קשר עם סטרייט...

Bliss24

New member
קשר עם סטרייט...

שלום לכולם,
קרה לכם שניהלתם מערכת יחסים עם סטרייט בעוד היותכם גייז/דו?
האם מערכת יחסים כזו אפשרית בכלל? איך זה קורה? זה יכול להחזיק?

לא פעם שמעתי על מערכות יחסים כאלה ולא הבנתי איך זה הגיוני. יכול להיות שפשוט אותו סטרייט הוא בעצם דו, והיה בארון כל הזמן הזה?
או שבכלל נוצרה היקשרות מאוד חזקה מצידו נפשית כך שהמין כבר לא באמת משנה והגבולות מטשטשים?

מה דעתכם?

aשרון

New member
היי Bliss...

הכל יכול להיות, העולם עובד בדרכים מוזרות...,
אבל אני חושב שברוב המקרים ( ממש ב 99%), אין דבר כזה היטשטשות גבולות, אלא אי הכרה בזה שאתה הומו או נמשך לשני המינים באותה המידה .

Same Boy

New member
סליחה אם זה יישמע בוטה

אבל אם אני מנהל מערכת יחסים עם סטרייט איך הוא סטרייט?

Mr Fahrenheit

New member
משיכה מינית זאת הגדרה נורא נזילה..

יכול מאוד להיות שהוא "הומו" רק עם הבחור הספציפי הזה כי משהו בו מושך אותו גם מינית וגם רגשית (וייתכן כי הרגשית משפיע על המינית), אבל עם גברים אחרים הוא לא מרגיש משיכה בכלל ולנשים כן.

בכלל, אפשר לראות את זה נגיד בטעם שלך בגברים. הרי אתה, כהומו, לא נמשך לכל הגברים בעולם ולקבוצת הגברים שאתה לא נמשך אליה יש אנשים שכן נמשכים (ככה שאי אפשר להגדיר אותם כ"בלתי מושכים בעליל").
אז ייתכן מישהו שנמשך לנשים אבל גם לגבר אחד מסויים ומגדיר את עצמו כסטרייט (בהעדר הגדרה מדוייקת יותר).

Same Boy

New member
ברור שתמיד יש יוצא מן הכלל

בכללי לא אוהב שמתעסקים עם הגדרות,שכל אחד יעשה מה שבראש שלו באותו רגע וזהו

Bliss24

New member
מדהים איך שהבנת יפה את הסיטואציה

הבנת אותה בדיוק כמו שזה.
ידיד טוב שלי נמשך רק לגבר אחד. המשיכה שלו לבנות לא נפגעה כלל.
יש לציין שיש לו קשר עמוק ורגשי עם אותו גבר.

Acoustic 3

New member
אני כ"כ אבל כ"כ לא מקבל את זה.

הרבה פעמים שמעתי שאנשים טוענים שאנחנו לא מתאהבים בגוף אלא בנשמות.
כך שלא משנה מין הנשמה - ברגע שיש חיבור, אז יש חיבור.

ואני אומר - וואטדאפק???
זה לא הגיוני.

אם יש דבר שאני גאה בעצמי בו הוא היכולת שלי לשקר לכולם.
אין לי בעיה לשקר ואני אפילו לא ממצמץ. אני בוחר לא לעשות את זה, אבל אני לא רואה בזה דבר בעייתי.
אבל לשקר לעצמי אני לא מסוגל.
כואב לי על אנשים כאלה שמגדירים את עצמם "סטרייטים" אבל הם מנהלים קשר עם גבר. רק כי "איתו זה בסדר".

חרטה ברטה.
או כמו שבדרום לעיתים אומרים - חרטבונה רצינית.

בשפה בוטה אני אגיד - לא מקבלים בתחת מנשמה. מקבלים את זה מגבר.

aשרון

New member
בבקשה....

אני מבקש לשים על הסטיקר בצד השמאלי למטה בקטן קרדיט לפורום שלנו. לא לשכוח, קרדיט. וכמובן זכויות יוצרים לאקוסטיק.

ItsikH

Member
אם כך מה תגיד על הומו שמתאהב באישה והם - בידיעה ובהכרה מלאה - בוחרים לחלוק חיים שלמים יחד? וזה לא שהוא מזדיין מהצד וזה לא שיש לו מישהו אחר במקביל.

אם מיניות היא נושא מורכב, רגשות עוד יותר. בהחלט יתכן שמשיכה מינית תתעורר בעקבות רגשות, בזכות זה אנחנו אנושיים ובוגרים. אצל נערים בוסריים חסרי נסיון, רק אצלם, זה עלול להיות הפוך, עד שילמדו שהמשיכה המינית לא מגדירה אדם ראוי לרגשות - ואכן, יש כאלו שלא לומדים חיים שלמים, או לחלופין מוותרים על הרגשות לטובת המשיכה.

Bliss24

New member
ואני חושבת שכאן הבעיה

במקרה הספציפי שקרה לידיד טוב שלי מקרוב, הוא פשוט לא ידע להבחין בין רגשות למשיכה. הרגשות כ"כ סחפו אותו, שאולי הוא עושה טעות בכל זה...

והסיפור שסיפרת מדהים, לא שמעתי על כזה דבר מעולם.

Acoustic 3

New member
יש לשים לב להבדל בין בלבול מיני לבין נטיה.

אדם יכול לעבור שלבים של בלבול.
אבל - אם נסתכל על זה באופן שטחי - רגשות עמוקים בין גברים סטרייטים יוצרים חברות אמיצה. כנ"ל נשים.
מתי זה עובר את השלב הזה?
כשמשהו אחר קורה. כשיש עניין פיזי.
הסיבות לזה לא משנות. אבל צריך להבין - אם יש עניין פיזי, ההגדרה השטחית כבר לא רלוונטית. כי המצב הוא כבר לא שטחי ופשוט.

