קשר עם האקס

mamy4

New member
קשר עם האקס

האם יש לכם קשר עם האקס (תקשורת, שיתוף פעולה, עזרה, תמיכה, דאגה, הבנה ועוד) בכל הקשור לילדים מלבד זה שהוא משלם מזונות וכל מה שקשור לכספים והסדרי ראיה. או שאתם "ברוגז" מרגע הגירושין. פשוט קשה לי להבין את המצב הזה. התגרשנו והאקס שלי החליט להתנתק טוטאלית מאיתנו למעט לשלם ולקחת את הילדה . לא מסתכלים אחד על השני לא מדברים על הילדה ובכל מה שקשור אליה וזה קשה לי מאוד. אני פשוט חושבת שזה לא נכון ולא בריא וזה גם לא טוב להיות במצב כזה. מה לעשות?

m i c h a l i

New member
מה לעשות?

לחכות... כמו הרבה דברים בחיים גם כאן יש תוקף למשפט שאומר "הזמן מרפא"... היסתכלי על חצי הכוס המלאה: הוא משלם מזונות וגם לוקח את הילדה. כרגע הוא מתפקד כאבא לילדה וזה חשוב. היחסים ביניכם בהחלט חשובים לעתיד הילדה אבל תני לזמן לעשות את שלו...

mamy4

New member
מיכלי, זה לא היחסים בינינו, אלא

התקשורת בינינו בכל הנוגע לילדה... איך אפשר להגיד (אם לא מדברים) שלילדה יש בעיה כלשהי או צריך לשים לב למשהו מסוים או בכלל.... לא מעניין אותי היחסים בינינו פרופר אלא תקשורת אך ורק למען הילדה ובכל מה שקשור אליה בלבד. אפילו בעניני כספים היות ואנחנו לא מדברים אני שולחת לו דרך מיילים. אז תגידו לי איזו הרגשה זו ואיזה דרך נחמדה לתקשר. ועוד במיוחד שהוא אף פעם לא עונה על כלום או לא מגיב. דום שתיקה מוחלט. יכול להטריף את הדעת. את לא יודעת אף פעם אם הוא קיבל לא קיבל מה הוא חושב מה הוא רוצה וזה החלק הקשה . במיוחד שזה שלב קשה כי זו ההתחלה וזה טרי קיויתי להבנה ממנו ותקשורת פתוחה. הוא זה שיזם את הגירושין ואני קיבלתי את זה קשה מאוד (משברים, קשיים התמודדות בלי עזרה ועוד) אז כמה קשה לקלוט שזו לא הדרך והכאב גדול מנשוא והמשקעים רק הולכים ומתעצמים... אז מה לחכות למשיח שיבוא...עד שהוא יחליט.... ומה...לקבל אותו אז בזרועות פתוחות ולהגיד לו בוא מתוקי שלי והכל כרגיל. איפה אני בכל הסיפור. זה רק מתי שנוח לו ומתאים לו. האם ככה זה צריך להיות בשנה הראשונה של הגירושין....

a44

New member
הי, יקירה ../images/Emo142.gif

צורת הקשר עם האקס היא מאוד אישית, וכל זוג לשעבר בונה או הורס אותו אחרת. לא ברור לי למה את מצפה, וכדאי לשים את הציפיות שלך כרגע בצד, למרות הכאב הגדול. את צריכה להבהיר לו שאין הוא יכול לקחת את הילדה ממך בלי דיבורים. הרי הוא חייב לדעת מתי אכלה, שתתה, החליפה חיתול וכו'. זה המינימום שחייב להימסר ביניכם. מדוע את משתמשת במיילים אליו? האם אינו משלם מזונות? אם לא, רדי מזה כרגע ותפני לבימ"ש שיפתור את הענין אחת ולתמיד. אל תדאגי, את אמורה לקבל רטרואקטיבית, מרגע עזיבתו. הכאב שלך כל כך מובן. נסי להיות חד משמעית בענין איתו, כך שלא תובני לשתי פנים. בהצלחה ו
גדול ממני.

daniela1975

New member
אכן זהו מצב משתנה מזוג לזוג...

לא ניתן להשליך תובנות אלו או אחרות על היחסים שלכם... הגירושין מובילים לעיתים לתחושות של זעם, כעס ומנגד גם להלם, חרדה, חוסר ביטחון, בעיקר אם ישנה מעורבות רגשית...חושבת שאכן עם הזמן תמצאו יחד את ערוץ התקשורת הנכון עבורכם. שיהיה בהצלחה

למעלה