קשר לקראת סופו

amir_aikido

New member
קשר לקראת סופו ../images/Emo7.gif

כל כך עצוב
שאני לא יודע אפילו מה לכתוב. כל כך אהבתי ועודני אוהב אותה. נדונו פה פשרות, איתה בכלל לא הרגשתי שאני מתפשר: היא יפה מאוד בעיני, מאוד חכמה, האופי שלה ושלי כל-כך דומים, וממש נותנת תחושה של מיים שקטים חודרים עמוק... היא חדרה לי עמוק לתוך ה
ועכשיו הוא
אהבתי אז נתתי הכל ועוד קצת, הייתי רומנטי מקצה השמיים ועד קצה, לא יודע מה אפשר לעשות יותר. ובכל זאת, זה לא עזר, או אולי
אתן (או לפחות אותו מגזר מתוככן שמעניין אותי) בכל זאת מעדיפות משחקים רואות כוח באותם גברים שלא מוכנים להביע את רגשותיהם ומתייחסים אליכן כאל "עוד אחת" ולא כאל "הנסיכה שלי"
עושים את עצמם קשוחים
זוכר דו-שיח הומוריסטי ב
, אני וידיד טוב שלה. הוא גם אקס לשעבר, והיא היתה מאוהבת בו מאוד, והיא יושבת לצידי: "אם תיתן לך את האצבע הוא אומר לי, היא תקח את כל היד" הוא אומר, "אם היא רוצה את כל היד, היא תקבל" אני עונה בלי היסוס, "ואז היא תקח גם את היד השניה והרגל" הוא אומר, "אין לי בעיה עם זה, היא תקבל גם אותם" אני עונה, השיחה נקטעה באותה נקודה (החזרתי את ה
אליה) אבל לי היה ברור שממילא כולי שלה, ובעיקר ה
אם היא רק תסכים לקבל את הכל. רק שכנראה, כשאנחנו כל-כך רוצים לתת, את כולנו במתנה
, זה גורם לאחרים להוריד מערכנו, ולהרגיש שאולי מגיע להם יותר מתחיל לחשוב שאולי אני הוא זה שטועה אולי אני צריך להשתנות להפסיק לחפש קשר רציני ולהתחיל לחפש סתם מישהי להנות איתה לזמן קצר
גם אם אני יודע שהיא לא זו שתתאים לי ... להפסיק להתיחס לא להיות רגיש לא להתחשב לשמור את עצמי לעצמי אולי אם אתחיל להתנהג כך, אצליח סוף סוף לגרום גם לאחת מכן להתאהב בי, ואולי, רק אולי, ואוכל אחר-כך לחזור ולהיות אני
לא בטוח שאני מסוגל להשתנות עד כדי כך, לא משוכנע שאני רוצה. ובינתיים, אני בלימבו, מחכה לשמוע מה היא תגיד אולי היא תמצא בלבבה ניצוץ
של אהבה אולי היא תבין שגם היא
ותבוא ותתן לי
ותבוא על סוס לבן להוציא אותי מהסיוט הנורא
בכל מקרה, אני לא מצטער, וחייב להגיד לה תודה. למרות הכאב של עכשיו, זו היתה תקופה נהדרת. כבר כמעט שכחתי איך זה לראות את העולם בוורוד להרגיש שאני הולך על עננים שכל הקורה מסביב לא חשוב: כי לי יש אותך ולך יש אותי. לקום כל בוקר עם חיוך על השפתיים להיות מאושר יום יום אמיר

zooti

New member
../images/Emo7.gif

אמיר, אל תשתנה. אתה נהדר כמו שאתה. למרות שאני לא מכירה אותך, כל פעם שאני קוראת הודעה שלך, אני מרגישה צביטה של אושר שקיימים אנשים כמוך בעולם, אנשים טובים, שמסוגלים לתת מעצמם כל כך הרבה. מאחלת לך שתמצא את האחת שתאהב, ושתתן לך את הלב בחזרה

