קשר זוגי עם נשים

alone66

New member
קשר זוגי עם נשים

שלום רב, אני בן 30 , כאשר אני מתחיל קשר זוגי עם בנות הכל הולך טוב , עד שאני שומע / מברר עם כמה גברים הבחורה הייתה וזה "מטריף " לי את השכל אני לא מסוגל לחשוב שהאישה שלי הייתה עם גבר אחר למרות שזה חלק מהעבר שלה שלא היה קשור אלי המחשבה הזו לא נותנת לי מנוח מה אפשר לעשות בנושא הזה (היום אין בתלות ובטח שלא בגיל הזה ) איך אפשר להתגבר על זה תודה,

אלון,

מה כבר יכול להטריף לך את השכל מעברה של אישה? ואגב, אתה בן 30, לך אין "סיפורים מעברך"? היית רוצה להישפט על פיהם? או על מי שאתה? צריך לחשוב ולהבין מה כל כך מטריף אותך בזה, ויותר מזה מאיפה זה בא? חומר למחשבה. ואם בכל זאת אתה כל כך רוצה רק בחורה בתולה, יש מקומות שתוכל למצוא.

alone66

New member
זה העניין שאני לא יודע מאיפה זה בא.....

אבל זה מפריע לי ו"יש לי סיפורים מעברי" לכל אחד יש מה אפשר לעשות עם המחשבות האלו...

פרטים

חסרים פרטים, ראשית, יפה שאתה מבין שלכל אחד יש, ואתה גם מעיד על עצמך. השאלה ממתי המחשבות מטרידות אותך, מאז שאתה מחפש זוגיות רצינית? האם רק לאחרונה? האם היה אירוע שגרם לך למחשבות אלו? והאם זה קורה לך כבר בפגישה הראשונה? או לאחר היכרות מעמיקה? תנסה לשאול את השאלות, לחשוב עם עצמך. נשמע כי אתה מבין שהמחשבות לא מיטיבות איתך... בהצלחה

גרא.

New member
alone66,להרגשתי,זו גישה שוביניסטית במקורה.

לך כגבר,מותר לשכב עם כמה בנות שתרצה,לפני שתחליט על מיסוד קשר זוגי/משפחתי.אבל אתה אינך יכול להשלים ולקיים מערכת יחסים רצינית,אולי פחות עם אשה שאינה בתולה.מדוע לה אסור? בכל מקרה,הצעתי לך,חזור בתשובה מתאה ותוכל להשתדך לבתולה דתית/חרדית צנועה וכשרה.כך תוכל להיות בטוח שלכלתך, כי אין כאן ממצב של חברות סתם כך,תוכל להיות בטוח שהיא בתולה.הולך?

אלון, אם יש לך מחשבות שטורדות את מנוחתך

כדאי לך לשוחח על כך עם פסיכולוג/פסיכותרפיסט. המחשבות לא קשורות לאישה שאיתך, כי היא כנראה אדם נורמאלי עם עבר נורמאלי . בינתיים זה לא צריך למנוע ממך להיות בקשר עם אישה שמוצאת חן בעיניך, תוך ידיעה שיש לך בעיה שלא קשורה אליה, ובה כדאי לטפל בנפרד.

alone66

New member
שובניסטי ממש לא....

וההצעה שלך לא מתקבלת לגבי לחזור בתשובה בחורה צריכה לשמור על עצמה נקודה , כל דבר צריך להיות בטעם !

alone66

New member
אני ממש לא חוגג ללא גבולות....

תראה גרא... אני בן 30 גרוש ללא ילדים, הייתי עם מישהי במשך 7 שנים (הייתי הראשון שלה) התחתנתי ולאחר חצי שנה של הנישואין הבחורה התאהבה במישהו מהעבודה התגרשנו יצאתי לשוק וקשה לי עם ההתנהגות של הבחורות ושל הגברים ! יוצאים למועדון וכבר בערב הראשון סקס ויום אחרי זה מי את או מי אתה אותי זה מגעיל וקשה לי עם זה....

גרא.

New member
alone66,במונח "חוגג" כיוונתי להצביע על תפיסת

העולם שלך,לפיה אם אשה מקיימת סקס מזדמן,ויש לה עבר של גברים אחרים,היא אינה ראוייה,אפשר לומר אפילו פגומה.אבל לגבר,הכל מותר.והעבר שלו כלל לא נספר.אתה מן הסתם איסטניסט,וזה אתה,ואפשר להבין את הסלידה שלך מנשים עם עבר סקסואלי מגוון.זו זכותך כמובן.רק שקשה היום במאה ה-21 למצוא נשים כאלה,למעט חרדיות.לכן הפנייתי אותך ברצינות הראוייה למגזר הזה.

אם הבנתי נכון

אתה מדבר על מחשבות טורדניות: בזמן שאתה חושב אותן אתה יודע שאין להן שום תוחלת, ואתה אפילו חווה אותן כפולשניות. היית רוצה לחשוב דברים אחרים באותה עת ואת לא מסוגל. מכיוון שכך, התוכן שלהן לא כזה משנה. באותה מידה היית יכול לחוות מחשבות טורדניות על 1001 נושאים - מחשבות שמגיעות לך "לא בזמן", מפריעות לך לנהל את החיים שלך כמו שאתה רוצה, והכי מעצבן? הן נחוות לך כ"זרות" לאישיות שלך, כלומר אתה מכיר בעובדה שהן לא הגיוניות ואם שואלים אותך אודות הנושא הספציפי בלי שתהיה מעורב בקשר עם מישהי, יש לך דיעות אחרות לגמרי. מחשבות טורדניות נמצאות בתחום השיפוט של OCD בפרט והפרעות חרדה בכלל. נראה לי שבתור התחלה, היה עוזר לך לקרוא קצת על ההפרעה, ואחר כך להחליט אם אתה רוצה לחפש לעצמך טיפול הולם.

יעל - הוא התיחס גם לכך שהוא דוחה את המחשבה

שאישה תהיה לא בתולה או תשכב עם גברים לפניו,מעבר לעיתוי היכרויותיו,אלא כגישה לחיים...! קראי את תגובותיו ביתר עיון.

למעלה