קשר מיני בפעם הראשונה

מקסימה1

New member
קשר מיני בפעם הראשונה

הי בנות אני בחורה- אישה, רווקה, בת 33 שמעולם לא הגיעה לאורגזמה או חוותה מיניות טובה. שנים רבות הרגשתי אובייקט מיני ולא נתתי לעצמי בכלל להנות. אך בואו ונשאיר לרגע את העבר בעבר ונתרכז בהווה. אני נימצאת בתהליך גדילה ומודעות עצמית שבו אני למודת לאהוב את עצמי ולפתוח בי מקומות שהיו סגורים. יש לי מישהו שניראה כי הוא מתאים לקשר מיני. הוא ממש לא בנוי לקשר כרגע, הוא גם לא הטיפוס האידיאלי להיות בעלי והוא מקסים מקסים מקסים: בן אדם טוב מלא שימחת חיים אוהב לתת והסקס ביננו היה נהדר. (פעם אחת) בשיחה עם המדריכה הפרטית שלי למודעות, היא אמרה לי שכדאי שאני אעבור איתו כמה פגישות על מנת למצות את המיניות שלי ועל מנת להפוך לאישה. אז ככה: במיקרה שמישהי עברה את זה כבר- איך מתגברים על הפחד להיתאהב? איך מתגברים על חרדת הנטישה? איך מתגברים על הרגשת הזולות? איך מפתים גבר כזה? מה עושים חוץ מסקס בפגישות קלילות?מתי יודעים שמיצינו את הקטע?

היי לך מקסימה...

אני שומעת שאת בתהליך של התפתחות וגדילה וזה נפלא! מאחלת לך לרפא את כל הפצעים, לפתוח דלתות נעולות ולאפשר לעצמך חופש. אבל השאלה באיזו דרך? ממה שאני שומעת, שאלותייך מדברות על "התגברות" ומציגות פחדים ורתיעה מהתהליך, זה כאילו שאת צריכה לעשות את זה כדי להיפטר ממשהו, אבל לא באמת רוצה את זה ככה וגם מנסה להתכונן מראש כדי לא להיפגע
האם את באמת רוצה בהרפתקה הזו או שמא את חושבת לעשות את זה כי זוהי עצתה של המדריכה שלך או כי זה נראה דרך טובה ו"הגיונית"? נסי להרגיש את עצמך, באמת להרגיש בכנות מה יהיה הטוב ביותר עבורך. לא בטוחה שאת אמורה להתגבר על חלקים בתוכך. אולי פשוט לקבל אותם
ולצמוח משם?

מקסימה1

New member
ישנתי על זה בלילה וקמתי

בהרגשה של ביטחון עם עצמי שאני רוצה את זה בישביל עצמי. אם לא הוא אז מישהו אחר. תביני אני חייבת את זה לעצמי בדרך להיות אישה. קראת את מה שכתבתי על עצמי נכון?? מקווה להיות פעילה בפורום הזה. ויותר חשוב- מקווה כבר לחוות אורגזמה.

היי שוב ../images/Emo13.gif

אחלה לגבי הבטחון על הבוקר
אני רוצה להבין משהו מהותי: מה את חייבת לעצמך בדיוק? אנא הבהירי. ואכן קראתי את מה שכתבת על עצמך
מאחלת לך הנאה גדולה!

amazone

New member
אז תתאהבי מה קרה?

יש כאלה שגם לזה לא מסוגלות - תהני מכל רגע ננטשות - עושה קסמים זולות? מאזו בחינה? תתמקדי בהנאה העצמית שלך. אין דבר כזה זולה, לפחות לא יותר מהצד השני. מי שנכנס בזול יוצא בזול. פלרטוט ופתיחת רגלים - מבחינה תאורטית פשוט מאוד מדברים ואם זה לא מתאים פשוט תתלבשי ולכי כשתמצי את הקטע - תדעי

