קשר וירטואלי מדי...

קשר וירטואלי מדי...

הבעיה שלי היא כזאת. אני מדברת עם מישהו במסנג´ר כבר חצי שנה, אנחנו ידידים מאד טובים וממש כייף לי לדבר איתו. מעולם לא נפגשנו ואפילו לא דיברנו בטלפון, המקסימום זה הודעות SMS. הוא יודע שאני מאד רוצה שנדבר בטלפון וניפגש והכל, אבל הוא תמיד דוחה את שיחת הטלפון מתירוצים שונים. בהתחלה הוא פשוט חשש שאם ניפגש ונדבר אולי יצא מזה משהו רציני, והוא לא רוצה. עכשיו, אני יודעת שמשהו רציני לא יצא ממנו כי גם אני יודעת שאנחנו לא מתאימים. אבל הוא עדיין לא מתקשר, כל פעם יש סיבה אחרת. אז השאלה הראשונה שלי היא כזאת. אני מאמינה שאם הוא היה רוצה לדבר איתי בטלפון כבר מזמן היינו מדברים כי הוא יודע שאני רוצה. אבל הוא טוען שהוא גם מאאאד רוצההה......קשה לי להאמין לזה ואני פשוט לא מבינה אותו. הבעיה השניה התגלתה אתמול. ביקשתי ממנו שיבוא איתי לאיזה מפגש פורום. ככה ניפגש וזה יהיה באוירה נייטרלית. הוא אמר שהוא רוצה אבל לא יודע אם יוכל. סיכמנו שאני אלך, ואם פתאום הוא יוכל לבוא- הוא יודיע לי. אז הלכתי למפגש, וחיכיתי שהוא יתקשר כל הערב- וכלום. במפגש הייתי קצת בבעסה מזה כי הייתי שם לבד.. במשך המפגש קיבלתי ממנו כל מיני SMS מוזרים. משהו כמו: איפה את, למה את לא עונה, וכו´. לא הבנתי אותו. שלחתי לו הודעה:"בעסה איתך...משעמם לי פה". הוא לא החזיר כלום להודעה הזאת. קיצור. נגמר המפגש, אני יוצאת החוצה ומתה להיעלם משם. נכנסת לאוטו ומקבלת עוד איזה שתי הודעות ממנו. שלחתי לו הודעה שהוא מלחיץ אותי עם המיליון הודעות שלו ושאני בדרך הביתה. הייתי בטוחה שהוא בבית מחכה שאני אעלה אונליין. בקטע הזה כבר התעצבנתי ממש שאני לא יכולה פשוט להרים אליו טלפון וזהו במקום כל ההודעות האלה. הגעתי הביתה ממש מבואסת מהכל. התחברתי למסנג´ר, ולאחר שעה הוא מגיע. מפה לשם, התברר שהוא היה במפגש! הוא לא נכנס וחיכה בחוץ, הוא שלח לי מלא הודעות שכנראה לא קיבלתי, ואפילו התקשר ולא עניתי. ואז הוא הלך. אני צריכה בכלל להסביר איך הרגשתי כששמעתי את זה? זוועה!! קודם כל עיצבן אותי כל כך שהוא לא נכנס, או לפחות חיכה עד הסוף שאני אצא כי הוא ידע שאני בפנים! אבל הוא לקח את זה בקלות, צחק אפילו ואמר שלא נורא, פעם הבאה. פשוט הרגשתי שהוא כאילו בא לשם סתם, ולא ממש התאמץ שניפגש, אולי אפילו קיווה שלא ניפגש. אני פשוט לא מבינה אותו. כשממש לא יכולתי יותר פשוט התנתקתי מהאינטרנט בלי להגיד לו והלכתי לישון. לא הצלחתי לישון, הרגשתי כל כך נורא. הוא אפילו לא טרח לשלוח לי SMS, או להתקשר. כלום. אפילו לא אימייל. שוב אני מרגישה שאם הוא היה רוצההההה היינו נפגשים. אז למה הוא בא בכלל?? אני מרגישה שכאילו הוא משחק ברגשות שלי. אני יודעת שזה נשמע דרמתי..אבל אני הרגשתי כל כך נורא, ולו לא היה אכפת בכלל... החלטתי לנתק איתו את הקשר. מה אתם חושבים?? אני פשוט מרגישה זוועה.

