קשר זוגי

שופופו

New member
קשר זוגי

הי לכם וחג שמח שאלתיאת הקלפים בעצתם מה-הצדק הפוטנציאל הזוגי- 5 חרבות בין א- 3 גביעים לביני- 2 מטות בחודש הקרוב- אס החרבות תשובה סופית - 6 גביעים יצאנו כבר פעמים ואנירוצה קשר איתו ורציתי לדעת לאן הדברים מתפתחים ואם הוא רציני כלפי אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בתשובה של הקלפים תודה

טורנדו1

New member
היי שופופו../images/Emo24.gif

אומנם אתם בפרידה ואת זו שרוצה ליזום חזרה,יש עדיין אצלו ערך אלייך,אבל בסך הכל הוא מרגיש שזה קשר מסוג אהבת נעורים,2 מטות מעידים על כך שאת מהססת אם ללכת על או לא,אס החרבות נותן לך את האפשרות להחליט אם זה באמת מה שאת רוצה,אבל לא ניראה שיצא מזה משהו רציני.מקווה שעזרתי.אשמח לתגובתך.

שופופו

New member
הי טורנדו וחג שמח../images/Emo172.gif

תודה על התשובה אבל יש כמה עובדות שאציין- אנחנו לא בפרידה, רק הכרתי את הבחור, הבחור קשור עם בחורה נוספת (לא נשוי!) לטענתו הם בדרך לפרידה, הוא מוצא חן בעיני אבל גם אני לא יודעת בדיוק מה כונותיו (לא יודעת אם גם הוא יודע...) וגם אני לא בטוחה אם כדאי לי להיכנס לקשר כזה אני אשמח לתשובות נוספות מחברי הפורום כי זה חשוב לי תודה

טורנדו1

New member
אבקש את סליחתך../images/Emo140.gif

שמת לב ביאזו שעה פרסתי לך,וכנראה שהייתי עייפה מאד ופתאום היה נידמה לי ש 3 גביעים הם 3 מטבעות.ופה כל הפריסה משתנה.ברור ש 3 גביעים מעידים על קשר נוסף או אופיו של הבחור לאהבת נשים,ותענוגות.אבל בלי שום קשר זו נראית לי חזרה חסרת טעם.אם יש אחרים שחושבים אחרת ממני אז קדימה הביעו דיעה.

טורנדו1

New member
יש אפשרות נוספת../images/Emo141.gif

לשאול:מהם כוונותיו של X כלפי בחודשיים הקרובים?5 קלפים + סיכום. בהצלחה,אשמח לעזור לך

צ ל י ל 8

New member
לא טורנדו- אני מתנגדת הפעם

לניסוח הזה. לא שואלים יותא על כוונות ומחשבות של אדם שהוא לא השואל. אם היא תרצה, היא תשאל אותו על כוונותיו. הדבר היחיד השאל בפורום הוא על פוטנציאלים או אם כדאי לעשות משהו וכד'.. כל ניסוח שהוא שנותן לשואל את הבחירה והכי חשוב את האחריות. בניסוח כזה של שאלה אין כלום. מצטערת עם השואלת...

שופופו

New member
../images/Emo79.gifהי צליל

אז אני לא שואלת על כוונותיו של הבחור גם כי לדעתי הוא בעצמו לא סגור על עצמו אלא מה ששאלתי הוא על הפוטנציאל הזוגי בקשר ביני לבינו אם בכלל קיים כזה.. ואני אשמח אם תוכלי להוסיף את דעתך או בעיקר מה אומרים 5 חרבות כפוטנציאל ו6 גביעים כתשובה סופית זה ממש חשוב לי כמו שצינתי זה קשר בחיתולים שלו ואני מתלבטת אם לפתוח את זה תודה לך וגם תודה לטורנדו על האיכפתיות והיחס

צ ל י ל 8

New member
אין כטורנדו - אין ספק ../images/Emo9.gif

לעולם לא אמרתי אחרת. טורנדו תורמת רבות לפורום מניסיונה ובאהבה שהיא מעניקה לכולם
. רק הפעם לא הסכמתי עם הניסוח שלה
מה-הצדק הפוטנציאל הזוגי- 5 חרבות בין א- 3 גביעים לביני- 2 מטות בחודש הקרוב- אס החרבות תשובה סופית - 6 גביעים הצדק מראה את השיקולים שלך הרציונאליים. זה יותר מבחינת כדאי/לא כדאי. 5 חרבות מראים שהפוטנציאל הזוגי שלכם לא משהו. אתם "מתנצחים" בינכם, מנסים להראות מי צודק יותר ומי חכם יותר. לא קשר בריא. א מחפש ריגושים וכיף. 3 גביעים מראים בעיקר על הנאות ועל קשר נחמד, אבל לא מחייב. את יוצגת בעמדה של רוצה קצת יותר ממה שהוא מסוגל להעניק לך כרגע. את מצפה ממנו ליותר מדיי לדעתי. החודש הקרוב יהיה בסימן של החלטה הגיונית מבחינתך. את צריכה להחליט אם הקשר הזה מתאים לך. כן או לא. 6 גביעים כקלף סיכום דיי מבלבל. 6 גביעים מראה על נוסטלגיה לעבר, לפעמים על ילדים וגב אמרה לי פעם שזה גם פגישה. לדעי הוא לא תורם כאן. יותר אולי בא לאמר לך לעשות שיקולים גם של רגש, אם את מוכנה לתת בידיעה שאולי לא תצקבלי את אותו הדבר בתמורה. מה את אומרת?

שופופו

New member
וואלה

כל מה שאמרת ממש נכון אני די מתבאסת לא הבנתי מה אומר 6 גביעים כפגישה? טוב כנראה שצריך לעשות חושבים בעינין תודה

batgalim

New member
6 גביעים../images/Emo96.gif

בפריסה זו הקלף מדבר על ראיית דברים שקרו בעבר בחיוב, לעומת עתיד שנראה פסימי וחסר תקווה. בעבר חווית ריגושים ואהבות חזקות, וכיום - לאור פגישות עם אנשים שונים, נראה לך העתיד אפור ומשעמם, חסר את היופי והרומנטיקה שאיפיינה את העבר. גם אם העבר לא היה כל כך ורוד - הנטייה היא לראות אותו כך.

שופופו

New member
6 גביעים../images/Emo28.gif

ואני מכירה גם פירוש שאומר שצריך ללמוד מהעבר לשיפור העתיד, ואם לא נשנה דבר העבר יחזור להיות כמו שהיה כלומר אותן הבעיות תחזורנה על עצמן איזה קלף מבלבל בדקתי גם בספרים שלי (ויש כמה...) ובכל ספר הפירוש או אחר לפעמים אפלו הפוך ראיתי שבאיזה שהוא מקום שהוא מסמל קשר לילדים ומכאן פירשו לחתונה.. אני משיכת אותו לדברים שקשורים בעבר, בילדות טוב תאמת שתמיד אני מתקשה להסביר אות הקלף הזה למרות שהילדים מאוד חמודים

למעלה