קשר עם גבר לא פנוי

angel20117

New member
קשר עם גבר לא פנוי

כתבתי פה בעבר לפני כמה חודשים. אני בת 24 ונמצאת בקשר עם גבר נשוי 8 חודשים (הוא בן 32). יש לו ילדה בת 6 שהוא מאוד אוהב. הכרתי אותי מיד אחרי שניפרדתי מבעלי שהייתי נשואה לו כמעט שנתיים. לא ידעתי מיד שהוא נשוי אבל גיליתי מהר מאוד, הוא לא הבטיח לי כלום. הוא אמר שהיחסים בינו לביו אישתו לא משהו אבל הוא לא רואה את עצמו מתגרש בזמן הקרוב בגלל הילדה. הוא אמר לי כמה פעמים שהוא מתחיל להתאהב בי ואם הוא לא היה נשוי הוא היה כל כך שמח להיות בקשר רציני איתי. אני לא יודעת מה חשבתי בהתחלה אבל נתקשרתי אליו כל כך מהר ופשוט לא יכולתי לנתק איתו קשר (אפשר להגיד שהוא הקשר הרציני השני שלי). אנו נפגשים אולי פעם בשבועים או 3 שבועות והוא מתקשר אלי פעמיים בשבוע בערך. השבוע הוא נסע איתי לחופשה ליומיים בפעם הראשונה. אני מרגישה כל כך טוב כשאני איתו אבל מיד לאחר שהוא הולך או אפילו לפני זה אני מרגישה מאוווווד בודדה ועצובה. אחרי שאני לא רואה אותו זמן מסוים אני כבר מתחילה להרגיש פחות קשורה אליו אבל מיד כשאני רואה אותו שוב כל הרגשות חוזרים אלי. לפעמים אני שולחת לו הודעות או מתקשרת והוא רק עונה אחרי כמה ימים (הוא קנה פלאפון מיוחד בשבילי שהוא משאיר בעבודה) ואז אני מרגישה אפילו עוד יותר נורא ואפילו מושפלת. הוא כל כך מפחד שאישתו תגלה ובזמן האחרון מאוד נזהר. כשראיתי אותו השבוע שאלתי אותו מה תוכנויותו ליום שישי הוא אמר לי שהוא הולך למקום כלשהו ואני שאלתי "עם חבר?" והוא אמר: "לא, עם אישתי". לא אמרתי לו כלום בחזרה אבל הרגשתי נורא באותו הרגע. אני יודעת שההודעה שלי נשמעת טיפשית ואני נשמעת כמו בן אדם נורא על כך שאני רוצה להיות בקשר עם גבר נשוי. אני בחורה מבית טוב עם לב טוב ואני פשוט אבודה ולא יודעת איך לצאת מהמצב הזה. אני אפילו לא יכולה לספר ליותר מידי אנשים על זה וזה רק מקשה על המצב.

נומלה

New member
הבה נדייק

אתם לא בקשר רציני. אתם עושים סקס. אם זה טוב. וישנן תקופות בחיים שסקס נטו זה הדבר הנכון, מצויין. אם לא, את צריכה לחפש סקס עם גבר פנוי. הסיפרים בנוסח "היחסים בינו לביו אישתו לא משהו", "אם הוא לא היה נשוי הוא היה כל כך שמח להיות בקשר רציני איתי" זה לחמום המיטה בלבד. ו...שאלה: זה שווה בשביל זיון פעם בשבועיים שלושה? לא כדאי לחפש סקס יותר זמין?

angel20117

New member
נומלה, זה ממש לא רק סקס וזאת בדיוק הבעיה...

אני מאוד נמשכת אליו אבל נוצרה בינינו חברות, אנו מדברים שעות על גבי שעות על הכל כשאנו נפגשים. הוא תמיד אומר שאף אחד לא מקשיב לו כמוני. אני יודעת שזה לא מצדיק את הקשר אבל אני רואה בו הרבה הרבה יותר מרק סקס וזאת בדיוק הבעיה, מאוד נקשרתי אליו.

