנעתי להגיע על ידי חברה טובה שאמרה שעליי להתאוורר.ראיתיו כי הגיע עם מישהי ,לא מהעבודה והם התגופפו מדי פעם, צחקו יחדיו ופרשו בחצות,יחדיו. לאחר האירוע,מזה מספר ימים,אני מתחמקת ממנו:בקושי שלום,ענייני עבודה ותו לא למרות שהוא שם לב לכך ומנסה,כך נראה,אולי אני טועה,להתקרב על ידי הקפת שולחני עד אליי כדי לתת לי נייר כלשהו. אתמול שברתי את ההתחמקות שלי על ידי הלצה כלשהי,וזאת רק כי היה עם אנשים (ההלצה לא קשורה לסקס,לגברים,נשים וכיו"ב) .אם היה לבד, לא הייתי מתקרבת. אני לא מבינה כל כך מה קורה כאן.מצד אחד,אני לא מרגישה נכון,שזה יהיה קשר בריא.אולי אפילו חולה. מצד שני,כל ה"כימיה", אולי ,בינינו נמשכת בצורה אפלטונית בעבודה אחרי ה"אקט" וזאת כחודש וחצי. הוא נראה כאילו הוא מנסה להסתיר משהו ומצד שני הוא מאד גלוי. והאמת,גם אני:מצד אחד,אני מעוניינת בו (אגב,הוא בחור מאד מאד נאה,אוהב לעזור לאנשים,רק יש לו ג'וק כזה שהוא אוהב להתפרץ לדברי אחרים ) ומצד שני,בעבודה כמובן איני יכולה להראות את התעניינותי בו-גם כי זו עבודה וגם כי שלא יחשוב מעצמו יותר מדי... עצתי לעצמי היא ריחוק,כמה שיותר,בלי מחשבות עליו, כי זה פשוט כאב ראש להתאהב שוב ומצד שני,אני מרגישה את הפרפרים בבטן כמו נערה מתבגרת. אם תוכלו לייעץלי עצה טובה וחביבה,אודה לכם. בברכת לילה טוב, עינת.

הבטן רמזה לך - ריחוק וכמה שיותר...

תביני אם לא "תקבלי" שזה היה פלירט זמני תסתבכי מציעה לך... א. לא לשפוט אותך, מקוה שנהנת ממה שעשית ב. להשלים עם המעשה היה ונשלם מן חוויה ג. יש לי מן רושם שאת משחקת עם האגו שלך וזה מה שגורם לך להתחמק ממנו ולא לחיות את המציאות כאחראית על המעשים שלך ההתחמקות היא קטנוניות וחולשה מול הערכה העצמית שלך אז אם מרגיש לך מנוצלת אז הפכי זאת הפנימי את החשיבה שנהנת ומיצית ומכאן משנה גישה ד. אמרת שהוא דיפוס פרפר למה ליפול לרשת של אדם לא יציב ובפרט בעבודה אישית נגד רומנים בעבודה תמיד זה נגמר לא טוב פוגע ומזיק ה.מגיע לך יותר ו. תתרחקי ובימים הקרובים חפשי אדם אחר שיעסיק את ראשך עד יעבור המתח ז. אות מעניינת אך לפעמים מסבכת אז כאן מסיימת

Oris Mom

New member
הי עינת

לא ברור ממה שכתבת מדוע לא המשיך הקשר ל"התחמם" לאחר אותו "אקט" (שאני מניחה שהיה לוהט ונפלא, אחרת לא היית ממשיכה לחשוב עליו). האם הייתם נבוכים מהאינטימיות שנוצרה ביניכם? האם התחמקת ממנו בעבודה? האם נתת לו להבין שאולי את מתחרטת על אותו לילה ובעצם לא ממש מעוניינת בו? האם הוא עשה נסיונות לדבר איתך? לגעת בך? להיפגש איתך? האם את עשית נסיונות כאלה? מה היתה התגובה שלו? מה היתה התגובה שלך לנסיונות שלו (אם היו?) האם יכול להיות שנוצרה אי-הבנה ביניכם עקב מבוכה וחוסר תקשורת ומשום כך הוא הסיק שאינך מעוניינת בעצם בקשר איתו והלך למישהי אחרת? או שאולי נתת לו להבין שאת מעוניינת בהמשך הקשר אבל הוא קיבל "רגליים קרות" מפני שהוא כזה פרפר וחזר לפלירטוטים בלתי מחייבים שם הוא מרגיש הכי בטוח? בכל אופן, שאלי עצמך את השאלות הללו. אם תגיעי למסקנה שזו היתה אי הבנה וחוסר תקשורת ביניכם, כדאי לך פשוט לדבר איתו. הגישה הישירה היא הטובה ביותר. אין לך מה להפסיד. הרי את המבוכה כבר הרגשת, לא תהיי יותר מובכת אם תדברי איתו על זה. אם האפשרות השניה היא הנכונה, אז שכחי ממנו כמה שיותר מהר. טיפוסים כאלה רק משאירים אחריהם שובל של לבבות שבורים. בהצלחה

להיזהר..זה הכל

לא טוב להתעסק עם אדם שעובד באותו המקום. ובטח עם פרפר... תזכרי..שאם את כן הולכת על זה..אם חס וחסה זה לא יילך..גם מקום העבודה שלך הלך....

