קשר מסין

kogawa

New member
קשר מסין

אנשים בקבוצה מאורגנת שאני מוציא שואלים: "אתה יכול לפרט בבקשה את האמצעים הזולים להתקשר מסין?" עברו שנתיים מהיותי שם. האם מישהו יכול לענות על שאלה זו? מאמין שהזול הוא סקייפ, אחריו טלפון מהמלון (כמה עולה דקה?) והיקר הוא סלולארי עם סים מקומי (איפה קונים? כמה עולה?) אודה לתשובה עדכנית כדי שאוכל לענות לאנשי הקבוצה תודה

GnomeBubble

New member
בזמני לא היה ניתן לעבוד עם סקייפ ברוב

בתי האינטרנט קפה. הוא לא היה מותקן כמעט בשום מקום, וגם אם היה אפשר להתקין תוכנות (ברוב המקומות האפשרות הזאת חסומה), היית צריך לחכות עד שמורידים אותו - בקיצור בלאגן. אפשרות זולה ונוחה מאוד שנמצאת ביו סקייפ לטלפון מהמלון זה ה-IP Phone. אפשר למצוא כאלה בקיוסקים שמפוזרים ברחוב, או בחנויות מיוחדות של חברות הטלפוניה (China Telecom, Mobile, Unicom). המחיר משתנה ממקום למקום, אבל אאל"ט זה היה בזמנו בין 2 ל-3 קוואי לדקת שיחה לארץ. אפשר גם לבקש Callback (לא בכל המקומות שמחים לתת לך את זה) ולהתקשר עם SkypeOut אם זה יוצא יותר זול.

erezor

New member
היה כאן דיון על זה לא מזמן...

אני חושב שהדעה שהוצגה כאן היא הכי טובה. סים סיני הוא לא פתרון מוצלח, אלא אם אתה מתכנן גם לעשות שיחות בתוך סין. כשהייתי בהונג קונג קניתי ב-20 דולרים הונג-קונגיים כרטיס חיוג שאיפשר לי לדבר עם הארץ במשך שעה, למשל, בשיחה לסלולרי. הכרטיסים בבייג'ינג קצת פחות נדיבים, למשל... סקייפ ייתן את הפתרון הכי זול, אני מאמין.

renjintso

New member
מה שאני עונה לשאלה הזו

בתכל'ס - רוב האנשים היום נוסעים עם הנייד שלהם, וזה אולי לא הכי זול אבל בטוח הכי נוח, ובסוף זה ממילא מה שכמעט כולם עושים. אפשרות אחרת היא להוציא קוד של בזק בינלאומי או חברה אחרת, והיתרון בשני המקרים שלא מתעסקים עם שום קנייה או תשלום בסין. האפשרויות הזולות הן: סקייפ - הכי זול, רק שצריך להתחבר למחשב. בדרך כלל בבתי המלון יש חדר עסקים עם חיבור לאינטרנט,וזה עולה 15-20 יואן לשעה, ולפעמים יותר. מי שנוסע עם מחשב נייד יכול ברוב המקומות להתחבר מהחדר. כרטיס IP, אבל הוא לא מתאים לכל טלפון טלפון במלון לא זול בכלל - 8-10 יואן לדקה, שזה די קרוב לתעריפי הסלולרי הישראלי. בד"כ המלון דורש פיקדון ורק אז פותח קו לחול. אני לא ממליצה על זה. סים סיני, לא מאד זול, ולא מומלץ למי שנוסע באופן חד פעמי.

HUTY1

New member
תעריפים למטלפן הישראלי

שלום שמי אודי וגרתי בסין שנתיים ואני מבקר שם תכופות אלו המחירים הזולים היותר קונים IP כרטיס לתקשורת בינלאומית עולה בין 25-ל 50 שקל תלןי לכמה זמן 50-שעה קונים ICכרטיס לטלפון ציבורי ודרך טלפון מקומי .או ציבורי מצלצלים למספר IP מקישים קוד ומצלצלים לארץ הדרך השנייה זה דרך אינתרנט WANG -BA דרך MSN לעוד אינפורמציה [email protected]

BenBaryo

New member
אני קונה בפינה של הרחוב

כרטיסי קוריאנים המאפשרים לי להתקשר לארץ במחיר של 100 יואן ליותר משלוש שעות (מהנייד שלי לנייח בארץ). מתקשרים למספר, והם חוזרים אליך, מקישים את הסיסמא שעל הכרטיס ואז את מספר הטלפון. פשוט ונוח :)

guanyin

New member
הבעיה היא, שצריך לדעת איך להשתמש בהם...

וזה לא תמיד כ"כ פשוט (מניסיון...)

BenBaryo

New member
נכון לגמרי

למזלי, הכרטיסים האלו מגיעים יחד עם פתק מודפס באנגלית עם הוראות :) כמובן שיש הוראות בקוריאנית, אבל מרגיש סנוב מספיק בכדי להסתפק בהוראות באנגלית.

guanyin

New member
אני קניתי IP卡

ולא היו הוראות מצורפות (באנגלית, או קוראנית) ותעיד רחל, שלא היה ממש פשוט להבין למה התכוון המשורר. איך נראים הכרטיסים הקוראנים? יש אותם בכל סין או רק בריכוזי קוראנים במזרח?

BenBaryo

New member
לא ראיתי אותם במקום אחר בינתיים

רק בטיינג'ין, אבל הם עובדים לי בכל סין.. רשום עליהם international calling card וכל הכרטיס רשום בקוריאנית, ובפינה מגרדים את הסיסמא.

למעלה