אני לא מבין

אמרת שהיא חכמה לא ? אז איך היא מפספסת אחד כמוך ? האמת שזה מוכר לי מאוד, כולל ההתלבטות הזאת שהעלית, לא פעם זה נראה שרשע וטוב לו, צדיק ורע לו. אני החלטתי כן להשתנות. אבל רק לטובה ... ואתה ?

amir_aikido

New member
חשיבה ואהבה - לא אותו הדבר

הדבר ממנו אני הכי פוחד הוא: "הבחורה תחשוב בהיגיון, תבין מה היא מפסידה ותחזור" אני לא רוצה שהיא תהיה איתי כי היא חושבת שאני בחור טוב, לא מוכן לקשר כזה
ואולי בעיקר בגלל שאני בחור טוב, נחמד,אינטילגנטי וכו´ אני פוחד שהיא נשארה איתי רק בגלל שהיה לה נחמד. ואני רוצה שהיא תשאר איתי מסיבות אחרות: היא אוהבת, היא רוצה אותי, חושקת, מאוהבת
, מרגישה שכל רגע איתי שווה יותר
מוכנה להשאר מחובקת לנצח להתנשק עד קץ הימים
שוכחת מהכל כשהיא איתי
מאושרת שמחה לתת לי את הכל ומוכנה להשאר בלי כלום, רק כדי להיות איתי. לא רוצה שמשהי תאהב אותי בגלל מה שהיא חושבת שיש לי להציע, רוצה שהיא תאהב אותי בגלל מה שאני
אמיר

מבין אותך לחלוטין

הצבעת על הנקודה הכי חשובה ואתה צודק במיליון אחוז ! אין לי מילים מלבד הנחמה שאני שותף לכאב שלך ...

טל קר

New member
אהלן אמיר, קשר שנגמר זה אכן דבר

עצוב.מאוד אפילו. דבר שמתאבלים עליו. בפעם האחרונה שכאב לי ככה לפני כמה שנים במשך שבועיים אחרי שחזרתי מהעבודה הגיעו אלי שתי חברות פק"ל ורק ישבתי וגעיתי בבכי במשך שעות. אבל בנוגע להתלבטות - שני שיקולים צריכים לדעתי לעמוד לנגד עיניך. א. המטרה היא לא להיות פופולרי בקרב הבנות, אלא להשיג בת זוג, אחת, טובה (בהנחה שזה מה שאתה מחפש) ב. יש התנהגויות שימשכו יותר בנות, אבל לא את סוג הבנות שאתה מעונין בהן. אני לא מבינה למה אשה אחת צריכה לשנות לך את כל תפיסת העולם. יש כל מיני סיבות לניתוק קשרים, או לכימיה שהיתה להעלם. וזה לא אומר שאתה לא בסדר, זה לא אומר שהיא לא בסדר ,שניכם לחוד יכולים להיות על הכיפאק, חכמים ונבונים, רגישים ובעלי חוש הומור וכו´ וכו´, אבל בביחד, זה לפחות לאחד הצדדים לא מרגיש "זה". זה לא צריך להיות תלוי בהכרח בכמה השקעת בקשר, ועד כמה נראית קשוח לעומת רך לבב. זה בכלל לא צריך להיות תלוי בהכרח במשהו שאתה עשית. אל תשנה תפיסת עולם שלמה, בגלל התנהגות של אדם אחד, שאתה אפילו לא בטוח מה מניעיו.