שילה1

New member
גישות בתדירות כזו-זה לא קשר של ממש.

וכל מה שהוא אומר-כדי למשוך את הקשר,כדי שלא תשאלי שאלות ולא תצרי ספקות.
את צעירה,וכבר גרושה,וגבר נשוי.בשביל מה את צריכה את כל זה?

נומלה

New member
בסדר

זה קשר רציני בשבילך. נו? ופגישה פעם בשבועיים שלושה ושיחות טלפון זה נראה לך איכות הקשר הרצויה לך? את ענין הדדיות החברות אפשר לבדוק בניסוי קטן. תתקשרי אליו ביום שישי ב7 בערב ותגידי שאת במיטה עם 40 מעלות חום (אפשר לביים את זה בקלות) ושיבוא להכין לך כוס תה. חבר היה בא. ההשערה שלי שתקבלי תירוצים. אבל אולי אני טועה.

פרי מן1

New member
סוג של קשר

שמונה חודשים ,פגישה כל שבועיים, סך של 16 מפגשים?
סליחה זה לא קשר,זה "סידור"
וזה רק מה שזה !

nirity1

New member
די נו באמת

הוא נשוי , הוא אמר לך שהוא לא מתכוןן לעזוב את אישתו, הוא לא מראה לך שהוא מתכוון לעזוב את אשתו. את צודקת זה באמת משפיל וכואב להיות מס 2 וזה מה שאת כרגע.... תעשי לעצמך טובה. תמחקי את הטלפון שלו. אל תעני לו. אל תלכי להיפגש איתו. זה אולי יכאב בהתחלה אבל אז את תגלי שיש דגים הרבה יותר טובים בים...

simpla

New member
ןבעיקר - תשפרי את הדימוי העצמי

תסדרי לעצמך בראש את זה שמגיע לך יותר , חבר או אפילו ידיד פנוי , שיהיה לך עם מי ללכת לים בשבת למשל ,

ואל תעני לו יותר לטלפון . את יודעת מה ? תסעי להודו לכמה שבועות או לארהב,

עוד נשוי שמחפש סטוצים , יש כאלה ממש ממש המון .

seeyou

New member
עוד נשוי שמחפש סטוצים , יש כאלה ממש ממש המון

בשוק המחיר ניקבע על ידי "היצע וביקוש"

יותר ויותר בנות מצטרפות לסוג של "קשר רציני" עם גברים נשואים

כידוע בהרבה מיקרים גבר נשואי לא מקבל סקס בתדירות שהוא רוצה

יוסי

נ.ב
בדרך כלל חבר או אפילו ידיד פנוי , שיהיה לך עם מי ללכת לים בשבת לא מתאימים תמיד לסקס

גארוטה

New member
קשה שלא להרגיש

את הכאב, הבלבול והיאוש מהכתיבה שלך.
את יודעת שהקשר הזה לא בשבילך, את יודעת שזו טעות ושלעד תשארי מספר 2 ושאין לכם עתיד
ובכ"ז את שם, למה? אני יכולה רק לנחש. בחורה בת 24, כל כך צעירה וכבר אחרי נשואין של שנתיים וגירושין
מחפשת מפלט, מקום מחבק ואוהב, יחסים לא אינטנסיביים הכל באיזי, מקום בטוח שמראש ידוע שלא יוביל לכלום
ולכן הגבר המבוגר והנשוי. נכון, לא ציפית שזה יגיע לאן שזה הגיע ותפתחי רגשות אבל זה קרה.
עכשיו את צריכה להחליט. להישאר או לעזוב. להישאר נשמע הכי קל, אבל גם הכי לא נכון, את כבר יודעת איך, מה וכמה. לעזוב? לדעתי
תצטרכי לפנות לעזרה מקצועית כדי להבין למה את שם ואיך קמים והולכים וחוזרים לחיים "נורמליים" של בחורה בת 24.

