קשר המסגדים 11

אור ירח

New member
קשר המסגדים 11

היום הוגש כתב אישום נגד האויב (לא הבוגד) ח"כ עזמי בשארה בעוון תמיכה בארגון טרור בבית המשפט השלום בירושליים, וכן בגין סיוע ליציאת אזרחים שלא כדין לסוריה בבית המשפט השלום בנצרת. הסיפור המלא בלינק למטה.

אור ירח

New member
בקשר לדברים שאמרתי כבר קודם

אכן זהו מקרה חסר תקדים בחומרתו בו ערבי ישראלי, אשר מכהן כחבר בבית המחוקקים של מדינת ישראל מואשם בעבירה ביטחונית בעלת היבטים חמורים מן המעלה הראשונה. אני רוצה להזכיר שבצעירותו היה ח"כ בשארה סטודנט באוניברסיטה העברית בירושליים. כבר אז נטל בשארה, ביחד עם מספר סטודנטים ערבים נוספים, חלק פעיל בהפגנות פוליטיות בעלות פן ערבי לאומני בתחומי הקמפוס של גבעת רם. כמו שכבר ציינתי קודם, לפני שנתיים צפיתי בעצמי בהפגנה פוליטית של סטודנטים ערבים (עם מספר סטודנטים יהודים שלמרבה הצער תומכים בהם) שנערכה על מדשאות אוניברסיטת תל אביב לרגל יום האדמה. בהפגנה זו הונפו דגלי אש"ף והונפו כרזות בערבית שקראו לזכות השיבה (ח´אק אל ר´אד) של ערביי 1948 למדינת ישראל בתוך גבולות הקו הירוק. ניתן לראות על כן שערביי ישראל מנצלים לרעה את הדמוקרטיה שלנו כדי להסית נגד המדינה. האוניברסיטאות שלנו משמשות לערבים חממה לייצור מנהיגות ערבית לאומנית שמטרתה היא אחת: חיסולה המוחלט של מדינת ישראל. אסור לתת למצב הזה להימשך! במידה והערבים ימשיכו לעשות שימוש באוניברסיטאות שלנו כדי לעודד את מגמת הבדלנות בקרבם יהיה צורך לנקוט נגדם צעדים בהתאם. אני מציע לצמצם את מספר הסטודנטים הערבים באוניברסיטאות על ידי הקשחה משמעותית בתנאי הקבלה שלהם. כמו כן אני מציע להנהיג הפרדה,לפחות למשך שנה שלמה, בין הסטודנטים הערבים לבין שאר הסטודנטים במתקני האוניברסיטאות השונים. הפרדה זו תיעשה בעיקר באולמות ההרצאות באופן שיקשה על הסטודנטים הערבים להתסיס את הסטודנטים הישראלים האחרים בחתרנותם נגד המדינה. צעדים אלו יבהירו לסטודנטים הערבים פעם אחת ולתמיד מי הוא הריבון האמיתי במדינת ישראל בתוך גבולות הקו הירוק. אני מציע צעדים אלו על סמך אירועי העבר בהם באשרה וחבריו ניצלו לרעה את מעמדם כסטודנטים בקמפוסים שלנו כדי לחתור נגד המדינה שלנו.

למעלה