amir_aikido

New member
לא אחת אלא דפוס חוזר

המטרה שלי אף פעם לא היתה להיות פופולרי עכשיו אני מתחיל לחשוב שאולי בזה טעיתי שאילו הייתי יותר פופולרי, היה "ערכי" בעיני בחורות, גם מהסוג שאני מחפש עולה. היה לי כבר בהיסטוריה רומן מאוד דומה, של התאהבות טוטלית מצידי עד כדי אובססיה, והיא רק רצתה אותי כידיד. הפעם, אני כבר הרבה יותר בוגר, שקול ורגוע. לא איבדתי את העשתונות ואת הפרופורציה, חיזרתי במרץ, הייתי רומנטי, נתתי את הלב. אבל אחרי שניכווים פעם אחת, נשמרים. היתה לי גם ידידה שרציתי להפוך את הקשר איתה למשהו יותר, וגם היא אמרה לי שאני לא משדר "סקס-אפיל". עכשיו אני מנסה להבין, מה זה אומר. עובדה, גם הבחורה הנוכחית וגם הקודמת, שתיהן התאהבו בבחור שבקושי שם עליהן קצוץ. הקודמת בקשר ביזארי ביותר איתו כבר כמעט עשור (סיפור ארוך שאיננו שלי). ואני מתחיל לחשוב, אולי דווקא הבחורות מהסוג שאני כן מחפש, דווקא הן מחפשות מישהו שיעשה עליהן רושם של בלתי מושג ויתעלל בהן ריגשית, לא יתחשב? אולי אני באמת פשוט נחמד מדי ? אני עדיין ממתין, אולי הכל עוד יתהפך. רק שקשה לי להאמין בזה. ואני מתחיל להכין את עצמי להמשך ...
אין לי בעיה עם שינוי, תפישת העולם שלי אומרת שלהפסיק להשתנות משמעו למות. אני רק צריך להיות משוכנע שהשינוי יהיה לטובה מבחינתי. יעשה לי טוב יותר, גם בטווח הקצר וגם בארוך. יש דברים שקל לי לשנות, יש דברים שקשה, לאתמיד אני מצליח להשתנות כפי שהייתי רוצה. אבל אני לא פוסל את השינוי. אמיר

טל קר

New member
חשבתי עליך היום כשהייתי אצל חברה

והיא סיפרה על איזה בחור שהיא יצאה איתו פעם אחת, ופתאום הוא רוצה לעשות איתה שיחה של "יחסנו לאן" ואיך הם צריכים לבנות את הזוגיות שלהם. אחרי פעם אחת! ואחרי שהיא הבהירה לו שהיא לא בענין של קשרים רציניים כרגע. זה הפחיד אותה נורא, כי היא הרגישה שאין לזה קשר אליה. שהוא מוכן לתת המון, אבל זה לא בגללה. אז אולי הבעיה (אני סתם מנחשת באוויר, לא להפגע בבקשה) היא לא בנתינה, אלא חוסר פרופורציות בין זמן ההכרות למה שאתה מוכן לתת, שמפחיד? שקשה לה שאחרי ארבעה חודשים ביחד אתה כבר בונה אולי עתיד משותף, אומר לה עד כמה חייך אינם חיים בלעדיה (שזה לכשעצמו כבר מפחיד), והיא מרגישה כאילו קפץ עליה שק אוהב, שהאהבה שלו לא ממש קשורה אליה, כי מה שהוא נותן זה לא משהו מתפתח, או משהו שקשור אליה, אלא שהוא ישר בא ומפציץ עם כל התותחים הכבדים מה שיוצר את התחושה שזה לא ממש קשור אליה. מה שכתבת על זה שהיה לך בהיסטוריה מקרה של התאהבות טוטלית מצידך עד כדי אובססיה, גם לדעתי יכול להתקשר לזה, כי עשית את זה למרות שהיא לא היתה מעונינת ככה. לא צריך לעשות רושם של בלתי מושג, לא צריך להתעלל ריגשית, לא צריך לא להתחשב, אלא רק להתקדם יותר באיזי, שתהיה איזו פרופורציונליות בין משך ההכרות לבין כמות השיתוף של האדם בחייך. כאילו שאתה שם הכל ישר על האש הכי חזקה ולכן זה נגמר מהר, במקום להעלות את החום בהדרגה. יש לי שאלה נוספת, אתה לא חייב לענות, מה אורך הקשרים הארוכים שהיו לך? היה לך קשר מעל לשנה? אגב, בנוגע לעובדות של להתאהב באנשים שלא שמים עליך קצוץ - זה לא אומר בהכרח שאלו האנשים המועדפים, אלא לפעמים אנשים שלא בשלים לקשר עדין מתאהבים במישהו לא מושג, ואז הם כאילו מתאמנים באהבה נכזבת. מי שבשל לקשר לא מתאהב במישהו לא מושג מהסוג שלא שם עליך קצוץ.