בהצלחה

angel20117

New member
תודה רבה גארוטה...

אני באמת מרגישה כל כך הרבה הרבה כאב, בלבול ויאוש. הדבר העצוב ביותר הוא שאני אפילו לא מס 2. יש לו את האישה, ילדה, אמא, עבודה ואולי אולי אז אני.

באמת חיפשתי מקום מחבק ואוהב. אחרי כל זה אני כבר לא מבינה עכשיו איך אנשים בקשר מדברים כל יום ונפגשים הרבה כי הרי אנו בקושי מדברים או נפגשים ופשוט כבר איבדתי את הראש. ברוב במיקרים לאחר כמה זמן שאני לא רואה אותו אני כבר קצת מתרגלת ומרגישה פחות עצב. לפעמים אני חושבת על עזרה מקצועית כי אז לפחות אוכל לפתוח את הלב לפני למישהו ולקבל עזרה.

כשהייתי נשואה גם הקשר היה פשוט נורא ואיום. ביליתי יותר מידי זמן עם בעלי כי תמיד היינו ביחד אבל הוא היה בן אדם אכזר עם הרבה כעס. לבחור עכשיו יש לב הרבה יותר טוב והוא מאוד נדיב אבל זה לא ממש עוזר לי כי הרי הוא לא שלי. מקווה שיהיה טוב ושיהיו לי הכוחות לקבל את ההחלטה הנכונה. תודה!

גארוטה

New member
יש לך כבר

עכשיו את הכוחות את רק צריכה להשתמש בהם ולנתב למקום הנכון ולא לחכות ולדחות.

חשבת על עזרה מקצועית ולא טעית. את צריכה אותה כדי להתמודד עם כל מה שעברת ועם מה שאת
מתמודדת איתו עכשיו.

בהצלחה רבה.

אייבורי

New member
אל תדאגי בכלל

זה אפילו לא דומה לקשר, זאת הזיה שלך שממלאת לך צורך
כאילו להיות בקשר.

ככה, את לא באמת צריכה להתמודד עם בן זוג ברמה היומית
יש לך סקס זמין
ורק מידי פעם, המצפון שלך מנסה לומר לך משו

מריוס זכריה

Member
מנהל
סליחה שאני קצת סרקסטי היום

אני אומר: מה את באה להתלונן עכשיו? קודם כל תשקיעי בו עוד 3-4 שנים. אז באמת תהיי קשורה אליו, ובאנמת תוכלי לומר שששרפת עליו כמה שנים טובות. אז יהיה מעניין לכתוב לך. היום עוד לא השקעת הרבה ולא הסדת הרבה.

את יכולה להמשיך בקשר בשקט, וכאמור, תחזרי אלינו כשהשעון הביולוגי כבר באמת ילחץ. אז נציע לך אולי ללכת לטיפול.

angel20117

New member
תודה על כל התגובות...

בקרוב מאוד אני נוסעת לחודש וחצי ואני אפילו לא יודעת אם אראה אותו לפני הנסיעה (הוא אמר שהוא מאוד ינסה). יכול מאוד שהנסיעה תעזור לי לשכוח אותו קצת אבל כרגע אני מרגישה שאתגעגע אליו... מצד אחר הייתה פעם אחת שלא ראיתי אותו חודש, אז מה זה משנה אם אני נוסעת או לא?

פשוט כל כך עצוב לי שלמשל היינו יחד יומיים ומאז יום שישי אפילו לא שמעתי ממנו (שלחתי לו הודעה והוא לא ענה). זה כבר קרה בעבר כי אני שולחת הודעות ומתקשרת לפלאפון שהוא משאיר בעבודה אז יכול להיות שהוא פשוט לא ראה את ההודעה אבל גם יכול להיות שהוא ראה אותה והתעלם (הוא אמר שיהיה בעבודה לכמה שעות ביום שבת)... הייתי שמחה אם הוא רק היה שולח לי הודעה אחת קטנה או מתקשר לרגע. אמא שלי יודעת על המצב ואומרת שאני מסתפקת כל כך במעט ושהיא לא אמרה זאת קודם אבל הגיע הזמן לסיים את הקשר. אני יודעת שהיא צודקת אבל פשוט יש לי בעיה שאני נקשרת מאוד לאנשים מסוימים מהר ומאוד מאוד קשה לי להתנתק.

