קשר לא קשר

• פותח הנושא MMB5
  • פורסם בתאריך

MMB5

New member
קשר לא קשר

היי,
רציתי לשאול אם זה הגיוני שאחרי כמעט 4 חודשים של קשר עם בן זוג הוא לא מרגיש אליי שום דבר (כך הוא טוען). אנחנו מכירים מלפני המון זמן.
מדובר בבן אדם מאוד מופנם, אחד כזה שקשה לו להביע רגשות. והטענה שלי בעניין היא שהוא לא נותן לעצמו הזדמנות להפתח ולהרגיש רגש כפי שכל בן אדם עם קצת רצון להתאהב היה עושה.
אשמח לשמוע מה דעתכם..

2461

New member
מזה שום דבר?? התאהבות?

אני יכולה להגיד לך שאני לא הרגשתי כלום (חוץ ממשיכה) לחבר שלי עד החצי שנה הראשונה לחברות שלנו....

Megie

New member
מוזר..

זה היה אמור לקרות..קשה לשלוט ברגש-ובזוגיות זה אפילו מיותר..
וגם אם במקרה שלו זה נובע מאנטי מבחירה-אז זה אפילו גרוע יותר. .למה שיחפש לא להרגיש?! מיותר להכריח מישהו לפתח רגש..אם זה לא קורה, עדיף ללכת..חבל להיפגע כשכל הסיכויים נגדך...כי את כן מרגישה.

MMB5

New member
אני יודעת..

הוא אומר שהוא לא בוחר אם להרגיש דברים או לא, ומצד שני אני שואלת איך זה הגיוני להיות ככ הרבה זמן עם בן אדם שאתה לא מרגיש אליו שום דבר מעבר ל"כיף".
לטענתו, אני טובה מדי..הוא כנראה מחפש ריגושים של ילד בן 12, ולי אין חשק או כוח למשחקים ילדותיים. לפני חודשיים עמדנו באותו מצב פחות או יותר, וכשהצעתי לקחת הפסקה של כמה ימים ואז להחליט, הוא הבין שהוא לא מוכן לאבד אותי והצטער שהוא התנהג ככה והבטיח שהוא מוכן להשקיע ושזה חשוב לו ואכפת לו.
אני מבחינתי התנהגתי כמו שצריך להתנהג בהתאם לזוג שכבר כמעט חמישה חודשים ביחד. ולא נתתי טיפה מעבר כי הרגשתי את המחסום הזה אצלו, וכשהוא היסס, הוא בלי להתכוון נתן לי להרגיש את זה וטוב מאוד אפילו..
ברור שאני לא רוצה לוותר, אבל ברגע שבן אדם אומר לי שרק כיף לו איתי וכל המסביב לא קיים....

Megie

New member

לגמריי איתך..אל תתני לעצמך להיפגע עוד..ברור שמדובר בקשר עם אדם שרואה רק את האינטרס של עצמו..מגיע לך מישהו שיגרום לך להרגיש שאת בזוגיות של שניים ולא נלחמת לבד בזוגיות עם עצמך. ..

שלום

אולי בכך שטען שהוא לא מרגיש אליך, התכוון שאינו מאוהב בך וזה לא מה שחשוב. אם הוא אוהב אותך, זה החשוב. לא תמיד אנחנו מודעים לגמרי לרגשותינו. ככל שהוא נעים וטוב אליך בהתנהגותו הטבעית, הוא כנראה יותר אוהב אותך. אל תהרסי את הקשר אלא תיהני ממנו ותשמחי שאת אתו ושהוא נותן לה הרגשה טובה.

MMB5

New member
לא מדוייק

בוא נגיד שהוא לא מתנהג בצורה שהייתי מצפה שחבר יתנהג. אני יכולה לספר לך שתחת הטענה הזאת שהוא בן אדם סגור וקשה לו להביע רגש, הוא כמעט אף פעם לא אמר לי שהוא מתגעגע אלי, לא החמיא לי או דברים כאלה ואחרים שאמורים להיות בזוגיות בריאה. אני טוענת שיש מחסום שאין לו שליטה לגביו שעוצר אותו מלתת לעצמו סיכוי להרגיש משהו.
אתה מבין, בהתחלה היה לשנינו קשה כי היינו צריכים לעשות שינוי במוח ממצב של ידידות למצב של קשר, כך שגם לי לקח זמן לפתח אליו חיבה אחרת מחיבה ידידותית. אבל הוא לא רצה מספיק כנראה