אני לא מתיימר להסביר בחירות של אנשים. פתיחות מינית יכולה להוביל לדברים מסויימים לקרות, וגם בלבול מיני יכול לגרום לאנשים להתנהג באופן מסויים.

אבל דבר יש גבול לבלבול ויש גבול לפתיחות. אם אדם מסויים נמשך לנשים אבל מנהל קשר זוגי ומיני ארוך טווח עם גבר - אז הוא כנראה לא סטרייט, וכנראה שהוא יכול להרגיש את הדברים האלו גם לגברים אחרים. (אני לא מאמין שלכל סיר יש מכסה אחד. כימיה יכולה להיווצר או לא להיווצר עם אנשים מסויימים בגלל הרבה סיבות).

אם גבר הוא הומו שמודע למשיכה שלו לגברים אבל בחר להתחתן עם אישה ולא לבגוד מהצד - זה גם קצת תמוה.
אבל אם הוא נהנה מינית עם אותה אישה, כנראה שהוא לא לגמרי הומו. (או שהוא בוגד והוא פשוט משקר)

אי אפשר להתחבא מאחורי "אני אדם בוגר מורכב וכתוצאה מזה אני מרגיש דברים מורכבים שלא תמיד יהיו מובנים."
אפשר ואף רצוי להמנע מהגדרות ותוויות. אני בעצמי נמנע מזה כי אני מתגעגע למשהו נשי בחיים שלי.
אבל - גבר שמסוגל להרגיש רגשות של אהבה מינית לגבר אחר - לא יכול להגדיר את עצמו באופן שטחי כ"סטרייט למעט X". כי זה לא נכון. וממש לא שטחי.
המיניות שלו מיידית הופכת להיות דבר שקצת יותר מסובך להסביר.

Bliss24

New member
אני ממש מודה לך על התשובה המפורטת

ועל כל ההתייחסות בכללי. אתה קצת שופך אור על משהו שנחשב בגדר תעלומה מבחינתי. קורים דברים בחיים שכנראה אי אפשר להסביר אותם, או שפשוט עדיף לא לנסות. זה פשוט ככה, לקבל את זה, וזהו.

אי אפשר לדעת למי נמשך ואת מי נכיר.

ItsikH

Member
המונח "בלבול" עצמו מסתיר בלבול הנה למשל, נפוץ מאוד הגבר הסטרייט שחווה משיכה מינית לנשים אך רגשות - השם ישמרנו. אדם כזה בקלות יתחתן עם אישה, אבל אהבה לא תהיה שם, אותה ישמור לחברים בכדורגל... אם בכלל יש לו יכולת לאהוב באמת.

ולכן בדיוק יתכן שבזמן מסוים בחייו ימצא רגשות *וגם* מיניות עם גבר אחר, וזה מבלי לאתגר את הגדרתו כסטרייט. התהיה תתעורר רק אם מדובר בארוע מתמשך, או במספר מקרים שונים, וגם אז תבוא ממנו קודם כל.

Bliss24

New member
ואם אני אגיד לך ש...

הוא נרתע מקיום יחסי מין אנאליים ולא עשה את זה עדיין?
אולי כי הם לא נפגשו הרבה בגלל המרחק הפיזי בינהם, אבל כששאלתי אותו הוא אמר שזה ממש מרתיע אותו והוא לא חושב שהוא יוכל.

אבל שאר הדברים הפיזיים הוא די נהנה מהם.

Acoustic 3

New member
גם אני נרתעתי.. זה הגיוני..

התהליך הזה הוא ארוך.
בהתחלה אתה רק רוצה לגעת. אתה רוצה להרגיש את החום.
אח"כ העקצוצים של הזיפים הופכים להיות משהו מיוחד..
מתישהו אתה מרשה לעצמך לחוות דברים אחרים... הבהלה מזין פוסקת ואח"כ פורצים גם את המחסום הזה. בעקבות זה, גם יחסים אנאלים מגיעים באיזשהו שלב. ישנם אנשים שקל להם לחדור אחד לשני אבל לא פרצו את מחסום הנשיקה. זה גם קורה.
זה תהליך קבלה מאוד ארוך.

אני מאוד נרתעתי מזה בהתחלה.
את לא רוצה לדעת איך אני היום.

ואני מסרב עד היום להיחדר

וגם לא חודר בכלל. אבל דברים אחרים מרשה בסביבת פי הטבעת שלי/שלו. [ התנאי תמיד - מקלחת, ניקיון, וריח טוב ]

Acoustic 3

New member
בתכלס, בוא נהיה כנים..

למרות ששעות אפשר לקרצף לסבן את פי הטבעת - כמה נקי הוא באמת אחרי אותו "ניקיון"?
היה פה בחור שאמר שהוא מחדיר טיפה סבון פנימה בשביל הריח הטוב.
זה נראה לי הזוי.. למה להכניס חומרים כאלה לפנים הגוף?
ובתכלס, כמה זה עוזר באמת לניקיון?

אין לי מושג.

מצד שני, אני תמיד אומר - מי שמחפש בית מרקחת שלא יעשה סקס.

נשמה - עד שלא הרחת או נגעת

בתחת מסריח באמת, אינך יודע את ההבדל הגדול.
לשמחתי בגלל הקפדתי המלאה על כללי ברזל אלה, עוד לא חטפתי אף מחלה משם

למעלה