yulinka

New member
תזרקי אותו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo9.gif

ילדה זה מאוד פשוט מישהו שרוצה לפגוש אותך יפגוש אותך מישהו שלא לא רוצה לפגוש אותך לא יפגוש אותך <ובדרך הוא יביא לך מאה אלף תרוצים > הייתי כבר בסרט הזה והלקח החשוב ביותר שלמדתי הוא : לא רודפים אחרי בנים
תנתקי איתו כל כשר תעיפי אותו לעזאזל הוא הרי סתם עושה לך בלאגן בראש אומר משהו אחד ועושה משהו אחר הנה עוד לקח חשוב שלמדתי : לא משנה מה הבחור אומר ...משנה רק מה הבחור עושה
הוא אמר לך שהוא רוצה להיפגש ועדיין בחצי השנה לא מצא בשבילך ערב פנוי אחד... וכשכבר היה לידך לא טרח לעשות שני צעדים ולפגוש אותך..אז...תגיעי למסקנות שלך לבד.. לדעתי זה יחסוך לך הרבה עצבים אם תנתקי איתו את הקשר נ.ב. חשבת אולי שלבחור בכלל יש חברה ? ובגלל זה הוא כל כך מהסס לפגוש אותך?

זה ממש נכון

את כל כך צודקת... אבל אני יודעת בטוח שאין לו חברה, אני רק לא מבינה מה הבעיה שלו...הרי הוא יודע שמשהו רציני לא יוצא מזה..ממה הוא מפחד?... כתבתי את ההודעה הזאת גם כי אני מקווה שיצא לו לראות אותה, כי הוא לא מצליח להבין אותי. אולי זה יפתח את עיניו.

yulinka

New member
ילדה אל תנסי להבין..

תמיד יש משהו שאת לא יודעת..משהו שהוא מסתיר ממך וזה מונע ממנו לפגוש אותך...תאמיני לי כבר קרו לי כמה מקרים כאלה וגם חברה שלי מאוד נפגעה ממישהו שמשך אותה כמה חודשים ואמר שהוא פוחד לפגוש בנות מהרשת ובלה בלה בלה ובסוף גילה לה שהוא הכיר מישהי חדשה ברשת ופגש אותה ועכשיו הם יוצאים והוא לא ידע איך להגיד את זה לחברה שלי כי הוא הרגיש לא נעים.. תאמיני לי ממש לא כדי לך לשבור את הראש ולהתעצבן בשביל אחד כזה

shellyland

New member
אמא שלי תמיד אמרה לי

שאחרי גברים ואוטובוסים לא רצים - תמיד יבוא אחר. יקירה, את צריכה להבין פשוט שיש אנשים עם נכויות ריגשיות שלא מסוגלים ליצור קשרים בעולם האמיתי, ולכן יוצרים קשרים מאוד אינטנסיביים בעולם הוירטואלי, שאין בהם שום קשר למציאות היומיומית. את רוצה לשחק ב"נדמה לי"? סבבה. תמשיכי לדבר איתו. את רוצה משהו אמיתי? אז תעמידי בפניו דרישה חד משמעית להפגש, ואם הוא יסרב תשלחי אותו לקיבינימט. בשביל מה לך כל הטלטלות הרגשיות האלה, אם אין מאחוריהן שום דבר?

dana2909

New member
גם אני היקרה

אחת הבעיות הכי גדולות בקשר וירטואלי, זה להפוך אותו לאמיתי. בקשר וירטואלי כל הקשר נעשה - דרך האצבעות (כמו גם ב-SMS). ברגע שתדברי איתו בטלפון או ממש תיפגשי איתו, חלק מהאשליה הזו תתפוגג. ויכול להיות שהוא מפחד מזה. יכול להיות שאת מוכנה פה למשהו שהוא לא. אני לא ממש מאשימה אותו שהוא לא נכנס. הוא לא מכיר אותך!!! לפי מה שהבנתי מההודעה שלך זו היתה אמורה להיות הפעם הראשונה שתיפגשו. אז מילא בית קפה, שזה מקום שאפשר לזהות בקלות את הבנאדם (יושב לבד וכל זה) אבל במקום שנשמע לי די המוני, הוא אמור לזהות אותך. כל החוסר הבנה הזו עם ההודעות וה-SMS-ים היתה יכולה להמנע, אם פשוט הייתם מדברים בטלפון, בשקט יום לפני, וקובעים שעה ומקום ובגדים... בלי לחץ והכי חשוב.. בלי שאף אחד יעלב. אם את לא יודעת מה הוא רוצה, את פשוט צריכה לדבר איתו דוגרי. בנאדם, או שאתה רוצה אותי או שלא, אם לא שלום. או כמו שאמר הסופ-נאצי....next!!!