ערסlight

New member
עצה בדיעבד.

לא מנהלים רומנים במקום עבודה [נקודה] אבל, כעת זה כבר לא משנה. זוג לא תהיו ותצטרכי להתפתל עוד הרבה זמן.

יש חוק בלתי כתוב - לא "מתעסקים"...

...במקום העבודה... במיוחד עם העבודה חשובה לך... בדר"כ זה נגמר "רע"... חג שמח...

שרשירית

New member
מילים כדורבנות../images/Emo45.gif

לא מתעסקים במקום העבודה - זה תמיד נגמר רע (מנסיון). לא מערבבים הנאה עם עסקים אלא אם כן לא אכפת לך לקום ולעזוב את העבודה. אל תכנסי לזה... אבל אם את מאוהבת אז את כבר בתוך זה! בהצלחה

מים גנובים זה לא מי נביעות :)))))

אבל הם מתוקים עד לטיפה האחרונה.. אחר כך.. אומרים שזה עושה צרבת:))

t o t a l

New member
אל תעשי את הדבר החכם

אני בעד לאבד את הראש. לכי על זה. צודקים כל החכמים שלפני, אבל ביניינו, אני שואל: המתיקות הזאת שאת מרגישה? הפרפרים האלו? העיקצוצים המטריפים בבטן התחתונה? הבור המבעבע באמצע החזה? אני שואל: יש עליהם? ככה לוותר עליהם בקלות? לכי על זה וכוס אמוק העולם

נראה שהבעייה היא

שהעיקצוצים המטריפים יהפכו ממש עוד מעט קט לעקיצות מטורפות בבטן שלה... האקט וכל התחושות המאוהבות כבר מאחוריה...:))

שרשירית

New member
אז פשוט אין ברירה והיא

כבר בתוך זה... אז לפחות שתהנה ושתתחיל כבר למצוא עבודה חדשה.

הפעם כולי בהסכמה עם TOTAL!../images/Emo45.gif

(ולא להיסחף.... אהההה.... רק הפעם!!) מי כמוני מכירה את התמונה הזו שבעצם ימים אלו ממש, נימצאת באותה סיטואציה הנ"ל שתיארת שם למעלה... איבוד ראש, מתיקות ודבש, פרפרים ועיקצוצים (ולא רק בבטן התחתונה, אלא בכל פינה בגוף!!), בורות ומערבולות... ונכון - אין... אין עליהם!! וכניראה שגם לא אוכל לוותר על כל הטוב שהאיבוד ראש הזה הביא אותי.... אבל... כשאתה חושב צלול ובאופן מפוקח ורציונאלי, ואתה בא ועושה חשבון נפש עם עצמך, אתה מבין שהזמן המתוק הזה מוקצב! והקץ יגיע... והתוקף יפוג!! אתה מבין שביום מן הימים, אתה תיאלץ להיפרד מהפרפרים והעיקצוצים והבורות והמערבולות יותירו אותך כואב ומדמם... ולמעשה שוב לבד עם עצמך... ומה שנותר לך מאיבוד הראש הזה, זה להתרפק ולהתענג על זכרונות מתוקים, ימים מאושרים ואותם לילות קסומים... אך לדעת שהיה שווה כל רגע ורגע!!

Raychoo

New member
יש לה הרגשה

שרק אישה יכולה לכתוב את מה שכתבת כאן. גבר שקורא את זה מבין מיד שמבחינת "אותו אחד" מה שהיה ביניכם היה סתם משהו קטן וחביב, לא יותר. אנחנו הנשים מחפשות פרשנויות וחופרות בכל האירועים שהיו "אולי הוא התכוון ש...." ו "אולי זה אומר ש..." ו"אולי הוא לא מבין את עצמו...". הכל שטויות. אם הוא לא שם, הוא לא שם. מה יש כאן להבין? ואם את שואלת מה לעשות עכשיו...אז תעשי מה שבא לך. אבל מציעה לך לא להתעסק עם זה יותר מידי. מסכימה עם מי שרשם שזוג אתם לא תהיו.

ערסlight

New member
הזכרת לי...

למה נשים רואות סרט פורנו עד הסוף? ...כי הן רוצות לראות אם הם יתחתנו בסוף.

למעלה