קשר בשלישייה

RuthTot

New member
קשר בשלישייה

אני כרגע נמצאת בקשר עם 2 בנות,מבוגרות ממני,אחת בת 28 והשנייה בת 30
זה סיפור קצת ארוך אני אנסה לקצר אותו

שמי רות,בת 20,סיימתי לפני כחודש את כיתה יד',לקראת גיוס לצה"ל.יצאתי מהארון לראשונה בגיל 14,הייתי גם עם בנים אבל המשיכה העיקרית שלי היא עם בנות
יש לי הרבה מאוד ניסיון עם בנות,הייתי עד כה ב6 מערכות יחסים,אבל רובם לא נמשכו הרבה זמן,בגלל שהטעם שלי בבנות הוא מאוד ספציפי יחסית.

אחת מהבחורות שאני נמצאת איתם בקשר כרגע,היא הבחורה שאני מחשיבה אותה לאהבת חיי,אני נמשכת אליה ברמות מטורפות.היא הייתה אחת מהמורות שלי במכללה
לא,אני לא קיימתי איתה שום קשר אירוטי במהלך הלימודים,אבל היה בינינו קשר מדהים,החשבתי אותה לאמא שניה שלי.לפני שנה וחצי היה לי סיפור אישי די כואב והיא הייתה שם בשביל לעזור לי,ועצם זה גם שהיא לסבית יצר בינינו המון הבנה בינינו,אני תיארתי אותה כאמא שניה והיא תיארה אותי כבת שאף פעם לא הייתה לה.
היא בדיוק הטעם שלי,ואני מאוהבת בה המון זמן.אף פעם לא עשיתי עם זה משהו כי פחדתי לעשות את הצעד הזה,היא גם מבוגרת ממני יחסית וגם המורה שלי.לפעמים אני הייתי שולחת רמזים,אחר כך גם חיפשתי רק את המגע שלה,הייתי מחבקת אותה המון.היא שאלה אותי פעם אחת אם אני נמשכת אליה ואמרתי להשלא.היו מצבים באמת שהדליקו אותי ואני הרגשתי פרפרים בבטן
סוף השנה התקרבה והתעצבתי לנוכח העובדה שאנחנו נתרחק מאוד כי כל אחת יוצאת לדרך חדשה
אבל לא עשיתי כלום עם זה והחזקתי את עצמי כמעט שנתיים שלמות,אבל כמו שתיארתי הקשר שלנו היה קרוב מאוד
אני נהייתי אובססיבית לגביה וחיפשתי כל דרך להתקרב אליה,אני רציתי להתנשק איתה פעם אחת,רציתי לראות את הגוף שלה פעם אחת
לפני שבועיים רציתי לקחת אותי ואותה ליום כיף בקאנטרי קלאב עם ג'קוזי והכל.גם כהוקרת תודה על כל מה שהיא עשתה לי וגם בגלל שאני רציתי להתקרב אליה וזה מקום מושלם בשביל זה.
שנינו הלכנו,ובלי לתאר הרבה נישקתי אותה שם וגם אחרי היציאה מהג'קוזי התנשקנו בהרבה תשוקה במכונית שלה.התוודתי בפניה שאני אוהבת אותה והתחלתי לשפוך הכל,סיפרתי לה שאני אף פעם לא הרגשתי ככה כלפי אף בחורה ושאני נמשכת אליה ושאני תמיד הייתי מאוהבת בה
אבל היא כרגע בזוגיות עם בחורה,אותה בחורה שסיפרתי עליה בהתחלה,אני ידעתי את זה.היא הבינה אותי ואמרה שהיה לה כיף מאוד ושגם היא נמשכת אליי אבל היא התחילה לספר על פער הגילאים וזה שהיא בזוגיות,ורצתה לשמור ממני מרחק
הייתי מאוד עצובה אבל נפגשתי אותה עוד פעם ופרקתי הכל שוב.היא אמרה שהיא בשום פנים ואופן לא רוצה לבגוד בחברתה.אגב אני גם הכרתי את חברתה לפני אבל הכרות קצרה מאוד,לא הייתי זרה לה
היא אמרה לי שאולי יהיה אפשר לקיים קשר שלישייה,היא וגם זוגתה נשים דיי פתוחות וזורמות לפי הסיפורים ששמעתי.דיברנו עם הבחורה השנייה היא הסכימה.אני לא גרה אצלם רוב היום אבל מבלה בעיקר בלילות אצלם בדירה,בין היתר מקיימות גם סקס
אבל אני לא נמשכת לבחורה השניה בכלל.אני לא נגעלת אבל כשאני מתנשקת איתה או מוצצת אני לא ממש נהנת איתה,הן גם עושות דברים "קינקים",דברים שאני לא רגילה ולא יודעת אם מותר לתאר אותם כאן
,ואני תמיד מחפשת את המורה שלי,זאת שאני אוהבת,מבחינתי הייתי רוצה להיות רק איתה,אבל עכשיו הבחורה השניה לא אוהבת את זה וחושבת שאני מנסה לסכסך,וכרגע אני בנתק איתה,ועם המורה שלי לא מוכנה להיפגש איתי ולבגוד בחברתה

