קשר וירטואלי

עוף כנף

New member
קשר וירטואלי

כן, אני יודעת, אל תצעקו! אני יודעת שכבר דשנו כאן בנושא של קשר קיים בתחושה "טובה" כשצד אחד ממשיך בנסיונות כבוש נוספים. אבל רציתי להתייעץ אתכם במשהו טיפ-טיפה שונה. קשר שנולד מהאודיגו, מתפתח לשיחות טלפון ולפגישות. שאלה קצת בנאלית: אם אחד מהשניים ממשיך ב"נסיונות כבוש" נוספים באמצעות האודיגו (או מסנג´רים אחרי), איך אז צריכה להיות ההתיחסות? כלומר: זה לא ממש קשר.... אבל לעומת זאת,- הצד השני מקבל תחושה של מעין "נבגד" ? איך צריך להתייחס לקשר וירטואלי שבן זוג אחד מקיים תוך כדי קשר אמיתי?

ophra

New member
עוף...../images/Emo13.gif

הקישור נחמד.... אבל אני מניחה שהשאלה היתה רצינית. לא יודעת כל כך מה להגיד זה בעיקר תלוי בדרך שבה דברים מתגלגלים בין בני הזוג מנקודת מבטי, תחילת קשר (שלב ה"גישושים") הוא זמן שלגיטימי בו להמשיך להסתכל לצדדים. לא מתוך מקום של "לא לפספס בינתיים" אלא יותר מתוך מקום של "אני עוד לא בטוח/ה שאני רוצה להיות שם" זה מסוג מנגנוני ההגנה שיש לכולם (טוב או לא טוב זה כבר נושא לדיון אחר לגמרי) ולי אישית הם לא מפריעים עד כמובן שלב מסוים כשאני יודעת שאני רוצה להתמקד אני רוצה שגם הצד השני ירצה את זה ולכן, לדעתי, התשובה טמונה בשלב שבו הקשר נמצא. לא יודעת אם עזרתי אבל... מקווה שתרגישי יותר טוב כך או אחרת לילה טוב

אהבתי את הקישור שצרפת

לא כל כך הבנתי את כל מה שכתבת, כתבת על קשר וירטואלי באמצעות אודיגו ושהצד השני רוצה להתקדם איתו ? ובסוף על מה נבגד? על זה שיש לך קשר אחר שהוא לא וירטואלי ?

עוף כנף

New member
הבהרה

קשר אמיתי וחזק שנולד מהאודיגו. כשאחד מבני הזוג שקוע בקשר וירטואלי בנוסף. איך השני אמור להרגיש/להגיב?

אהבתי את הקישור שצרפת

לא כל כך הבנתי את כל מה שכתבת, כתבת על קשר וירטואלי באמצעות אודיגו ושהצד השני רוצה להתקדם איתו ? ובסוף על מה נבגד? על זה שיש לך קשר אחר שהוא לא וירטואלי ?

קורלציה

New member
נבגד...

זה הכל בראש, האמונה שקשר נותנת לי את הזכות להרגיש נבגד, היא האגואיסטיות במהותה. גם כשאין זו הכוונה. אחראים אנו רק על עצמינו, מגבילים רק על פי תפישתנו, טבעי לחוש התאמה הבנויה על ערכינו האישים, אך רק במישור, של לקבל זאת מאחר או לא, תחושת הנבגדות, היא מניפולציה, שנועדה לכוון אדם אחר שיתאים עצמו עלינו.ואם זה מגיע אם קצת רגשי אשם, עוד יותר טוב........בסופו של דבר, זהו גול עצמי.

עוף כנף

New member
ובכל זאת..

תעזוב מונחים. איך תרגיש אם בת זוגך מזה זמן מסויים, שקועה כל כולה בנוסף בקשר וירטואלי? ויותר מזה: איך תגיב ? בכל רגע שאתה לא לצידה,- היא שקועה במסנג´ר, עם חבר וירטואלי

ולשאלתך..כנס

1. אם אתה לא קנאי כמוני ונח לך במצב הקיים ואין לך בעיה עם העובדה הבת זוגתך בוגדת ובמקביל אתה בוגד גם----לא רואה שום בעיה. 2. אם אתה קנאי ולא מסוגל לתת דרור לחברה שלך, ואתה בעצמך מועסק יותר מדי בשאלה מי מה ולמה תשלך אותה לכל הרוחות כי היא לא מתאימה לך, או סליחה יותר נכון אתה לא מתאים לה. סגול(איזה בוקר נפלא).

קורלציה

New member
כנראה שהיא לא....

בת זוגתי. אלא משהו אחר, יכול אני רק לכעוס על עצמי, שחשבתי אחרת.

בגידה על פי תפיסת עולמי

היא בגידה באמון.כלל לא משנה אם היא וירטואלית או פיזית. אם הדברים פתוחים וכל צד יודע היכן הוא עומד,אין הסתרה- הרי שאיני רואה זאת כבגידה. כאשר צד אחד מסתיר מהשני ,הרי שיש כאן הפרת אמון = בגידה.

מהי בגידה ?????

השאלה ממש לא בנאלית. ראשית צריך להגדיר מהי בגידה? האם קשר ווירטואלי שיש בו שיחות נפש. שיתוף בפנטזיות. שיחות אירוטיות וכו נחשב לבגידה ? האם נשיקה היא בגידה ? האם לפנטז על משהוא מוכר היא בגידה ? האם רק כשיש חדירה זה נחשב לבגידה? ואם כן. האם אשה שמשתמשת בוויברטור בהסתר ללא ידיעת בן זוגה. נחשב לבגידה ? האם סקס מזדמן ללא כל רגשות נחשב לבגידה? או האם סקס עם רגשות כן נחשב לבגידה? האם אוננות שלו או שלה ללא ידיעת בן הזוג נחשבת לסוג של בגידה? האם כשיש רגשות ללא סקס נחשב לבגידה? חשבתם שזה פשוט? ממש לא

חופשי

דיברנו כבר המון על בגידות כאן בפורום בעבר דעתי האישית- גם עצם המחשבה על להיות עם אחר היא סוג של בגידה ?! ואגב, אני פשוט סחוטה, הילד עדיין עם חום גבוה, נכון לרגע זה כל המיטה רטובה סוף סוף נרדם בשעה האחרונה ומזיעה.

היי מוצאת

אכן זה עלה פעם אחת. אך לא ממש מיצינו את הנושא. כתבתי זאת בהתיחס לשאלה שנשאלה. יודע מה את עוברת עם הילד. לבת אחותי יש צרות צרורות באוזניים. היא עברה מס ניתוחים בשניידר. וגם היום יש עדיין בעיות. עשי הכל שהילד יקבל את הטיפול הטוב ביותר. בעיות אזניים הן בעיות קשות מאוד. שעלולות להתפתח ולהחמיר. היי חזקה ומחייכת כתמיד

מוצאת

שולחת לך הרבה אור וכח לטפל בנסיך ולו אנרגיה של ריפוי של אהבה חבקי אותו חזק

אויש חופשי

בדיוק עניתי מעליך מהי בגידה בעיני... ואגב בשרשור למטה שלחתי לך חיבוק גדול אז אתה מוזמן לגשת לשם כדי להתענג עליו

למעלה