קשר על זמן

mishi777

New member
קשר על זמן

פגשתי מישהו ממש ממש חמוד....וכבר כמה זמן לא הרגשתי ככה(הייתה לי פרידה קשה באוקטובר) הוא מעוניין וגם אני...העניין הוא שבסוף מרץ הוא הולך לעבוד על אבטחת אוניות-למי שלא יודע זה אומר שבמשך שנה בערך הוא לא יהיה בישראל.... אז אני לא יודעת מה לעשות.....להנות מהרגע או לוותר מראש???

גיליתקה

New member
תלוי איזה סוג של בן אדם את

יש אנשים שנקשרים ממש מהר לאנשים ואז זה יכול להיות כואב.. אם את מאלה שיכולים לזרום עם הרגע ולא להקשר ולהסחף עם הרגשות אז לכי על זה!

אז

את יודעת לבד שלהחזיק קשר רציני בלי להפגש שנה זו משימה מאוד קשה ובודדים יכולים לעמוד בה. זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

mishi777

New member
לחכות לו את השנה הזאת???

אני לא יודעת אם הרגש מספיק מבוסס בכדי להתחייב לחכות לו שנה......זה רק בהתחלה

livebuddy

New member
תזרמי עם זה, תיהני מהרגע

ואם הפרידה תהיה קשה תסתכלי על זה כשכר לימוד ותהיי מוכנה יותר לפרידות קשות בעתיד.

Megie

New member
היי

את נשמעת לי מאוד רגישה, ורק לא מזמן עברת פרידה קשה.. הפרידה הצפוייה יכולה להשפיע עליך לא טוב..יהיה לך קשה להינות מהרגע בייחוד בגלל הרגש שמתפתח ומתחזק.. הייתי פועלת הפוך-הייתי עוצרת את זה ובמידה ומשהו ישתנה מבחינת הנסיעה-אז הייתי חושבת לבנות איתו משהו רציני. קשה לעשות שיקולים עתידיים והכי כיף לחיות את הרגע..אבל תחשבי רגע כמה כואב יהיה להתמודד כשהרגע יגיע..

mishi777

New member
דבר אחד אני

כן יכולה להעיד על עצמי זה שאני בחורה חזקה יותר ממה שחשבתי :) אני בהחלט בחורה רגישה....אבל יש מצב שהקשר הקצר הזה יעזור לי ללמוד ולהתפתח

Megie

New member
אז למה את מתלבטת ?..

אני בטוחה שאת יודעת שאני צודקת ובכל זאת מכחישה..אחרת לא היית מתלבטת מלכתחילה..
אבל זאת החלטה שלך ואני מאחלת לך שלא משנה מה תעשי-שיהיה חיובי ויעשה לך טוב.. שיהיה בהצלחה

daoli

New member
ברור שלהנות מהרגע אם נחמד לכם ביחד

ומי יודע, אולי תצליחו במשך השנה הזאת לשמור על קשר וכשהוא יחזור תנסו שוב. שנה זה לא זמן כל כך ארוך בסופו של דבר.....זה עובר בצ'יק.וזה לא שאי אפשר לשמור על קשר בימינו. לאמא שלי היה קשר עם ימאי שעבד על אוניה שבדית.ובזמנו לא היה אינטרנט ולא פייסבוק וגם בקושי טלפונים והם התכתבו והוא שלח לה מתנות קטנות מכל ארץ שבה ביקר וסיפר לה בצורה פיוטית על המראות ועל הריחות ועל הגעגועים שלו אליה. וכשהוא היה מגיע מההפלגות חזרה, היא היתה מחכה לו בנמל מרוגשת. שש שנים הם החזיקו מעמד בקשר הזה עד שהחליטו למסד אותו. והיום הם כבר נשואים 45 שנים
.

mishi777

New member
תבטלו את כל מה שאני

אמרתי....מסתבר שהוא בחור ממש מגעיל!!!!! היינו צריכים להיפגש ואז אמרתי לו שאני צריכה לקבל מחזור(כדי שלא יתכנן דברים)ומה אני מקבלת בתור תשובה??? איכסססס זה מגעיל אותי ודוחה אותי אני לא יכול להתקרב לבחורה שהיא במחזור,זה עושה לי בחילה ופריחה אני אפילו יכול להריח את זה...... וזה דיי הרס את כל הקטע.....אפשר לחשוב שאני מצורעת!!!!!מצד שני אני חושבת שהייתה פה אי הבנה קטנה......אבל עדיין לא מגיעה לי תגובה כזאת!!!! יש גברים שאפילו מוכנים לשכב עם בחורה שהיא במחזור(אני ממש לא מבינה למה)ופה אני דיברתי סתם לשבת בבית קפה....אולי הוא חשב שאני התכוונתי שיקרה משהו למרות שאני במחזור(למרות שאני ציינתי בפניו שכשאני במחזור אני לא מרגישה בנוח שנוגעים בי קרוב לאיזור וזה לא אומר שאי אפשר נגיד להתנשק או להתמקד בחלק תחתון....)וגם אם לא הייתי במחזור לא היינו מתקדמים יותר מידי כי אני קצת ביישנית.... בנוסף זה העליב אותי כי אני ראיתי איתו פוטנציאל והתגובה שלו הייתה כמו של מזיין(סליחה על הביטוי) והולך....וזה דיי איכזב אותי!!!

EastGirl83

New member
כי הוא עדיין ילד

זאת תשובה של ילד!!! ואולי זה טוב שאת רואה אותו ככה... כי זה יעזור לך לעשות סדר בראש וגם בלב.

למדתי בחיי, בטח אחרי האהבה האחרונה שהיתה לי, לא להתרשם/להתלהב מתשובה טובה/גרועה ולא לחתוך בשל תשובה גרועה/מעולה מדי. כמה פעמים שמעתי משפטים מכוערים ומגעילים וספרתי ב♥ ונתתי סיכוי כי לעיתים כשההורמונים משתוללים האקסיות לא תמיד היו כמו בכל יום. לקבל עוד זויות ראיה תמיד טוב, לשים♥ לעוד צדדים באישיות דבר מעולה. שום דבר פה לא סופי, הכל ניתן לשינוי. אני שוב מפנה אותך לתגובה הראשונה שלי אליך בשרשור הזה עם תזכורת שבסופו של יום מה שצריך לקרות יקרה, אם אתם אמורים להיות יחד אתם תהיו יחד ואם לא, אז תמצאי אחר מתאים ממנו. בכל מקרה שתי הרבה מים, תנוחי ושיהיה לך מחזור שמח
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

למעלה