קשר עם רווק...

Anat44

New member
קשר עם רווק...../images/Emo35.gif

האם לדעתכן/ם יכול להיווצר קשר זוגי נכון ומאוזן בין אם חד הורית לבין בחור רווק?

Anat44

New member
רווק + חד הורית../images/Emo14.gif

כל מה שאמרתם, אמת לאמיתה... אולם כשאני מספרת על ה"חבילה" שלי - 3 בנות שבהן פעוטה, אני רואה וגם מבינה את החשש. בעיקר כשהבחור מציין שהוא מעוניין בילד משלו, ואני את שלי כבר עשיתי...

אין ספק שעם רווק יעזור אם תהיי

פתוחה להריון נוסף. זה טוב גם לילדים - עוזר להם לראות את בן הזוג החדש - חלק מהמשפחה. אם את שמה את כל החבילה מול העיניים על היום הראשון זה יכול להבהיל, במיוחד כאשר למעשה, אין שום דבר שיחזיק את הבחור. לא יודעת אם הייתי יכולה לבלות כמה דייטים בלי להזכיר שאני אימא, אבל עם 3, אולי כדאי לנסות....
כשאת "מורידה" את החבילה על מישהו שכבר מצאת חן בעיניו - זה יכול לעבור אחרת... גם אם זה יביא לעצירה לשם הסתגלות לרעיון.

Anat44

New member
האם הבנתי נכון?

האם את מתכוונת שלא כדאי בדייט הראשון לספר על כל החבילה? לי אישית קשה להסתיר כששואלים אותי...

m i c h a l i

New member
מצטרפת לתהייה... נאווה? תוכלי

להסביר? האם התכוונת בתשובתך שכדאי "לא לספר את כל האמת" ?

Anat44

New member
כך הבנתי מתשובתה

של נאווה: לספר רק בשלב יותר מאוחר. יש לי בעיה עם זה. משום שזו אני על כל התוספות שלי. אי אפשר להסתיר כזה דבר, או לא לספר עד שבטוחים בזוגיות. מספיק טל אחד כשאני באמצע ארוחת ערב, ואז שומעים את כל המתרחש בקירבתי... אשמח, נאוה, אם תאמרי למה התכוונת.

../images/Emo6.gif כאמור: זו לא דרכי - אני מדברת

על החבילה שלי מיד. אבל אני גם לא ממש רוצה שיבלבלו לי את המוח. בניגוד לרוב האנשים כאן, אני צריכה שמישהו ייפול לי לידיים ויתעקש להישאר למרות הכל. אני הודפת את כל מה שמגיע. אבל... כשמכירים אדם, יש המון דברים לדבר עליהם לפני שפורסים לו עם מה יצטרך להתמודד בפגישה השנייה. יכול להיות שהוא בכלל לא יתאים. אני לא מדברת על לשקר, אבל... להיות אימא מבלי לפרט כמה ילדים ובני כמה הם. ממש כמו שלא כדאי לפרט את כל הבעיות עם ה- X, או כמה הילדים לא ממש מאפשרים קשר חדש (יש כאלו). ממש כמו שלא מפרטים את כל הבעיות הבריאותיות, ממש כמו שאת לא הולכת לפגישה כמו שאת קמה בבוקר (וגם לא כמו שאת חוזרת מהעבודה) הכוונה היא במפגש הראשון לקחת לך את הזמן, להעריך את הבנאדם ולהחליט אם את רוצה לפגוש אותו שוב. סיפור - מאגף אחר. חברה שלי מכירה ויוצאת עם אנשים ברשת. יצאה עם בחור. פגישה ושתיים. היה להם אפילו לילה אינטימי לפני שהבחור החליט ש... זה בטוח לספר לה מה שמו האמיתי. לא לזה התכוונתי. התכוונתי לא להבליט מדי את העניין בפגישה ראשונה. ואל תהרגו אותי על זה - אני לא עושה זאת! אבל הרבה גברים מצפים לזה, והרבה נשים עושות את זה. במילים אחרות: יש אנשים שזה עובד טוב עבורם. השאלה היא (לדעתי) - עד כמה את זקוקה לזוגיות חדשה.

m i c h a l i

New member
יכול להיות שיש כאלה שנוהגים כך

אבל אני שמחה לומר שאני לא אחת מהם. אין לי שום צורך או רצון להסתיר את העובדה שאני אמא במשרה מלאה. להיפך, לעיתים קרובות מאד אני גאה בכך. גאה במי שאני וגאה בבתי. אני לא רוצה או צריכה שהאדם מולי יתמודד או יעזור לי עם בתי או עם עצם היותי אמא. כמובן שלא אכנס לפרטים קטנים ואפרוס את סיפור חיי לפניו בפגישה הראשונה וגם לא בשנייה או השלישית אבל עובדת היותי אמא תמיד נמצאת שם בגלוי .

רחלי228

New member
מניסיוני...

סיפורי נכון ללפני כתשע שנים..כאם חד הורית, שגידלה את בתה לבד, ללא עזרת האב כלל, הכרתי רווק , חמוד, מבוגר ממני בשנתיים (אני הייתי בת 25 , הוא בן 27 ). יצאנו כשנה , במהלכה עברנו לגור יחד, ולאחר כשנה נישאנו ואף נולד בננו המשותף. הקשר מצדו עם בתי הבכורה היה קשר ששבע עליות ומורדות ..הוא מאוד התאמץ לתת לה דמות אב...אך ילדים "מריחים" כזה מאמץ לא טיבעי...וזה ניכר לעין (ולנשמה) הקשר בינה לבינו עד היום נשמר, אך כואב וטעון מאוד...האפליה בין הבן הביולוגי לבת שלי ניכרת לעין.. אני לא יודעת כמה מאוזן, כמה נכון וכל אחד לגופו. במקרה שלנו, מערכת היחסים התסיימה לה זה מכבר, עקב חיכוכים רבים ולא על רקע - "אתה רווק או אני חד הורית"... רק שני אנשים שלא הסתדרו והחליטו להתגרש...

dominiq

New member
קשר עם רווק???

