עצה...
העצה שלי היא כזאת (כאחד שלצערו היה בקשר טלפוני-ווירטואלי) ואני מה שאני כותב בנוי על ניתוח עצמי (כי אני הייתי ככה בדיוק) אם הוא לא רוצה להפגש, זה כנראה בגלל שיש לו בעיות בבטחון העצמי, הוא חושב שברגע שהוא יפגש איתך, יקרה משהו שיגרום לו להרגיש לא נוח (תצחקי עליו, יצחקו עליו או שפשוט יעלם המכנה המשותף ביניכם). זה שאת רוצה להפגש זה בסדר, וזה שהוא לא קוטל את הרעיון מראה שגם מבחינתו זה באמת בסדר, והוא באמת מעוניין, אבל מפחד (ממה ולמה? תלוי ממש בו). אם את עדיין רוצה להפגש איתו, העצה שלי היא כזאת: א. תכיני את עצמך נפשית שזה פשוט לא יקרה. ב. אל תדברי איתו יותר על הנושא, ואל תגידי יותר "אני רוצה להפגש" על הווריאציות השונות... ג. כשהוא עלה את הנושא, תגידי בקול הכי יבש והכי סתמי שאת מסוגלת "תגיד מתי ואיפה" תעבירי את הכדור אליו, אם הוא ירצה, הוא יקבע, ברגע שהכדור יהיה אצלו, כשהוא ירגיש שהוא מוכן, הוא יקבע והפגישה תצא לפועל. יכולות להיות כל מיני סיבות אחרות לכך שהוא לא מוכן להפגש איתך: א. הוא=היא (מוזר מוזר, אבל אפשרי) ב. מה שהוא סיפר על עצמו, לא נכון (אני גבוה בלונדיני וממוצא הולנדי = לפריקון - השדים האיריים - לובי...) ג. איך שאת נראית, נחשב בעיניו ל"out of his league" כלומר, שוב , בעיות בבטחון העצמי שלו... ד. הוא נמצא במערכת יחסים עם מישהו\מישהי... בכל מקרה, אני ממליץ, תחדשי את הקשר, תביני שיכול מאוד להיות שהוא פשוט לא מעוניין בקשר מעבר לזה. להגיד או שאתה רוצה אותי או שלא, לדעתי זה טעות, כי אז את פשוט מאבד חבר טוב (לא בן זוג לעתיד) שאפשר להתיעץ איתו ולדבר איתו על הכל... בכל מקרה, לדעתי הבעיה היא לא בקצה שלך... יובל שמקבל פלאש-בקים