קשר ממרחקים

לא באה לתקן עולם ובטח לא אנשים

חושבת שאם תקבלי בכפית את אותה מנת צט שאת תפתחי שישור..תתייחסי לזה אחרת... אבל מה חשוב.. דרך אגב..מפריע לך שפותחת שירשור..או שלא מעניין לך? אם ככה ..היה עדיף שלא יענו..תמיד העדפתי את הכינות..ואת הישירות לעיניין.. דרך אגב..זה לא אישית אלייך..אלא לרבים מכאן שהופכים שירשורים לצ'ט..או עוקצים משהו על הודעה מסויימת מתוך יחס אישי אל הכותב..וחבל. אפשר לדלג אם אין מה להגיד. ושוב זה לא אישי אלייך כלל..זה לגבי המצב כאן.

אני...

מצב...לא מעניין לי... לכן לא מלינה... ציבורי אמרתי. בפרטי...תמרור עצור,מרשה לעצמי להניף. לגבי "היה עדיף שלא יענו"...מי שמני להחליט?-קטונתי! לך מותר... לי מותר... לה מותר... לנו מותר... להם מותר... הטיית היום...וסיימתי. צ'או

מצוטטת

New member
מותר לך

זה אפילו ב'סדר מבחינתי לכעוס, להקיא , מה ש'בא לך אפילו לא אטרח להביא לך עדויות שבכתובים...... טעם וריח... רגיש או פחות אמיתי או הזוייי על זה תסכימי איתי אין טאבו כמו לא על שרשרים ודרך התגובה אבל זה בסדר מיכלי תמיד זרמת עם ה
אני OUT בכל מקרה

אני זורמת..אני עפה..אני בכלל לא

לא קיימת, אני לגמרי וירטואלית..וזה הכייף..שלי שלי שלי.. תארי לך שהייתי לידכם הייתם אוכלים אותי בלי מלח..לועסים ויורקים מזמן.. כבר מזמן אמרתי אני לא נחמדה..אני מה שאני. זהו.

מצוטטת

New member
ת'בלבלת....

לי בצלחת האישית יש מספיק במה לנגוס ולהכרות או לווירטואליה אין כאן כל נגיעה דווקא שועל גלישה אינטרנטי שכמותך אמור לדעת זאת טוב ממני {את בעלת וותק ממני
} אז מזכירה לך למקרה ששכחת.... שרשר יש עליו חמצן וגמישות קפיצית
של 72 שעות, ושום כלום או אפ'חד יכול לעצור לו ת'
.... אז להזכיר לך אופו אנחנו ומה זה HTML.....? להביא לך שרשורים רק מהימים האחרונים מה ה"בשר" שהיה עליהם לא הספיק ל"האכיל" לכולנו? וכן, יש שרשרים עם ניחוח של צ'אט....{ש'זה בסדר גמור!} אז תרגישי נוח....... לא ביקשתי התנחמדות, כולו קEצת sense מתי כועסים בחייייאתק

ההקפצה הזו הביא לי תשובה

מקצועית..מעורכת הדין שמשתתפת כאן. את לא ענית וכן אפ אחד אחר. זה בסדר לבטח שאין ידע בנושא. למרות זאת זה תפס את העין של עורכת הדין. קבלתי תשובה שבשבילך אולי לא חשובה..בשבילי מאוד..כי לי יש צו עכוב..לא לך

מצוטטת

New member
זו שוב אני?

או את שמתבלבלות....... השרשר על צו העכוב הוא אחר ומאתמול, לא? שתהי לי רק בריאה מיכלי
הנה עוד
רק שת

מנסה להבין אותך..אולי לא מבינה

טוב שיהיה..לא הבנתי אותך כניראה..קורה..אולי זה פשוט ראש אחר

ozzz64

New member
לא נורא תביני אותנו , יש כאן סופות

ורוחות במהירות של 70 עד 80 קמ"ש משהו שבחיים לא ראית , אז אין כאן מקום אחר חוץ מהמחשב .

מצוטטת

New member
הנה מתוקה

בשרשר כאן דיברת על צו עכוב עכשיו מי הוא זה שלא מבין את שכתבת שתי תגובות קודם..אה
שרק תהי לי בריאה העיקר לגבי הראש, גם זה ב'סדר לי מקווה שגמלך
מצו' בשרות
מיוחד למיכלי.......

יערית

New member
שאני....

אחשוף מתנות????????????? אומרים שמתנות לא מחזירים בד"כ,זה בידיים טובות

maof

New member
יוווווווווווווווו../images/Emo12.gif

את לוקחת אחריות לסוללות
|? מעוף