amir_aikido

New member
התגובות שלי - מהבטן

ראשית, לא לצערי אין לי ניסיון בקשר של מעל שנה, רק של מספר חודשים עד כחצי-שנה. מודה ומתוודה. הבגרות הנפשית שלי והצורך בקשר הגיעו בשלב מאוחר יחסית. לפני כן הספיק לי להיות לבד. גם אותו מקרה שהיה בעבר לא תרם לזה, אבל אני מעדיף להשאיר אותו במקומו, בעבר הרחוק. יכול להיות שהמוכנות שלי להפתח, להיות כנה וקשוב מריעה לקשר ומפחידה אותה. בייחוד כשזה נעשה בשלב מוקדם יחסית בקשר. אלא שאני הרגשתי שעמדתי על טבעה (לא עד הסוף) מהר מאוד, והבנתי שהיא מאוד מתאימה לי. לכן בהחלט מאוד רציתי שהקשר יבנה ויצליח. ואני לא פוחד ממחויבות לטווח ארוך, להיפך... אולי הדברים האלה משחקים לרעתי, כי כשאני מוצא מישהי שאני באמת רוצה. אני די מהר מזהה את זה ובאמת יוצר רושם שאני מוכן לתת את הכל (יש לי גבולות משלי, וכבר ניתקתי קשר בו היא רצתה לחצות אותם, אך בד"כ הגבולות של הנתינה שלי הם מעבר לצורך המעשי). לא כל הקשרים שלי כללו התאהבות באנשים שלא שמו עלי קצוץ, היו גם אהבות אחרות שנגמרו סתם מחוסר עניין שלי או משותף. אבל בקשרים היותר חזקים שלי, לכל אורך ההיסטוריה, אני הבעייה כנראה היתה שאהבתי יותר מדי, או אולי כמו שאת אומרת, יותר מדי מוקדם מדי. אגב, גם בעיני להתחיל לתכנן קשר אחרי מפגש אחד זה מוגזם, ואחרי 2-3 מפגשים אני רק שאלתי אם כדאי שאניח שגם בשבועות הבאים נפגש. אם כי, אולי תופתעי, אבל כל החברים שאני מכיר, שהתחתנו אחרי פגישה עיוורת, אחרי 4 חודשים כבר היה ברור לאן זה הולך - לחתונה. אני בהחלט חושב שאם זה הקשר הנכון, אז אחרי 4 חודשים כבר מותר להתחיל לחשוב קדימה, רק בלי התחיבויות, כי הכל יכול עוד לקרות. ואני, בפירוש הבהרתי שמבחינתי חתונה אמנם נמצאת באופק, אבל יש עוד כברת דרך ארוכה לפני שנגיע לנקודת ההחלטה הזו, ולא רק היא, אלא גם אני. היו עוד כמה וכמה מכשולים שהקשר הזה לא התחיל אפילו לחצות על מנת שאני אהיה במצב בו אוכל לקבל החלטה שכזו. אני מודה שזה יכול להראות כתכנון של העתיד המשותף, אבל רק ברמה המאוד כללית שדי דומה לתכנון של - אני אמצא את אהובת ליבי ואתחתן איתה. לא יותר ספציפי מכך. ואני כן אדם מאוד מתוכנן מטבעי, לא שאני לא נהנה לעשות משהו ספונטני לפעמים. אבל בד"כ אני מתכנן הרבה זמן מראש. (זה מאפשר לארגן הכל יותר טוב מה לעשות). ודבר אחרון לא יודע אם התכוונת לרמוז לכך, אבל הרגשות שלי בהחלט היו מכוונים כלפי האחת הספציפית הזו ולא כלפי כל אחת. יצאתי עם לא מעט אחרות, והיו לי כבר כמה וכמה קשרים שנמשכו מספר פגישות ושאני קטעתי אותם כי לא הרגשתי אהבה מצידי וגם לא פוטנציאל להתאהבות (תוכלי למצוא למשל את הסיפור שלי עם א´ אי-שם בנלווים של פורום בליינד-דייט). אלו התגובות שלי. אמיר

