קשר מרחוק

moran bl

New member
קשר מרחוק

שלום לכולם, אני בת 25 וחבר שלי בן 28 אנחנו יחד כבר שנתים ו-4 חודשים ושנינו גרים בחו"ל יחד אנחנו סטודנטים, לאחרונה חבר שלי התחיל לחשוב על אפשרות להפסיק ללמוד ולחזור לארץ וביום שישי האחרון במהלך ביקור שלנו בארץ הוא הודיע לי כי הוא לא מתכוון להמשיך ללמוד, והוא מעונין שנמשיך את הקשר שלנו מרחוק מאחר והוא אוהב אותי ואני חשובה לו. אני לא יודעת אך להתמודד עם זה, יש לי מלא חששות וספקות אני מנסה לא לשקוע במחשבות על מה יקרה ואך זה יעבוד אבל זה קשה לי אני אוהבת אותו מאוד אני לא מצליחה להפסיק לחשוב מה יקרה כשאני אהיה אלפי קילומטרים רחוקה ממנו ואני אשמע שהוא הכיר ידידה חדשה?האם אני אצליח להתגבר על הקנאה ? בכלל אני די פוחדת שיום אחד נתעורר ונבין שכל אחד מאתנו נמצא בשלב אחר בחיים? אני שאלתי אותי אם הוא מאמין שזה יעבוד הקשר בצורה כזאת?להפגש פעמיים בשנה, חוסר בסיפוק מיני ורגישי שהוא ירגיש כשאני לא אהיה לצידו ברגעים חשובים, מדובר על המתנה של שנתיים מינימום וזה הרבה זמן.... הוא אומר שעד שלא ננסה לא נדע אבל מהיום עד לספטמבר שאצטרך לנסוע לחול יש זמן וכל הזמן הזה הראש שלי מריץ אלף ואחת מצבים אפשרים שיכולים לקרות? ההורים שלי לא חושבים שזה חכם להמשיך קשר מרחוק לטענתם הסיכוי שזה יעבוד הוא נמוך וגם אם כן זה יעבוד כסופסוף שאני אחזור לארץ אני ארגיש בהבדל כי כל פעם שנפגש במהלך השנתיים האלו זה יהיה כמו חופשה ולא כמו קשר אמיתי... אני מודעת לזה שיש סיכוי שהוא לא יצליח להיות נאמן לי ובקשתי ממנו שאם אנחנו נכנסים לקשר מרחוק אם הוא ירגיש שהוא עומד על הקצה ולא יכול להתאפק מינית שיהיה גבר ויפרד ממני ואז יבגוד כי אני לא אהיה מסוגלת לקבל את זה שהוא בגד,אז הגענו להסכמה ההדית בענין הזה אבל עדין אני כל כך חוששת מהקשר ולאן הוא ילך ואני פוחדת שאולי בגלל שאני צריכה לעזוב לחול אז נפרד, ובכלל בלי שום קשר אני בעצמי לא בטוחה שאני רוצה להמשיך את לימודי בחול אבל בגלל שהוא אמר לי שהוא נשאר אני כבר לא בטוחה עם עצמי אם אני רוצה להשאר בארץ ולהפסיק ללמוד בגללו או בגלל שבאמת קשה לי שם ועצוב לי אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים אם משהו חווה קשר מרחוק ואך הוא התמודד עם המרחק והגעגוע ובכלל האם זה מצליח האם שווה לתת לאהבה עוד צאנס?

seeyou

New member
"אז הגענו להסכמה הדדית להתאפק מינית "../images/Emo178.gif

אני קצת סקפטי שזה יחזיק מעמד. הסכמים בדרך כלל לא עומדים במבחן המציאות. הפילוסוף הצרפתי,מונטין,דגל בסיסמא -אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש. אם אחרי הלימודים שלך תרצו עדיין אחד את השני למסוד הקשר,,לא חושב שצריך לברר עם זכוכית מגדלת מה קרה מבחינה ביולוגית
. יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
קצת קשה לי להאמין שזה יעבוד...

כשבן אדם עוזב לימודים, הוא לא רק עוזב לימודים... הוא עושה שינוי מעמיק בחייו. כשבן אדם עוזב ארץ, הוא לא רק משנה כתובת, הוא עושה עוד שינוי מעמיק בחייו. את תשארי באותו מקום, מכל הבחינות, והוא - חייו יתהפכו. אני כבר לא מדבר על הנושא המיני... נראה לי יותר מכובד להפרד, שכל אחד יחפש את אושרו ויחיה את חייו. אם בעוד שנתיים תרצו להיות יחד, יהיו לכם חוויות לספר זה לזו... חבל על הכאב לב והמתח והשקרים הלבנים והאפורים בהירים ואחר כך הכהים... מריוס

אייבורי

New member
אין לך סיבות לדאגה

זה לא מחזיק מעמד. עכשיו נותרה רק בעית הכמה שקרים תספרו עד שתקברו את הקשר סופית.

דפנה410

New member
קשר מרחוק

זה בהחלט יכול להצליח. זה הצליח אצל חברה טובה שלי.אחרי כ-3 שנים של חברות היא נסעה ללימודים בחו"ל והוא נשאר בארץ. הם חיו על הקו,נפגשו כמה שיכלו ודיברו שעות בטלפון.אחרי כשנתיים הוא קיבל עבודה בעיר שבה למדה ועבר לשם.היום הם נשואים:) הנסיון שלי היה קצת שונה.היינו חברים כשנה ואז אני נסעתי.המרחק גרם לי להבין שהוא לא חסר לי,שאני מעדיפה לבד.לא אהבתי אותו מספיק. .אל תעשי טעות ותחזרי לארץ רק בגללו.ההתפתחות האישית שלך חשובה לא פחות,אחרת,תאשימי אותו בזה תמיד. למה להרים ידים? תנסו.אם יש אהבה חזקה באמת היא תשרוד למרות הקשיים. !בהצלחה

ortal08048

New member
למה שהוא לא יבוא איתך???

אוקיי מפסיק ללמוד אבל אם הוא ממש אוהב אותך הוא יכול למצוא עבודה במקום שאתם נמצאים בחו"ל... אני תמיד הייתי בעד קשרים מרחוק מבחינת ת"א חיפה אבל חו"ל ופעמיים בשנה זה נראה לי אפשרי אם אתם ממש ממש מאוהבים וסומכים אחד על השני... אם לא זה לדעתי סתם ייסתבך אבל כמו שהוא אמר עד שלא תנסו לא תדעו...

למעלה