עמוק בליבי אני מבינה שלקשר (או מה שזה לא יהיה, אולי זה אפילו לא קשר כמו שכתבתם) אין בכלל עתיד. אני גם לא מבינה אותו עכשיו, אם הוא יודע שהוא לעולם לא יעזוב את אישתו והוא רואה שאני נקשרת אליו בזמן האחרון, למה הוא בכלל ממשיך את הקשר הזה? אני יודעת שזה טיפשי אבל אני מפחדת שהוא יהיה זה שיעזוב אותי בסופו של דבר במקום שאני אותו וזה בכלל יהרוס לי את הביטחון העצמי שלי ויגרום לי להיכנס לדיכאון עמוק. כולם בעבודה תמיד מחמיאים לי ואומרים לי כמה אני בחורה יפה ומושכת ושאיך יכול להיות שאני עדיין לבד. הוא גם אמר לי פעם שבשלב מסויים הוא לא האמין שאני איתו ושמאוד העלתי את הביטחון העצמי שלו ושאפילו הקשר עם אישתו השתפר מאז שהכרנו.

אני מאוד מקווה שיגיע הרגע שבו אני יחשוב על כל זה ולא אבין איך בכלל נכנסתי לזה ומה חשבתי לעצמי.

תודה לכולכם. לא סיפרתי ליותר מידי אנשים על כל זה ולכן מאוד היה חשוב לי לספר איפושהו על זה ולשמוע תגובות.

ChinoShoko

New member
כשגבר אומר לך

שבזכותך החיים טובים יותר עם אישתו כנראה את מבצעת את תפקידך כראוי. במקום להיות הורסת משפחות את מחזירת אהבות.
השאלה אם אלה שני התפקידים שאת רוצה לעצמך

angel20117

New member
לא, אני ממש לא רוצה את התפקידים האלה...

ואני באמת לא חושבת שהוא לעולם ימצא מישהי כמוני כי אני יכולה להיות יותר מידי נחמדה לאנשים לפעמים. אני אף פעם לא מתקשרת לפלאפון הרגיל שלו ואף פעם לא מטרידה אותו יותר מידי. אני אפילו משלמת לפעמים כשאנו יוצאים (לא הרבה פעמים, אבל קצת לפעמים). הוא אמר שאף פעם אף אישה לא הייתה נחמדה אליו כמוני. אני אמרתי "באמת?" והוא אמר "טוב, אולי אמא שלי."

נראה לי שגם החיים יותר טובים עם אישתו כי הוא אמר שאחרי הקשר איתי הוא מרגיש פחות כעס כלפייה (הוא חושב שהיא בגדה בו פעם אחת אבל לא בטוח והוא מאוד מאוד כעס). הוא גם אומר שהיא אף פעם לא מתעניינת בו ולא ממש מקשיבה לו.

kolevi

New member
זה בדיוק הזמן לקום וללכת

קיבלת פה הרבה תגובות ובכולן אמרו לך את אותו הדבר:
קומי ותלכי!!!!

את בחורה צעירה שבכוח מנסה להרוס לעצמה את החיים. הגבר הנשוי עוזר לך לעשות את זה ובדרך דופק גם את החיים של אשתו ושל הבת שלו..
כזה גבר את רוצה בחייך? אם מחר הוא יעזוב ת אשתו בשבילך, בעוד עשר שנים הוא יעזוב אותך בשביל משהי אחרת...