פ ז

New member
אמיר,

להשתנות זה בטח לא הפתרון. לפני הכל, הבן אדם שאתה חייב לו הכי הרבה הוא אתה ורק אתה. אתה צריך לחיות ולפעול באופן שטוב לך, לא איך שאתה חושב שבנות מסויימות ירצו אותך. מי שיש לה שכל בקודקודה תדע להעריך אותך עם כל מה שיש לך להציע, ומה שאתה מעניק לה רק יעלה את ערכך בעיניה ולא להפך. אני יכולה להבין מאיפה אתה בא, ואיך הגעת למחשבות האלה. קרה לי לא פעם שיצאתי ממערכת יחסים שהתחילה בהתלהבות ובחיזור נלהב של הצד השני, שדעכו ככל שאני השקעתי ונתתי מעצמי יותר... "עד הסוף המר"... ולמרות שאני ערה לעובדה שאכן קיימת התופעה הזאת שהתלהבות בן/בת הזוג דועכת ככל ששלך עולה, זה לא אומר שאתה צריך להשתנות בשביל זה ולהתנהג אחרת. היה נאמן לעצמך, זה הכי חשוב, אף אחת לא שווה שתשתנה בשבילה ותתנהג בניגוד לטבעך. אין לי ספק שבמוקדם או במאוחר תגיע האחת שכן תדע לקבל אותך ולהעריך אותך כפי שאתה. (יש גם כאלה!) כל החוויות שלנו, הטובות והטובות פחות תורמות לנו ובונות אותנו ועושות את מי שאנחנו. החוכמה היא לדעת להפיק את הטוב מכל דבר ולקחת איתנו הלאה את הדברים שיועילו לנו בהמשך. בכל אופן, אני מאחלת לך שיהיה לך רק טוב.

אמיר.מי שאוהב הוא מי שמקבל

אותנו כמו שאנחנו יש בך תכונות נפלאות.אלתשתנה.

עניין של זמן

(הועתק מפורום אחר) אמיר שלום, קראתי את ההתכתבות בינך לבין אהובתך ורציתי להעיר מספר הערות. אתה מכבד, מוקיר ומעריץ את אהובתך אבל אתה לא נותן לה שום הזדמנות להיות לרגע עם עצמה בלי שתהיה לה ברקע. נראה לי שעם כל הכאב שבעניין עליך להרפות ל-ח-ל-ו-ט-י-ן למשך זמן מה (ואין לך ברירה אלא להבין שהפעם לא תהיה לך שליטה על כמה זמן זה יהיה). מנסיוני אני יכול לומר לך שכמה שלא תדבר,תנסה, תתן ותתחנן זה לא ישנה את ההחלטה של הצד השני. אהובתך כתבה לך בצורה הכי ישירה ובוטה - היא זקוקה לזמן כדי לעשות סדר עם עצמה. יותר כנות מזה אני לא זוכר שראיתי. לפני מספר שנים הייתי מאוהב במישהי שפגשתי דרך הרשת, מאוהב עד כלות. אחרי חודשים של חברות שבה אני יוצא מגדרי בשביל לשכנע אותה כמה אני מתאים לה וכמה אני שרמנטילי ומתחשב, ואתה יודע מה קרה בסוף? היא זרקה אותי לכל הרוחות. שנתים אחרי זה (עדיין נשארנו בקשר דרך הרשת) דיברנו על מה שהיה ביננו, ואז התחבר לי שהיא מעולם לא אהבה אותי באמת רק שהיא לא ידעה איך לומר לי את זה וזה לא היה משנה אם הייתי קוטף עבורה את הירח מהשמים. כתבת שאתה מתאמן באמנויות לחימה ורואה בעצמה של הכח הזורם דרך חיים. כמו שכתבת בעצמך, כח שלא יודע להתכופף סופו שישבר. אתה מפעיל על אהובתך לחץ די קשה ואינטנסיבי בתקווה "שהיא תבין" - "שהיא תקלוט" כמה אתה אוהב אותה ורוצה בה. שים לב, היא כתבה לך שהיא מודעת לזה ואף יותר. תן לה את המרחב שלה, אם היא תחליט שהיא רוצה את הקשר איתך תוכל להיות בטוח שזה מכיוון שהיא באמת רוצה אותך ולא "כי היא תפסה" - "או כי נפל לה האסימון". לאני היקרה, לכי עם התחושות שלך ועם הרגשות שלך, זה המתכון היחידי לאושר אמיתי. אל תשקרי לעצמך ואל תחששי לעשות צעדים דרסטיים. הרגש שלך והאינטואיציה שלך הם הדברים היחידים שבאמת משנים. בהצלחה לשניכם

