קשר ישיר עם התת מודע

Roy1232

New member
קשר ישיר עם התת מודע

אפשרות לגיטימית או מדע בדיוני? האם אחרי שנים של חצלולים (כמו הותיקים כאן) המודע והתת מודע כבר עובדים ביחד באופן שוטף? זה יכול להיות ממש ענק - הניצול של המוח יהיה הרבה יותר גבוה, הקליטה של הנתונים הסמויים תהיה הרבה יותר אפקטיבית (כל מה שקשור בשפת גוף של אנשים אחרים נניח שהמוח קולט ושומר בתת מודע). בלי לדבר בכלל על העלאת איכות החיים בגלל זה, ופתירת בעיות רבות שקיימות אצל מרביתנו (לדוגמה פחד במה, ביטחון עצמי וכו').

Pericles

New member
תת מודע ומודע עובדים באופן שוטף?

מה זאת אומרת? כלומר, על פי מה שאני יודעת (ועל פי פרויד), בתת מודע יש את הטראומות שלך או פרטים ממש ישנים שאתה כבר לא יכול 'לשלוף', לא? יש שם פרטים קטנים כמו מידע על שפת גוף של אנשים? אם כן, זה יכול להיות באמת מגניב. לגבי פחד במה ושות' (כן, כי לפחד במה יש שותפים
) - קראתי שאפשר לפתור את זה גם בלי שנים של חצלולים, וזה די הגיוני. כלומר, אם חלום צלול אחד תקדיש ל, אתה יודע, לעמוד על במה מול קהל ענק ולדבר או משהו כזה, ותעשה את זה כמה פעמים, זה אמור לפתור את זה. להתמודד עם הפחד וזה, לא?

Roy1232

New member
אומרים שזה עובד

אישית אין לי פחד במה קיצוני, אבל נחמד לחשוב שיש מצב לפתור הרבה מאוד קשיים רק בעזרת קשר לתת מודע. מה זאת אומרת זאת שאלה טובה... בגלל זה שאלתי כאן אם זה אפשרי
. ממה שהבנתי התת מודע מאחסן כל מידע שאנחנו מחשיבים "אבוד", אירועים ישנים או כמו שפבל אמר אפילו איפה שמתי את המפתחות בשנת 98'. אבל תסכימי איתי שאנחנו מקבלים "הרגשה" של הבנאדם שמולנו (מצב רוח נגיד), וכמה ששפת הגוף או ההתבטאות תהיה חזקה יותר יהיה לנו יותר קל להבין מה הבנאדם שמולנו חושב (או מרגיש)? לדעתי עבודה של המודע והתת מודע ביחד במציאות יכולה להיות שילוב קטלני בלהבין מה אנשים רוצים
(אני לא רוצה כבר לגלוש לחוש שישי ושטויות כאלה למרות שגם זאת אפשרות
).

Bluescale

New member
כן

אני עושה ניסויים עם קשר לתת מודע כבר די הרבה זמן. בין אם זה שליפה פנימית מהעבר או שיחה עצמית עם עצמי בחלום צלול או התגברות על פחדים, זה עובד. אבל בנתיים צריך להגיע לחצלול ברמה בינונית לפחות כדי לקבל את הכוח ליצור בסוגסטיה עקיפה.

Roy1232

New member
וגם במודע יש לך יכולת זיכרון/שליפה טובה יותר?

אתה יכול ליצור קשר לתת מודע באופן כזה שגם במודע תוכל לזכור מה קרה לך בשעה 12:14 לפני 54 יום נגיד?

Torreson

New member
הוא מתככון ל....:

הוא מתכוון אם אתה יכול לתקשר, לשלוף דברים, מהתת מודע גם לא בחלום צלול

Bluescale

New member
מעבר להיפנוזה?

אני לא מכיר ובכלל לא בטוח שזה אפשרי. מדובר בזיכרון תת מודע וכשמו כן הוא, תת מודע.

למעלה