קשר מרחוק

קשר מרחוק

אני יוצאת עם מישהו חודש וחצי, קשה לקרוא לזה יוצאים צאחר ואנחנו גרים ברחק של כ 3-4 שעות... התראינו מספר פעמים בסופי שבוע. הקשר התחיל כסטוץ ובאופן שתמוה לשינינו רצינו להמשיך הלאה. בנתיים הוא זה שהיה מגיע אליי, אצלי יש בעיה של המשפחה... אבל אני מאמינה שברגע שיבינו שזה קצת יותר רציני יהי בסדר.. אנחנו מדברים כל יום לפחות שעתיים, ואני מרגישה שזה מתחיל קצת להימאס.. בעיקרון בדר"כ השיחה זורמת, אבל בזמן האחרון קצת פחות (הוא מעלה את העניין "מה אין לנו נושאי שיחה",ואני שלפעמים אני חושבת קצת לעצמי, או בכללי אני לא רגילה לדבר כל כך הרבה בטלפון). אנחנו מתקדמים מאוד מהר בתור קשר שכזה, ממש מהר, והוא מץחיל להראות סימנים של ביאוס זה שאני לא יכולה לנסוע אליו. ומרגיש כאילו המרחק יעשה את שלו, מהר יותר ממה שחשבנו... אבל יכול להיות שאני סתם נתקפת פתאום בחוסר ביטחון. מה דעתכם?

Kerry121

New member
החבר רחוק ממני בנסיעה של 3 שעות

אני המדרום, הוא מהצפון. אנחנו כבר שנה ביחד ומתכננים אירוסין, חתונה ..
אני חושבת שקשר מרחוק זה קשר לא קל. המרחק יכול להקשות ולגרום לבעיות וויכוחים, אבל אם יש פה סיכויי לקשר טוב, אם הוא באמת מוצא חן בעינייך, לא כדאי לכם לוותר. יש הרבה קשרים מרחוק שהצליחו.

elena20

New member
למה את לא יכולה לנסוע אליו?

אם אין לך על מה לדבר איתו ומתחיל להימאס לך ואת לא רואה את עצמך מתאמצת ועושה הכל בשביל להיות איתו,אז כנראה שזה לא זה,ובאמת כדאי שתוותרי,אבל אם זה מישהו שחבל לך לפספס ואת כן רואה עתיד לקשר הזה,שווה להתאמץ

abcxyz

New member
3-4 שעות נסיעה?! הצחקת אותי ../images/Emo13.gif

החברה שלי נמצאת 15 שעות טיסה ממני והכל סבבה.

תגובה

למה אינך יכולה לנסוע אליו? אפשר להפגש גם באמצע הדרך בעיר לפעמים. אם הקשר חשוב לכם, אפשר לממשו גם אם רחוקים וגגם אם רק אחד הצדדים יבוא לאחר. בעתיד אולי זה יפתר, ויקל לכם להגיע זה לזה.

למעלה