היי מקסימה1

דבר ראשון, כל הכבוד לך שאת מוכנה לחשוף את עצמך בצורה אישית כזו..
. לידידה טובה שלי, בת גילך, הייתה בעיה דיי דומה, היא לא רק שלא הייתה יכולה לקבל אורגזמה, אלא גם לא הייתה מסוגלת לקיים ייחסי מין. המונח "סרוגייט" לבטח מוכר לך. שימשתי כסרוגייט שלה כחצי שנה, מעבר לטיפול שהיא הייתה לוקחת אצת פיזיוטרפיסטית מינית.(היא סבלה מוואגיניסמוס כתוצאה מדיכוי נפשי ע"י החבר הקודם). לשאלותייך איך מתגברים על כל החששות, תראי, התשובה דיי פשוטה. נטרלי את הרגש מהשכל, נכון לכיום ישנה מישהי אחת שאת צריכה לנתב אליה את כל האנרגיות שלך, וזוהי ....את!! כן, את, וברגע שתשכילי לנכון להבין זאת, יהיה לך קל יותר לנתק בין מין שקשור לרגש( מה לעשות, לרוב הנשים תולות סקס ברגש). כאשר תגיעי להבנה הזו אזי, הפחד להתאהב, חרדת נטישה, הרגשת זולות וכו'..ייעלמו ממך ותוכלי לתעל אתמחשבותייך ואת האנרגיה הפנימית שלך ל..הנאה הכי מרובה שתוכלי להפיק מהסקס עם אותו בחור שאת מודה שככל הנראה טוב לך במיטה בשלב זה של חייך. לי אישית, לא הייתה הרגשה כלפי ידידתי כ"זולה" או משהו בסגנון, להיפך, דווקא מאוד התרגשתי כשהיא חוותה אורגזמה לראשונה בחייה. אולם, מעבר לסקס יש גם את הצורך לבנות יכולת תקשור, עשינו סימולציות של דייטים, בכל פעם שהלכנו לבית קפה, עשינו זאת כמו בפגישות ראשונות, אני לא מכיר אותך ואת לא אותי, תרגלנו יצירת קשר עין..בניית ביטחון אישי מאוד חשובה לך, לכן, תבקשי ממנו לשחק איתך משחקים בסגנון זה. איך לפתות גבר את שואלת, תראי, אם תעמדי ברחוב על הספסל ותצעקי, בא לי סקס...מי רוצה..תוך שניות תמצאי מניין המוכן לשרת אותך מכף רגל ועד ראש, אבל ברצינות יותר.
חשוב לבנות תדמית מסויימת, את רוצה לשחק את בקשה להשגה, תתרגלי זאת, את רוצה לפתות גבר בארוחה רומנטית, בעיניים, ברמזים מיניים כגון: פתיחת כפתור או לבוש סקסי, או גם בושם מגרה. גם שיחות סקס, כן, תוציאי את הדימוי של זולות מכך ותראי בזה מימד שונה, חדש, "מעורר"!!!! סורי על התשובה הארוכה, אבל לסיום, מתי מרגישים שמיצית, אין תשובה חד משמעית, זוהי הרגשה שלך בלבד, את יכולה אחרי פגישה, שתי פגישות או אולי גםאחרי כמה חודשים, כשתרגישי מוכנה לשכב עם גבר נוסף, יכול להיות שבינתיים תיכנסי למערכת ייחסים עם מישהו אחר ואז הפרידה תהייה טבעית, כמו במקרה שלי, הפסקנו כי היא נכנסה למערכת ייחסים חדשה, ויום אחד החבר שלה פלט, היא הורגת אוית במיטה...חייכתי
טוב, שיהיה לך יום מקסים. פירס

יום.

New member
זאת היתה שאלה רטורית

כי לדעתי אין דבר כזה "התשובה דיי פשוטה" בנושאים אלו. זה לא 1+1

יום.

New member
כן אה

פשוט לא מצא חן הביטוי "התשובה פשוטה" מבחינתי אין דבר כזה תשובה פשוטה בענינים של הנפש.

amazone

New member
אם אשאל ןמניחה את הפצירהן

לא יהיה נעים... ןציפורניים משוייפות למשעין מי כמוני יודעת שהתשובה במקרה כזה דיי מורכבת ןלק שחור נוצץן אבל נראה לי שהוא מבין שזאת פליטת פה אז נוותר לו הפעם בתנאי שזה לא יחזור על עצמו ןפוווווון
אויר נעים....

למעלה