קשר מחייב

• פותח הנושא rldog
  • פורסם בתאריך

rldog

New member
קשר מחייב

היא שנונה, מצחיקה, סקסית, נאה מאוד, בעלת טקט , מגלה גגישות ואמפטיה, בעלת יכולת אירגון וקסת אישי רב, סקרנית וחכמה אבל התנהגותה המינית מאוד ליברלית ומרובת פרטנרים. הוא בעל בטחון, כריזמה, אמיד, נדיב כלפי עצמו וחבריו, יפה תואר, בעל כישורים חברתיים מעולים, יוגע לפנק, להקשיב, אוהב לעזור, יש לו דעות מוצקות על כמעט הכל, כושר ניסוח, שנון ומזיין כל מה שזז כמעט בטוח שפגשנו בעבר דמות כזו שהיא בעלת תכונות חיוביות רבות + התנהגות מינית ליברלית,כמעט חסרת מעצורים, מתוך רצון למצות את החיים, מין נמר(ה) שקשה לביית יש מצב שתסכימו לקשר זוגי מחייב עם מישהו כזה? למשל חתונה? ילד משותף? השאלה מופנית לנשים ולגברים

free soul

New member
צריך להכיר את האדם לעומק כדיי לתת תשובה

רוב התכונות של שתיי [שניי?] האנשים שהצגת דיי חיוביות, אז.. מה רע? נאמנות? צריך להיות אדם... מיוחד.. במיוחד מצד המין כדיי לכבוש אותם...

rldog

New member
ולא איכפת לך מהעבר מרובה הפרטנרים שלה?

לא חושש מבגידות , או שנאמנות מינית לא העיקר בשבילך?

אני לא הייתי מסכימה

אני חושבת שלהתאהב או להכנס למערכת יחסים עם אדם כזה , זהו בגדר הכנסת ראש בריא למיטה חולה. ובטוח שלא להתחתן. לא משנה כמה אותו אדם יבטיח להשתנות, התנהגות כזו היא לא אוסף של ארועים, אלא אופי. מצד שני זה מתכון בטוח לכל האוהבות לסבול ומחפשות הסימפטיה בפורומים למיניהם... לא בישבילי

Reddit

New member
לא.

אם הוא "מזיין כל מה שזז".. בהווה אז ברור שלא, מכיוון שכך אני עוד מטרה נייחת (כשהוא מתנייד לו מאחת לאחת), אבל - אם זה שייך לעברו, ובתקופה מסוימת הוא השתולל וחיפש את עצמו חיפש אחרים (אחרות יותר נכון) חיפש ריגושים ולא הצליח להתביית על כלום.. אז אני אבדוק אילו השלכות יש לזה על ההווה ואם קיים בו רצון ונכונות לקשר רציני, יציב מבלי שיפזול לצד, ובכלל, אם הוא מסוגל לזה. זו שאלה כללית מדי.. אבל בעקרון - כל אחד רוצה להכנס למערכת זוגית בה הוא מרגיש סוג של טוטאליות.. כלומר, שאני העולם שלו והוא שלי, ולא עוד איזה ריגוש קטן או כיבוש קטן או גדול. אני חושבת שזה די ברור.

אני שואל את עצמי

האם אלה אותם אנשים שהמודל הזוגי שלהם אומר שהם צריכים למצוא בן/בת זוג שיחכו להם בבית ויתנו להם ביטחון, שייכות ויציבות, כדי שהם יוכלו להמשיך להיות ליברלים בחוץ? אם כן, אז התשובה היא לא. ולא משנה מה כמות ועוצמת התכונות הטובות של הבחורה או הבחור. עדיף כבר להיות לבד.

השאלה,מבחינתי, היא מה קורה לאותו אדם כשהוא

מוצא את עצמו בקשר מחייב.האם הוא בכלל מרשה לעצמו להכנס לקשר מחייב? אני דווקא חושבת שליברליות מינית יכולה להיות נכס ותכונה נהדרת ותורמת בקשר. זה לאו דווקא אומר שיש הקצנה, לאו דווקא אומר שהאדם לא יכול להיות מחוייב, לאו דווקא אומר שזה אדם בוגדני

rldog

New member
ריבוי פרטנרים במין

זה בגידה אם זה לא בהסכמה, השאלה היא אם את מוכנה לקשר מחייב (לא חד-פעמי, לא סטוץ) עם אחד כזה שבעברו שכב עם הרבה נשים? האם העבר לא מעיד על העתיד? האם התדמית החברתית חשובה או שאת כל כך מאמינה באהבה שניתן להתגבר גם על זה?