זה בטח קשה כי פיתחת רגשות, ציפיות ופנטזיות אבל זה הזמן להדליק את האור ולצאת המסרט שנכנסת אליו...
את צריכה להבין שהוא תוקע לך את החיים, אם את רוצה להיות מס' 2 לנצח, את המסלול הנכון!!
את אומנם צעירה אבל כדאי לך להסתכל על הדברים בצורה יותר אחראית ועתידית, את הגיל שבו את בונה את חייך... ההחלטה בבחירת בן הזוג שלך צריכה להיות מאוד שקולה, עניינית, מחושבת ולא מתוך דחף רגשי בלבד.

תסעי לשלום ותחזרי בשלום לזרועות של מישהו הרבה יותר טוב...
לשחרר מותק, לשחרר!!!!

רפסודיה

New member
די לך ילדה

אמא שלך צודקת רק שאמא שלך עדינה איתך מדי. מה שצריך כעת זה לתת לך חיבוק חזק, לנער אותך היטב ולהשמיע באוזנייך את כל ההקטנה שלך שאת במו ידייך גורמת לעצמך ואז שוב לחבק אותך כי אני מניחה שתבכי הרבה.
אני בטוחה שבתוך תוכך את מבינה היטב שמה שאת עושה כרגע זה לדפוק לעצמך את החיים. ככל שאת מעמיקה את ההיקשרות שלך את מובילה את עצמך למות חייך. מצמצמת את עצמך למקום קטן ומוסתר וזה וודאי שאינו המקום שראוי לך.
ככל שאת ממשיכה בקשר את מאבדת את עצמך והופכת לצל קלוש שלו.
אני גם בטוחה שכן הבנת כבר את חוסר השיוויון הבסיסי שיש ביניכם ואת זה שאת עושה לו מקום משמעותי הרבה הרבה הרבה יותר מדי בתוך חייך.
מראש ברור כאן שכל מה שתוסיפי ותשקיעי בקשר ירד לטימיון ושלא תזכי לקבל חזרה ולו מעט ממה שאת כל כל רוצה לקבל מגבר.
את היא היחידה שיכולה לחלץ אותך מלהמשיך להשקיע בקשר הזה.
כדי לחיות את חייך שלך את מוכרחה להפסיק להתעסק במה שלבחור הזה יש או אין בחייו, לך זה באמת לא משנה.
הביטי רק במה שיש לך כרגע וחשבי על לאן את רוצה להגיע בחייך. הכול יקבע על פי כמה כוח הרצון שלך לחיות, ולחיות חיים טובים ומלאים, יהיה חזק.
הקשר הזה הרסני עבורך. קשה לך להוציא את עצמך מזה לא כי הקשר טוב לך אלא ממיליון סיבות אחרות שכולן נובעות מהחולשה העכשווית שלך. אבל אם את רוצה שיהיה לך טוב בעתיד את מוכרחה להאמין שחייך יכולים להיות יכולים להיות כל כך אחרים ממה שאת גורמת לעצמך לחיות כעת.
עם כל הכאב והקושי עלייך לקבל עם עצמך את ההחלטה היחידה הנכונה - והיא להתנתק ממנו, חיתוך מיידי ומוחלט-
או שתודיעי לו את החלטתך וגם שחד משמעית את אוסרת עליו ליצור קשר אתך או שפשוט תעשי זאת מבלי לשוחח אתו. אם קשה לך להודיע לו הודעה כזו את כמובן יכולה לעשות התנתקות חד צדדית. החל מלסנן את השיחות שלו אם הוא מתקשר ועד להחליף לגמרי את מספר טלפון. אם את רוצה לחיות תצטרכי להיות חזקה מספיק שלא להישבר וליפול שוב לפיתוי.
אני מאוד מקווה עבורך שמשהו ממה שאומרים לך כאן בכל זאת יצליח לחלחל בתוכך, על אף שזה לא קרה מאז הפעם האחרונה שכתבת כאן ועד עכשיו.
מאוד מקווה שלא נפגוש אותך כאן בעוד כמה שנים מדברת על הריסות חייך כפי שמריוס הזהיר אותך בדרכו שלו.

למעלה