קשר ממרחקים

מצוטטת

New member
אני בנתייים מבינה

שמדובר כאן בסליק שופע נובע ובוקע של חלילים וחלילות

סיפור אמיתי

היתה אצלי בביקור חברה..מהארץ. כבר היה לה סט של בליינד דייט מגיי דייט. 3 בפלורידה ו 1 בניו יורק. שניים הגיעו ממש ממרחקים לאותו הבליינד דייט..אחד בטיסה ממערב ארה"ב לניו יורק...אחד נסע חמש שעות לאורלנדו. והיא החליטה שאולי יש מצב לעשות הכרות כזו..ואם תהיינה טיסות..ותהייה כימיה..יש מצב לשנות את החיים.. אני לעומת זאת..חושבת שזה אחלה קשה וכמעט לא בר ביצוע. למרות זאת..יש לי כרטיס בתפוז ומקבלת פניות רבות מאנשים בארץ.חחחחחחחחחחח..ולא מוסתר שאני בכלל לא גרה בארץ. והם..שמים מספר טלפון..יאללה תתקשרי..יעני שאני אתקשר אליהם..ככה מיואשת אני מהחיים..חחחחחחח..ומצד שני..זה מעורר מחשבה לא?

amitshein

New member
מה מרחקים מה...

זה כל כך יפה לכתוב על האהבה שמים רבים לא יכבוה וימים (אקינוסים)רבים לא יניסוה... אבל אם רוצים באמת למצוא מישהי לפרק ב' (או ג') וכאשר שני האנשים כבר נטועים בסביבתם, אז כן, מעבר באותה עיר או בין ערים שכנות (במושגים של מדינת הקודש ולא במושגים של ארה"ב) זה אפשרי. אבל ללכת ולחפש את האחת במרחק של שעה נסיעה או יותר, זו או תמימות או הצהרת כוונות הפוכה (שהרי כמה פעמים בשבוע יוכלו להתראות).

והרי היא מאמינה

שאם יש כימיה..ויש תקשורת ..הם יבואו לארץ לחודש..ואם יילך טוב..היא תעזוב הכל..מדובר במקום עבודה של יותר מ 20 שנה..מדובר באשה מסודרת כלכלית לגמריי.. רק שמתחילה להבין שזמנה תם מבחינת עבודה גם.. ומתברר לה שגברים בארץ..(גרושה המון שנים) ..לא הולך טוב..אז זה כיוון המחשבה.. מה שנידהמתי..זה העינות לבליינד דייט ממרחקים..וגם איך שהיא שמה אותם במערכת מסודרת..והכל דפק כמו שתכננה..

יערית

New member
יש מצב למערכת יחסים כזו

אבל כך גם תראה מערכת היחסים,מלאה געגועים ולא מספקת.

האם היו מקרים ששמעת

אל אנשים שבאמת עזבו הכל..ומדובר מעל גיל חמישים..והלכו בעקבות האהבה לארץ אחרת?

יערית

New member
כן שמעתי בעבר

וגם השבוע שמעתי ע"י פציינטית שאחותה עשתה זאת, חצישנה בארץ עם ילדיה וחצי שנה עם אהובה בניו אורלינס. מיקרה אחר ששמעתי,אהבה שנירקמה מהאינטרנט,גם כמה חודשים בארץ כמה חודשים בחו"ל. אולי אחרי שהילדים כבר גדולים והמשיכו בחייהם,אנשים מסוגלים לעשות צעדים שלא עשו בעבר בגלל הנסיבות .

השמים הם הגבול אם רק רוצים?

הילדים פרחו מהקן אין משהו שממש קושר אותך עבודה..זה לא משו בית תמיד אפשר להשכיר לאחר ופשוט אפשר לקום וללכת..ואללה..זה מה שהייתי קוראת לזרום עם הרוח.. אך אפשרי.

d a n i e l s 5

New member
100 מטר גג....

מוכנה במקרים מאוד מיוחדים להגדיל את המיתחם ל-200 מ'. אוקיינוסים......למה מה קרה?

מיכלי!! וויתרתי על אהבה כזו ../images/Emo10.gif

עם כל הצער והכאב הכרוך בזה, אני ואהובי ההונגרי וויתרנו על אהבה כזו ממרחקים... הגענו למסקנה שלא ניתן לקיים מערכת יחסים כזו.

אז זה מה שחשבתי

חשבתי רק על מרחק אילת-מטולה וזה ניראה לא לעיניין.. אז היא חושבת לחצות יבשות? היתה גם חברה אחרת שנסעה לקנדה להכיר סוף סוף את זה שתקשרה שלושה חודשים רצופים באופן אינטנסיבי..וסוף סוף שניפגשו..היה על הפנים.התגלה שהמון דברים שאמר לא היו דובים ולא היה יער.. אז כיוון שרק איששתם את מה שאני חושבת האם לדוגמא חייבת רק מי שנימצא לידי לידי. האמת שהיה לי את הרומן עם הפרואני הצעיר..הוא לפחות היה כאן והיה כייף כל זמן שהיה.. מרחקים מפחידים אותי..ואת אותה חברה ממש לא. אז מוציאה את עצמי מכלל מתן עיצות אחיתופל למצב כזה..

למעלה