amir_aikido
New member
קשר לקראת סופו ../images/Emo7.gif
כל כך עצוב
שאני לא יודע אפילו מה לכתוב. כל כך אהבתי ועודני אוהב אותה. נדונו פה פשרות, איתה בכלל לא הרגשתי שאני מתפשר: היא יפה מאוד בעיני, מאוד חכמה, האופי שלה ושלי כל-כך דומים, וממש נותנת תחושה של מיים שקטים חודרים עמוק... היא חדרה לי עמוק לתוך ה
ועכשיו הוא
אהבתי אז נתתי הכל ועוד קצת, הייתי רומנטי מקצה השמיים ועד קצה, לא יודע מה אפשר לעשות יותר. ובכל זאת, זה לא עזר, או אולי
אתן (או לפחות אותו מגזר מתוככן שמעניין אותי) בכל זאת מעדיפות משחקים רואות כוח באותם גברים שלא מוכנים להביע את רגשותיהם ומתייחסים אליכן כאל "עוד אחת" ולא כאל "הנסיכה שלי"
עושים את עצמם קשוחים
זוכר דו-שיח הומוריסטי ב
, אני וידיד טוב שלה. הוא גם אקס לשעבר, והיא היתה מאוהבת בו מאוד, והיא יושבת לצידי: "אם תיתן לך את האצבע הוא אומר לי, היא תקח את כל היד" הוא אומר, "אם היא רוצה את כל היד, היא תקבל" אני עונה בלי היסוס, "ואז היא תקח גם את היד השניה והרגל" הוא אומר, "אין לי בעיה עם זה, היא תקבל גם אותם" אני עונה, השיחה נקטעה באותה נקודה (החזרתי את ה
אליה) אבל לי היה ברור שממילא כולי שלה, ובעיקר ה
אם היא רק תסכים לקבל את הכל. רק שכנראה, כשאנחנו כל-כך רוצים לתת, את כולנו במתנה
, זה גורם לאחרים להוריד מערכנו, ולהרגיש שאולי מגיע להם יותר מתחיל לחשוב שאולי אני הוא זה שטועה אולי אני צריך להשתנות להפסיק לחפש קשר רציני ולהתחיל לחפש סתם מישהי להנות איתה לזמן קצר
גם אם אני יודע שהיא לא זו שתתאים לי ... להפסיק להתיחס לא להיות רגיש לא להתחשב לשמור את עצמי לעצמי אולי אם אתחיל להתנהג כך, אצליח סוף סוף לגרום גם לאחת מכן להתאהב בי, ואולי, רק אולי, ואוכל אחר-כך לחזור ולהיות אני
לא בטוח שאני מסוגל להשתנות עד כדי כך, לא משוכנע שאני רוצה. ובינתיים, אני בלימבו, מחכה לשמוע מה היא תגיד אולי היא תמצא בלבבה ניצוץ
של אהבה אולי היא תבין שגם היא
ותבוא ותתן לי
ותבוא על סוס לבן להוציא אותי מהסיוט הנורא
בכל מקרה, אני לא מצטער, וחייב להגיד לה תודה. למרות הכאב של עכשיו, זו היתה תקופה נהדרת. כבר כמעט שכחתי איך זה לראות את העולם בוורוד להרגיש שאני הולך על עננים שכל הקורה מסביב לא חשוב: כי לי יש אותך ולך יש אותי. לקום כל בוקר עם חיוך על השפתיים להיות מאושר יום יום אמיר
כל כך עצוב