zimes

New member
האפשרויות הן:

קשר וירטואלי מוצלח, ללא פגישות/טלפונים או קשר וירטואלי מעיק, כשאת לוחצת להפגש, והוא עסוק בלהתחמק. או כלום. תבחרי. לגיטימי מאוד (מבחינתו) לרצות קשר שהוא רק וירטואלי. לא לגמרי יפה שהוא מתחמק ולא אומר דוגרי שהוא מפחד להפגש, אבל זה מה יש. ([פינת הגריאטרית] זה מה יש מה אין מה יש.....)

קשר וירטואלי מוצלח

אין לי בעיה עם קשר וירטואלי מוצלח, ולתקופה מסויימת אפילו השלמתי עם זה, הבעיה היא המסרים הכפולים שלו. מצד אחד הוא אומר שהוא רוצה להיפגש, ומצד שני הוא לא עושה כלום בנידון. אני יודעת שהוא רוצהה, אבל הוא כנראה חושש או משהו. בדרך כלל אנחנו מאד אמיתיים אחד עם השני, אבל בקטע הזה אני פשוט לא מבינה אותו לחלוטין. מאתמול לא שמעתי ממנו מילה.

JoNy007

New member
לא תיפגשו

אם זה לא אסון כזה גדול. תשכחו מהנושא של הפגישות. ואל תעלו את הנושא לפחות לא בתקופה הקרובה. ותשאלי אותו מה קורה איתו, ולמה הוא עושה לך מסרים כפולים. אם הוא רוצה להיפגש איתך שיפגש, אם לא אז לא.

אקווה

New member
אני חייבת לציין

שבפורום "בינו לבינה" יש מאמר בדיוק על המסרים הכפולים של הגברים (מה לעשות, כנראה שאצלם זה יותר נפוץ... פחד ממחויבות וכאלה...). שווה קריאה, ואולי זה יעזור לך להסיק מסקנות לגביו...
!

yuvalb9

New member
עצה...

העצה שלי היא כזאת (כאחד שלצערו היה בקשר טלפוני-ווירטואלי) ואני מה שאני כותב בנוי על ניתוח עצמי (כי אני הייתי ככה בדיוק) אם הוא לא רוצה להפגש, זה כנראה בגלל שיש לו בעיות בבטחון העצמי, הוא חושב שברגע שהוא יפגש איתך, יקרה משהו שיגרום לו להרגיש לא נוח (תצחקי עליו, יצחקו עליו או שפשוט יעלם המכנה המשותף ביניכם). זה שאת רוצה להפגש זה בסדר, וזה שהוא לא קוטל את הרעיון מראה שגם מבחינתו זה באמת בסדר, והוא באמת מעוניין, אבל מפחד (ממה ולמה? תלוי ממש בו). אם את עדיין רוצה להפגש איתו, העצה שלי היא כזאת: א. תכיני את עצמך נפשית שזה פשוט לא יקרה. ב. אל תדברי איתו יותר על הנושא, ואל תגידי יותר "אני רוצה להפגש" על הווריאציות השונות... ג. כשהוא עלה את הנושא, תגידי בקול הכי יבש והכי סתמי שאת מסוגלת "תגיד מתי ואיפה" תעבירי את הכדור אליו, אם הוא ירצה, הוא יקבע, ברגע שהכדור יהיה אצלו, כשהוא ירגיש שהוא מוכן, הוא יקבע והפגישה תצא לפועל. יכולות להיות כל מיני סיבות אחרות לכך שהוא לא מוכן להפגש איתך: א. הוא=היא (מוזר מוזר, אבל אפשרי) ב. מה שהוא סיפר על עצמו, לא נכון (אני גבוה בלונדיני וממוצא הולנדי = לפריקון - השדים האיריים - לובי...) ג. איך שאת נראית, נחשב בעיניו ל"out of his league" כלומר, שוב , בעיות בבטחון העצמי שלו... ד. הוא נמצא במערכת יחסים עם מישהו\מישהי... בכל מקרה, אני ממליץ, תחדשי את הקשר, תביני שיכול מאוד להיות שהוא פשוט לא מעוניין בקשר מעבר לזה. להגיד או שאתה רוצה אותי או שלא, לדעתי זה טעות, כי אז את פשוט מאבד חבר טוב (לא בן זוג לעתיד) שאפשר להתיעץ איתו ולדבר איתו על הכל... בכל מקרה, לדעתי הבעיה היא לא בקצה שלך... יובל שמקבל פלאש-בקים