אחי היקר ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

שיגידו הבחורות מה שהן רוצות, לשחק אותה קשה להשגה עובד על נשים ובענק! שאף אחד לא (אף אחת יותר נכון) לא יגיד לך אחרת. אישה צריך לשמור על אש קטנה, בנוהל הידוע: 1. לעולם אל תתקשר ביום שלמחרת - תן לה להזיע! 2. תוציא לה את הנשמה עד שתואיל בטובך לומר - אני אוהב אותך. 3. גם אם אתה אוהב אותה, שמור על הכבוד העצמי ואל תתן לה לדרדר אותך לצפיה בסרטים של בחורות וסאשנים מייגעים בבתי קפה עם החברות שלה - ושלא תעיז לוותר על כדורגל! זכור! שטח משוחרר לא יוחזר, זה מתחיל בכדורגל ונגמר בזה שהיא מוכרת לך את הפלייסטיישן ומניחה במקומו אגרטל עם פרחי בר, ראה הוזהרת. 4. אל תדבר / תציע / תרמוז על נישואין - רק אם ממש אין ברירה, וכשזה יקרה, תאמין לי אתה תדע... אם לא תתן לה מספיק - היא לא תפסיק לרצות, כשתתן לה הכל - נו תשאל כל גבר נשוי... שלך, הפצוע.

קורין1

New member
אתה מה זה טועה פצוע........

כשמישהו אוהב הוא נותן מכל הלב............ ושמח לקבל אם היא לא מרגישה מה שהוא מרגיש אליה, לא יעזור כל החיזורים ומתנות...... אי אפשר לגרום למישהו לאהוב אם הוא לא אוהב.... כמובן יש את אלה שלא יודעים שהם מאוהבים, אלה זקוקים לזעזוע כדי לגלות שהם אוהבים........ וזאת דיעה שלי.....אחת מיניי רבות...

amir_aikido

New member
אתה ואני כל כך שונים

1. השלב הזה עבר מזמן, ואני לא חיכיתי ליום שלמחרת, ישר בסוף הבליינד דייט הצעתי להפגש שוב, בהזדמנות הקרובה. למחרת זה לא הסתדר לשנינו אז קבענו יומיים אחרי .... 2. להוציא לה את הנשמה - להתעלל באהובה שלי
וחוץ מזה זה אומר להחזיק את הרגשות בבטן שלי
3. כדורגל - זה המשחק הזה שבו קצת יותר מעשרים איש רצים אחרי כדור, וכשהם מגיעים אליו הם בועטים אותו. ויש עוד כל מני "גברים" שיושבים מול הטלביזיה ומפצחים גרעינים ואחר-כך עוד חושבים שספורט הוא תחביב שלהם
פלייסטיישן - למי יש זמן לזה, אחרי עבודה, אימונים, בילוי עם החברה ואינטרנט - מתי
4. נישואין יבואו כשאני והיא (מי שלא תהיה) נהיה בטוחים שאנחנו רוצים להיות ביחד. הנישואין עצמם הם טקס חסר משמעות בעיני, הזוגיות שהוא מסמל היא זו שחשובה. אלו דעותי היום אני מודה שאני שוקל לשנות גישה במידה מסוימת אבל לא עד כדי כך נו באמת אני מקווה שאני לא פוגע ברגשותיך בעצם, כמו שאתה מציג את דיעותיך אי אפשר לפגוע ברגשותיך
אמיר

