קשר עם סטרייט...

ItsikH

Member
חד משמעית כן לא רק שלי היה מקרה כזה, אני מכיר גם מישהי שהיתה לה זוגיות של שנה שלמה עם חברה טובה שהיא סטרייטית.

כמובן, ישנה הבעיה של הגדרה, והטהרנים יטענו שהגדרת סטרייט סותרת, אבל - בשני המקרים, מדובר בקשר רגשי ומיני עם אדם אחד ויחיד, בנסיבות מאוד מסוימות שהביאו לקרבה מספקת בין השניים. להסיק מזה שאותו אדם אינו סטרייט - לדעתי שגוי.

Bliss24

New member
אז מהו באמת לדעתך?

אם אנחנו מתעסקים בהגדרות, איך אדם שלא עניין אותו כלל אנשים מאותו המין פתאום מפתח רגשות לאדם מסוים מאותו המין? ממה זה נובע? חסך מטורף?

ItsikH

Member
המחשבה שזה "מטורף" או הצורך למצוא הסבר הם אלו שלא מובנים לי. האם באופן כללי כשאדם מפתח רגשות כלפי אדם אחר, יש צורך לתת הסבר למה? ואם אדם שהוא הומו מפתח רגשות כלפי אישה וגם מקיים איתה קשר זוגי, זה מחייב אותו "לתקן" את הגדרתו העצמית בהתאם? כי גם אחד כזה אני מכיר, הם התאהבו והתחתנו בידיעה ובהכרה וקיימו משפחה חיים שלמים [שים לב, לא ביסקסואל].

Bliss24

New member
אני פשוט רוצה לדעת שזה נובע ממקום אמיתי

ולא ממקום של חסך וחוסר ניסיון בבנות, כי זה מה שקרה.
שהוא מצא מישהו להשען עליו ולהעזר בו, אשר די "מעריץ" אותו, וזה בסוף יתפוצץ לשניהם בפנים וייגמר רע.

אני באמת מנסה לא לחפש את ההגדרה הנכונה למה שקורה כאן כי גם ככה זה מטורף, זה היה בן אדם שכל החיים שלו סבבו סביב בנות. אבל ההצלחה לא באה ולא הייתה לו מערכת יחסים רצינית אף פעם (הוא בן 24).

לא מקבל את הבחירה בגבר בגלל "חוסר

בבנות". זה מתאים לבתי סוהר, פנימיות לבנים ללא חופשות, תרבות קיצונית של מניעת מפגש עם בנות המולידה יחסי מין בין גברים, נערים, חיילים, נזירים, תלמידי ישיבות, אסירים ועוד.
בעולם החיצוני והרגיל שלנו, לא מכיר גבר ששוכב עם גבר בגלל שלא הולך לו עם בנות.

ItsikH

Member
"בנות" ברבים, זו הטעות אדם מפתח רגשות כלפי אדם *אחד*, כל השיח הסטרייטי על "אני אוהב בנות" הוא הונאה, במקרה הטוב עצמית - הוא לא *אוהב* בנות, הוא חושק בהן כמו שהוא חושק במכוניות ספורט, כחפצים לשימושו, לא כבני אדם.

אין דבר כזה "מקום אמיתי" בכלל, זו חוויה ולא עובדה - אם אתה חווה את המניע של זולתך כלא אמיתי, אתה זה שלא תוכל להנות ממנו.

ואוסיף על דרדק, אפילו במצבים הקיצוניים ביותר של חסך מוחלט, רוב הגברים עדיין יעדיפו לא להפנות את הדחפים המיניים הגולמיים שלהם לגברים אחרים.

היתה לי מערכת יחסים ארוכה עם סטרייט

משהו כמו חמש עד שש שנים.
לא הורדנו בגדים אף פעם, אבל התנשקנו, התמזמזנו והחלפנו סיפורים מחרמנים.
אחר כך הוא פגש את "אשת חייו" והודיע לי שנגמר בינינו הקשר הגופני. לא הסכמתי , אז נתקנו לגמרי, זהו.

למעלה