תשובה

אם הוא כמעט אף-פעם לא עושה לך דברים טובים כמו דאגה ומחמאות, לא עוזר לך כשאת צריכה וכולי, תוכלי להבין שאולי הוא לא ממש אוהב. יחד עם זה, ייתכן שהוא אוהב כידיד ואז תוכלו להיות ידידים ואולי האהבה תתחזק עם ההיכרות ותחזרו להפוך לחברים טובים. גם להיות רק קצת ביחד טוב כשיש רגשות טובים, כי אז נהנים זה מהנחמדות ומהנהדרות של זה ונהנים לעשות דברים ביחד וזה משמח.

אגב

צריך לבדוק אם התנהגותו אמתית וטבעית. אם את מרגישה שהוא מיטיב באופן כן, תביני שהוא אוהב. אם זה מלאכותי, הוא כנראה לא רציני.

אי אפשר בכח....

יכול להיות שהוא מופנם, ויש לו בעיה להביע רגש, אבל מנסיון אני אומרת לך, שכשיש רגש באנשים מסוג זה, הם יפה מאד יודעים לבטא אותו ..
אני מכירה מישהו כזה גם כן, וברגע שהיה בו רגש, אני "טבעתי" בו
כל האחרים אומרים שהוא קר, או אדיש.. אבל זה כי רק מי שהוא באמת אוהב, יודע אחרת.

יש פעמים בהן יש צורך בזמן בשביל באמת לתת לאותו אדם מופנם את הבטחון וההרגשה ההדדית לאהבה, אבל אם אחרי 4 חודשים, ועוד הכרות מוקדמת,
הוא טוען שאין בו רגש - ותרי.... זה לא יגיע.

MMB5

New member
אני מבינה..

יש אמת במה שאת אומרת, ואני נפגשתי איתו במטרה לסיים את זה..
הייתי באמת נחושה בדעתי כי אני יודעת שלא מגיע לי מישהו שלא חולק איתי את אותו רגש, ובטח שלא גורם לקשר להראות בצורה שבה הייתי רוצה שזה יראה.
אבל איפשהוא במהלך הערב הזה שנינו התרככנו, וברגע ספציפי אחד הוא לא נמנע מלהגיד לי כמה שאני מיוחדת בעיניו וכמה שהוא אוהב בי הרבה דברים, ועוד יותר כמה שהוא לא שלם עם ההחלטה הזאת וכמה שהוא לא היה שלם איתה לפני כן (של לסיים את זה)
ואחרי שהוא ניגש ונישק אותי, שאלתי בתמימות אם הוא באמת רוצה להגיד לי שהוא לא מרגיש אליי שום דבר, והוא צחקק ואמר שאני צודקת..
אז כאילו, אני עומדת במקום שאני לא יודעת אם לפנות ימינה או שמאלה או מה לעשות ועם מי לדבר.
בסופו של דבר, אני הצבתי גבולות ברורים וביקשתי ממנו שיקח כמה ימים לחשוב עם עצמו מה הרצונות שלו ומה הרגשות שלו,
ושמבחינתי, אם הוא מחליט שאין רגש, אני לא ממשיכה..
אבל כמובן שאני אוכלת את עצמי עכשיו כי אני אפילו לא יודעת לאיזה כיוון הוא מתכוון לירות הפעם.

טוב עשית שנתת לו החלטה חד משמעית.

אם הוא ייקח החלטה להשאר איתך, זה כי את חשובה לו ,והוא יצטרך להבין את זה ולערוך שינויים.

אם יחליט שלא, אין בו רגש ואין ממש מה לעשות בענין, ואת תצטרכי להמשיך הלאה לאדם שיעניק לך מה את מעניקה לו.

אור603

New member
יפה אמרת לימור.

זה מה שקורה אצלי בלא מעט מקרים

מאוד מסכים אתך

מה זה משנה?

אם הוא אומר שהוא לא מרגיש כלפיך כלום זה הזמן להסיק את המסקנות שלך, למה שתהי עם מישהו שלא מרגיש כלפיך כלום? ומה זה משנה מאיזו סיבה?

למעלה