העבר לא מעיד על העתיד ללא עוררין.

ואני מאמינה שהתדמית החברתית היא לא דבר שיש לחיות על פיו. אם כבר, התדמית החברתית של גבר ששוכב עם הרבה בחורות היא של "גבר גבר"-וזה חיובי בפעם האחרונה שבדקתי. ומבחינתי אין הבדל בין גבר "כזה" לאישה "כזאת". לא צריך ריבוי פרטנרים מבחינתי כדי שתהיה בגידה. מספיק שהוא יחשוב מחשבה רומנטית על איזה אחרת בשביל שתהיה מעילה באמון שלי (אני מקצינה בכוונה). ומה שהיה בעברו של אדם הוא בהחלט לא בגידה במה שקורה בהווה. נראה לי שהתהפכו לך קצת היוצרות.

rldog

New member
הסבר

מה שהיה בעברו של אדם הוא בהחלט אינדיקציה לגבי העתיד למה שיעצור את עצמו בגלל חוזה נישואין? החלפת טבעות? ילד משותף? אני טוען שיש כאן אפשרות לבגידה בגלל דפוס פעולה בעבר לגבי תדמית חברתית, השאלה היא איך את כאישה חיה עם גבר כזה? או שלא?

אני ממש לא מסכימה איתך,אם זה לא היה ברור.

אני לא מאמינה שמה ש"עוצר" בן אדם זה חוזה נישואין. ולא צריך עבר מיני עשיר בכדי לבגוד. כמה פעמים קראתי\שמעתי על אנשים שבדיוק ההפך-אין להם עבר מיני עשיר לפני המחוייבות לאדם אחד ואז הם מרגישים שהם פיספסו משהו ושהדשא של השכן אולי ירוק יותר. אני מתנגדת נחרצות לאמירה שלך שעבר מיני עשיר מקושר בהכרח לנטייה לבגוד. אני מתנגדת נחרצות לאמירה שלך שחוזה נישואין הוא מה שמונע מאנשים ללא עבר מיני עשיר לבגוד (חוזה נישואין לא מונע מאנשים רבים לבגוד,בלי קשר לעבר המיני שלהם. כמו שאנשים בוגדים גם ללא נישואין, כשכביכול קל יותר "לקום וללכת"). דפוס הפעולה בעבר היה ריבוי פרטנרים בגלל סיבות שונות. וזה בהחלט מקובל בעיניי. בחברה שדוגלת באינדיבידואליות, בחיפוש עצמי, בהגשמה עצמית, בהנאה, אני לא רואה סיבה שזה לא יהיה כך. ואני מאמינה שעם השנים זה יהפוך להיות הנורמה כי לשם התרבות מכוונת. הבעיה היחידה שהיתה לי עם זה, כשזה עמד מול עיניי, היתה חוסר הבטחון שלי בעצמי, לא בצד השני. חוסר הבטחון שלי שאולי לא אעמוד בציפיות, שאני לא מנוסה מספיק, שהוא ישווה אותי למה שכבר היה לו.

../images/Emo45.gif אני מחשיבה את עצמי כנמרה

היו לי תקופות בלי בני זוג שעשיתי מה שאני רוצה עם מי שאני רוצה, אבל ברגע שהחלטתי שאני רוצה זוגיות ואהבה ומצאתי לי בחור שכזה כל ההרפתקאות הלכו הצידה, לא צריכה אותם יותר. הוא סומך עליי ולא משנה לו בכלל כמה פרטנרים היו לי, ואם להיות כנה, היו לי יותר פרטנרים מלו, אבל זה לא העיב על הקשר שלנו ואני ממש לא בוגדת בו!

יש מקום לנישואים פתוחים רק אם

הם באמת מסוגלים לזה... ולא כול אחד יכול וזה באמת תלוי גם באופי של כול אחד מבני הזוג, לא לשלול על הסף, עדיין אפשרי

ס א ט י ן

New member
אני חושבת שזה תלוי בפרפר:)

אם הוא מסוגל להכנס לקשר מחייב, אולי רק בשביל הבחורה הנכונה (אני?), וגם להיות נאמן. אם כן, הייתי מוכנה, אבל הוא היה צריך להוכיח קודם שהוא נאמן רק לי ושהוא סיים עם חיי ההוללות:) גברים יודעים שאני ממש לא הכי ליברלית בכל הקשור להתנהגות מינית (גם לא נזירה כמובן). אפילו הייתי מגדירה את עצמי כיהודיה פרוטסטנטית חחח

למעלה