לכל אלו אשר חושבים שקשר בין רווק לבין אמא לשלש בנות משני אבות יכול להיות חיובי ומאוזן.מה? השתגתם?מה כאן מאוזן?איזון זה הדבר שהכי לא נראה כאן.מקסימום זיון. אם את חושבת על הילדות שלך,כדאי שתמצאי לך מישהו בעל רקע דומה עם נסיון ורגישות.

asufit

New member
אפשר להצטרף?

לצערי לא כל הרווקים מעוניינים בקשר עם אם חד הורית. הכרתי אדם מקסים, רווק המחפש קשר רציני..היתה ביננו כימיה אדירה...מצאנו חן אחד בעיני השני. בגלל היותי אם לילד מקסים, אינו מעוניין להיות בקשר זוגי. (אנחנו בקשר טלפוני ....) ....

s h o o s h a

New member
קשר זוגי בין אנשים בסטטוס שונה

לדעתי, התשובה מתחלקת לשניים. כן- במקרה שמדובר באנשים צעירים. כשמדובר בבחורה צעירה שנישאה, ילדה, התגרשה (או כל וריאציה אחרת להיותה חד הורית בגיל צעיר). כן, מאחר שהרצון לילד נוסף עדין קיים והצורך להקים זוגיות חדשה עדין מאפיל על כל קושי אחר. לא- כאשר מדובר בבני זוג בגילאים מאוחרים יותר (כמוך, כמוני) כאשר לנו כבר יש משפחה 'מוכנה' ולבן הזוג הפוטנציאלי עדין אין אבל יש את הרצון והיכולת 'לעשות' לעצמו אחת. גבר רווק בסביבות גיל הארבעים+ כבר צריך את השקט שלו (ואני מניחה שמתוך בחירה לא נישא עד גיל זה ומתוך בחירה לא הביא לעולם ילדים כי לא חש בכך צורך) ועכשיו הוא צריך את המסגרת והמשפחתיות כדי לא להיות לבד לעת זקנתו. אשה עם ילדים (בעיקר אם הם קטנטנים), לדעתי, ממש אינה אופציה עבורו. ואם כן, הוא יעדיף שאלו יהיו שלו, עצמו, בשרו ודמו. ולכן, יעדיף, ועדיף לאיש הזה, וגם לאשה, שתהיה רווקה כמוהו או פנויה לחלוטין. קשר כזה, לדעתי, לא נועד להתמסד. אולם, כמו בכל כלל, תמיד יש יוצא מהכלל ובהחלט ייתכן שדברים יקרו אחרת וקשר כזה כן יצליח (והיו דברים מעולם) אולם, על פי רוב- הסיכויים קלושים ביותר. לסיכום: מאחר ומדובר בחיים ולא במשוואה מתמטית, הרי שכדי לדעת אם יש או אין סיכוי יהיה עליך לנסות. ובמקרה שלך (כמו גם שלי ושל בנות גילנו) את עובדת היותך אמא לשלושה, ביניהם פעוטה, כדאי לשים על השולחן עוד בטרם הפגישה הראשונה אלא בשיחה הראשונה. בהצלחה

Anat44

New member
../images/Emo24.gifקודם כל המון תודה

על התיחסותכם... אני מכירה זוג או שניים, שכבר שנים רבות יחד, שבהם הגבר רווק והאישה אם לילדים. לא הצליח להם להוליד ילדים נוספים, אם בגלל הגיל של האשה או בגלל בעיות בריאות, ובכל זאת הם ביחד, ונראה לי שישארו יחד עד סוף ימיהם... מסכימה עם דודו שהקשר אינו מאוזן, ויכול להיות כזה רק אם הרווק החליט לוותר על ילדים משלו. רק אתמול נהלתי שיחה טלפונית עם רווק מקסים בסביבות 40 שעדיין מקווה להתחתן ולהוליד ילדים... אני, אם לשלוש, מיד הצהרתי שאין בכוונתי ללדת עוד ילדים (אני בת 44!!!), בכך הסתיימה שיחתנו... לצערי... איחלתי לו בהצלחה... האם טעיתי בהצהרה שלי???

מרגנית2

New member
אמרת מה שהרגשת

ובגילנו באמת קשה ללדת שוב. ולהכנס מראש לקשר שהוא מצפה לילד ואת לא יכולה.. זה נשמע מתכון לא מוצלח. אגב למה לא גרוש או אלמן? אישית הרווקים שהכרתי... בגילאים מעל 45... היתה שם בעית תקשורת לא פשוטה. וגם כמו שנאמר פה - אם עד עכשיו בחרו לחיות לבד.. יהיה להם קשה להשתנות.

s h o o s h a

New member
האם טעית?

תראי שוב את דברייך: הוא- "רווק מקסים בסביבות 40 שעדיין מקווה להתחתן ולהוליד ילדים" את- "אם לשלוש, מיד הצהרתי שאין בכוונתי ללדת עוד ילדים" סיכום: "בכך הסתיימה שיחתנו" ?איפה טעית? ואם לא היית מספרת עכשיו אלא רק אחרי פגישה ראשונה/ שניה/ שלישית - הרצון שלו במשפחה וילדים היה משתנה? אי הרצון שלך בילדים נוספים היה משתנה? לדעתי, הדבר היחידי שנמנע הוא כאב לב. בהצלחה בעתיד

למעלה