קשר מרחוק

SuperStam

New member
קשר מרחוק

שלום לכולם... כתבתי כאן לפני כמה ימים. עכשיו אני חייב לחשוף עוד פרטים על הקשר. אני בן 22 ונסעתי לעבוד בחו"ל (בעבודה מסודרת וחוקית באירופה). לפני כמה חודשים הכרתי את חברה שלי (21). נפגשנו בידיעה שאני נוסע לזמן ארוך (משהו כמו שנה או שנתיים). אני עכשיו חודש בחו"ל ועובד ואני לא מפסיק לחשוב עליה... אני בקושי אוכל, ישן , בקושי חי כי אני כל כך אוהב אותה... הקשר שלנו הוא רק בן שלושה חודשים אבל אני פשוט לא יכול בלעדיה... אני חושב עליה כל שנייה וחייב לשמוע את קולה לפחות פעם ביום. אני משתגע, לפעמים אני פשוט רוצה למות כי כל כך כואב לי. היא מגיעה לביקור ביוני. ואחרי שהיא תעזוב אני בכלל אאבד את עצמי... אני מזיל דמעות לעיתים קרובות... וגם עכשיו כשאני כותב שורות אלו... אני לא יכול יותר... רוצה לשים קץ לכאב הזה בלב... כל כך אבוד. זה הקשר הראשון שלי ואני יודע שאם זה יגמר, זה יגמר רע מבחינתי. אני בנאדם שלוקח דברים בקיצוניות... לטוב ולרע... קניתי לה שרשרת עם תליון לב כזה ועגילים, כי היא כל כך מיוחדת ומגיע לה הכל... ! גם כשאני בחו"ל אני שולח לה סתם כך פרחים, בלי שום סיבה, רק בגלל שאני אוהב אותה... אני לא יכול לחיות בלעדיה... אין לי חיים בלעדיה... יעצו לי מה לעשות.. בבקשה.. אני אבוד.

קודם כל-

העובדה שאתה מודע לעצמך היא כבר ההתחלה. אתה כותב שאתה לוקח דברים בקיצוניות- לטוב ולרע, וזה כבר דבר שהוא לא טוב עבורך. אתה יכול לקנות לה דברים, לשלוח לה זר פרחים אבל עבור עצמך- עשה זאת במידה. אני גם הייתי פעם כזאת טוטאלית, נשארתי כזאת אבל ברמה הרבה הרבה יותר נמוכה ממה שהייתי- הייתי כל היום רק חושבת על מה להכין ואיך להכין כשסוף סוף יש חבר, אבל בקשר הזה המדהים שלי למדתי שזאת לא הדרך, שצריך ורצוי לתת אבל לא את כל הלב כולו, לא להציף כל הזמן במתנות, מחמאות וכו' כי זה ממצה את עצמו בשלב מסוים. "אני לא יכול לחיות בלעדיה... אין לי חיים בלעדיה... "- פורפורציות, יקירי, פורפורציות- כמו שחיית בלעדיה עד לפני שלושה חודשים, תוכל לחיות אחריה.

אחי, העצה שלי היא...

תתרכז בכמה שהיא אוהבת אותך.... תתרכז בכמה שהיא עושה לך טוב... אם זה כואב זה אומר שאתה בנאדם ויש לך רגשות... אם היא שווה זה בגלל שאתה שווה גם אחרת היא לא היתה איתך... אתה פשוט צריך להאמין יותר בעצמך...ותחיה את הזמנים שלכם ביחד ותמצה אותם עד תום... תשמור את הטוב ותסנן את הרע...תתמקד בטוב ותשליך את הרע... אל תגזים יותר מדיי כי אחרת אתה יכול לפספס, בגלל העלת הרף הציפייה ממך... אני שמח בשבילך ושיהיו לכם חיים מופלאים ביחד...
הצעיר הנצחי

תגובה

טוב שאתה אוהב אותה, נסה לשמור אתה קשר ככל האפשר, טלפונים ומכתבים. מעבר לכך, עשה דברים שאתה אוהב ואז לא תהיה תלוי בה.

למעלה