קשר זוגי לא ברור..

ו י ק י 3

New member
קשר זוגי לא ברור..

נמצאת כשנה בקשר עם ידיד צעיר...לאחרונה הקשר התחזק, לפעמים הוא מרגיש מאוד קארמתי וקרוב ולפעמים יש נסיגה וריחוק. אני מאוד מבולבלת..יש קושי לוותר משני הצדדים..כרגע זה בסטטוס לא מחייב.. אבל האם יש מצב לפול גז בניוטרל? מונעים מהפחדים שלנו? מצרפת מפות שלי ושלו (לא יודעת איך עושים מפה על מפה).

פלוטו ממש עכשיו על המרקורי שלך

נע און אנד אוף, מביא איתו הרבה יצריות לתקשורת, מכריח אותך לתקשר מעומק מסויים, ולתת ביטוי תקשורתי למיניות בכלל. מעניין. לאן זה הולך? תלוי איך את מגיבה בתהליך, ולאן תקחי את זה. מסע תגליות תקשורתי ומיני, לא קשור לצעיר עצמו שכאילו משמש כאן מעין שליח של הנושא: התוכן האמיתי פה הוא שלך. אם מישהו רוצה להוסיף - וולקאם..

ו י ק י 3

New member
אוהו...אני מסמיקה פה...

שקוף, הא? בכל זאת, מעבר לתהליך הייצרי שאני עוברת כבר שנתיים... הייתי רוצה לדעת על הפן הרגשי במערכת הספיציפית הזו. אם מישהו יכול לעזור, המון תודות מראש...

or311

New member
יש לי מעט תשובות

ממש לא מפליא שיש ביניכם קשר- א. במפה המשולבת- אפשר לראות שיש ביניכם משיכה חזקה. הדרקונים שלכם בול על אותה מעלה אבל מנוגדים זה מול זה-קשר חזק. הנפטון שלו מול שמש וירח שלך- כנראה מעריץ/מאוהב ויש משוב ממך חזרה. ב. מה שיש לשים לב- שחסרה לו במפה/אישיות , פן מעשי ... הוא מאוד מתלהב....ביסודו. והשאלה מה קורה לו כשההתלהבות דועכת? זה בקצרה

ו י ק י 3

New member
קודם כל, תודה רבה!

שנית, לגבי ב' - זה משהו כללי מדי שאפשר להגיד על הרבה טלאים..התלהבות התחלתית ואחכ ריצה לריגוש הבא?!

אור, שימי לב

אם הנפטון שלו מול השמש והירח שלה- זו היא המעריצה המאוהבת. נפטון הוא כוכב לא אישי והוא מפעיל את קסמיו על השמש והירח האישיים שלה, מה שעלול לגרום לה לבנות חלומות ופנטזיות עליו, בעוד הוא לא ממש מעורב בכך רגשית.. דעתי,כמובן..

למעלה