babe10

New member
בבקשה בבקשה

תגיד לי שזה לא באמת מה שאתה חושב ומאמין בו אלא איזו מנטרה שציטטת ממישהו לא כל כך חכם.. בבקשה. זה מה זה שטויות! כן. ילדות מפגרות אוהבות שילדים מפגרים משחקים אתם משחקים מפגרים, מה שמוביל בסופו של דבר למערכת יחסים מפגרת. אנשים בוגרים שמחפשים קשר אמיתי וטוב לא משחקים כאלה משחקים. אם היה נחמד, הוא יתקשר כבר מהדרך הביתה. או שכשאני אגיע הביתה תחכה לי ההודעה הכי ממיסת לבבות שיכולה להיות ושתעלה לחלוחית בעיניי (כן, החבר האחרון שהייתי מתחתנת אתו מחר אם רק היה מבקש...) זו לא בושה להגיד שאתה אוהב כשאתה באמת מרגיש ככה. זו בושה להרגיש ככה ולא והגיד את זה ועל ידי כך לפגוע בבנאדם שאתה אוהב. בושה אמרתי? סליחה, טפשות. לא, לא כל הגברים אוהבים כדורגל ופלייסטיישן, כמו שלא כל הבחורות אוהבות את הסרטים הדביקים שדיברת עליהם. יש גברים ונשים שאוהבים סרטי איכות או סרטי דרמה, או קומדיות, או אקשן, ובשבילם זה איכות, והם אוהבים לעשות את זה יחד. לא כל בחורה מתעניינת רק בואזות במקום פלייסטיישן. לא כולנו רדודות וחסרות התחשבות ונו, בנות כאלה..(בעצם רובנו לא). אצלי למשל, הבילוי המועדף עם אחד החברים שלי היה להפגש עם זוג נוסף לאכול ג´חנון שאמא שלו הכינה ולעשות תחרויות בפלייסטיישן עד שהבוקר עלה. מדי פעם גם ראינו סרטים "קיטשיים", מדי פעם הלכנו לבתי קפה, למסעדות, לטיול בהרים, לקומזיץ בחוף הים, ועוד. למה תבניות??? יש גברים שרוצים להתחתן. אנחנו לא מכריחות אותם. יש נשים שלא. וואלה? כן. פצוע? מעניין למה.... בכל מקרה, יקירי, בוא נסכם משהו, מערך החשיבה שלך הסטיגמטי לגבי גברים נשים כל כך לא מדויק, ומנותק מהמציאות, עד שהוא גובל בפנטזיה חולנית. תסתכל מסביב. נסה להכנס לקשר עם הלב ולא עם רשימת החוקים שלך, ומי יודע, אולי עוד כמה זמן תבוא ותספר לנו על האהבה הכי גדולה שמצאת. בהצלחה!!!

אמיר, הרעיון הוא

לא להיות אובססיבי, לתת מרחב מחייה. אני מאוד כמוך. כלומר אני אם אני רוצה אני יודעת שאני רוצה די מהר ואני אשמח לדעת שאותה הרגשה קיימת גם בצד השני. הבעיה יכולה לצוץ כשאחד הצדדים לא ממש משוכנע שהוא רוצה, ואז כשמישהו מצהיר הצהרות זה מלחיץ, כי זה משדר צורך במחויבות שלא תמיד אני (למשל) מוכנה לקבל על עצמי עדיין. לפעמים צריך לתת לצד השני זמן להבין לבד מה הוא רוצה לפני ששואלים שאלות בסגנון יחסינו לאן. לצערי בד"כ אני מהצד שישמח לקבל תשובה לשאלה

למעלה