ל יב י

New member
ואולי הוא נשוי מזדקן ומשועמם

שמשתעשע עם ילדה תמימה? להזכירך, כבר היו דברים מעולם, לא מעטים. עצתי לך: תנתקי איתו את הקשר ומיד.

freedom rider

New member
גם נשוי, גם מזדקן וגם משעמם?

ליבי, מאיפה הרעיונות האלה? אבל בכל זאת, אני מסכים איתך. גם אם הוא רווק משעשע וצעיר לנצח, הוא משחק בה. אני תומך בעצתך.

קלעת נכון..

רוב מה שכתבת פשוט קלע ישר למטרה. המצב הוא באמת כזה, ואני באמת החלטתי לוותר על רעיון של פגישה או שיחת טלפון, לא העליתי את הנושא והשארתי את הכדור לחלוטין בידיים שלו. ובמקרה הזה הוואא בחר לבוא...לא לחצתי עליו בכלל... אני יודעת שהוא חושש מהפגישה......אבל בכל זאת...אתה צודק לגבי החבר הטוב, ואני באמת לא רוצה לאבד אותו. אבל לפעמים אני מרגישה כל כך מגעילה שאני זאת שתמיד רוצה להיפגש, כאילו אני רודפת אחריו, ואני מזה לא הטיפוס שירדוף אחרי בחור. אני פשוט מיואשת...

מצטערת שלא התערבתי עד עתה

אבל יקירתי ! חצי שנה אתם בקשר, מדברים ומקשקשים ובטלפון, אבל להפגש לא??? כמה זמן אפשר למרוח משהו? "הוא כן ביישן", "הוא לא ביישן", "הוא כן היה", "הוא לא היה", "הוא השאיר לי sms" וכן הלאה. אתם שניכם אנשים בוגרים, לפחות ככה אני מקווה. את הודעת על רצונך וכוונותיך להפגש, הוא משחק אותה במים הרדודים ובלי קשר להאם הוא באמת ביישן או לא, יש פה חוסר החלטיות מהסוג הנמושי ביותר. חליק ! תגידי לו פעם אחת ולתמיד: אני פה אם אתה רוצה להפגש, בינתיים אני ממשיכה לעשות מה שבא לי לעשות (ותעשי את זה, לא רק להגיד), וכשתתעורר מהקומה שלך, אתה יודע איפה למצוא אותי. אין, אין. אנשים שלא מסוגלים לקבל החלטות פשוטות מוציאים אותי מדעתי.

shellyland

New member
אוי, נו באמת

נשמע כאילו הבחור נהנה מהמשחקים יותר משהוא נהנה מפוטנציאל המימוש שלהם. זה באמת מה שאת רוצה? תראי מה הוא עושה לך, למצברוח שלך, הוא באמת שווה את זה?

../images/Emo45.gif, גם אותי הוא מעצבן.

ואגב שלי, החתימה שלך אפעס טיפה´לה מדכאת, לא? (יכולתי להמשיך ולומר: אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות , ותוכלי אז לבחור אם לצחוק או לבכות.)

shellyland

New member
בחרתי כבר (אם לצחוק או לבכות)

צר לי שהבחירה לא לרוחך, אבל לפחות זה משהו שאנחנו לא מסכימות עליו.

למעלה