אני ממש שבורה,אני אף פעם לא הרגשתי ככה..אני חושבת על דרכים לסכסך ביניהן אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה,אני יכולה "להתפשר" ולהמשיך להיות עם שניהם במיטה למרות שאני לא נהנת עם הבחורה השניה אבל עדיין מאוד קשה לי
אני מרגישה אהבה מטורפת,אולי בגלל גילי הצעיר או בגלל שסוף סוף יש בחורה שהיא הטעם שלי.לא יודעת מה לעשות

Apikachu L

New member

נראה לי זה מסובך, משהו שאת צריכה לפתור עליו בין המורה וגם המורה עם זוגתה.
כי מבחינתך את רוצה קשר פתוח, אבל את רוצה את הקשר עם המורה, ולא זוגתה, וזה קונספט מסויים שלפעמים לוקח זמן לעכל. משהו ששווה לשוחח עליו, אולי אפילו עם שתיהן, ולנסות לחשוב ביחד מה לעשות.

RuthTot

New member
אכן קצת מסובך

כמו שאמרתי שתיהן מאוד פתוחות יחסית והתאים להן אחת כמוני צעירה ותוססת יחסית
אבל הקטע שאני לא נמשכת לבחורה השניה בכלל ואני כל הזמן מנסה בעיקר בסקס לחפש להיות בקרבת אותה אחת שאני אוהבת
ובגלל שאני קרובה גם במיטה למורה והעניינים לא נעשים בצורה הדדית היא חושבת שאני מסכסכת והיא לא רוצה שאני אהיה איתן,ובצדק את האמת
אני מבינה שאני לא יכולה להפריד זוגיות אבל אני כל כך נהנת עם המורה שלי,אני באמת נמשכת אליה בטירוף
אני אנסה לשוחח איתן שוב ומקסימום אני אסבול,למרות שלא מגעיל אותי הקשר עם הבחורה השניה,לפעמים אני נהנת אבל הייתי רוצה כמובן להיות עם האהבה שלי ולא שהיא לפעמים תפריע לנו באמצע

כל פעם שהקשר שלי איתה עולה שלב אני מתאהבת ונדלקת הרבה יותר,כל כך הייתי רוצה להיות איתה בזוגיות חופשית,אבל אני גם ממש לא רוצה לסכסך בין זוגות

Apikachu L

New member
תנסי לדבר עם שתיהן על הנושא

אולי עם המורה בנפרד, ולבקש ממנה לדבר עם זוגתה. שתמצאו את הפיתרון המתאים לכן.

אוהדאדם

New member
זה פשוט - לא תמיד מקבלים מה שרוצים

המורה שלך מנסה לרקוד על כל החתונות - היא מנסה להיות איתך בלי להיות איתך. אני שמח שמצאת מישהי להתאהב בה ולהיות איתה, אבל את לא צריכה לשכב עם מישהי שאת לא נמשכת אליה ובכללי לקיים מערכת יחסים עם מישהי שאת לא רוצה רק בשביל להיות עם מישהי אחרת.

זה פשוט לא משהו שאת צריכה לעשות.

זה אמנם קצת קשה לדחות סיפוקים בגיל 20, אני מכיר את זה ומבין את זה ואני לא מבקר אותך על כך. אבל אל תחפשי תירוצים לעצמך:
את לא צריכה לשכב עם בחורה שאת לא נמשכת אליה, רק כדי לשכב עם בחורה שאת כן נמשכת אליה.

זה עד כדי כך פשוט.

כמובן, אם תפסיקי להיות בקשר עם החברה של המורה שלך לשעבר, תצטרכי להפסיק להיות בקשר עם המורה שלך, שזה חבל ועצוב. אבל זו המציאות. את לא תכננת אותה, אבל זו המציאות.

בצד הטוב, למדת שיש נשים שאת יכולה להיות איתן ולאהוב אותן. אולי כדאי לך לצאת לעולם הגדול והרחב שלנו ולמצוא מישהי אחרת, שתאהבי ותימשכי אליה כמו אל המורה שלך, אבל היא לא בקשר.

או שאולי תדברו על זה

ותחליטו ביחד שאת רק עם הבחורה שאת אוהבת, והיא גם עם בת הזוג שלה. זו אופציה קיימת, אבל רק בשיחה כנה ואמיתית, עם אמון ובטחון, וזה כן אומר שתצטרכי לא להיות רכושנית כלפיה.
אפשר שאדם יהיה ביותר ממערכת זוגית אחת, בלי שבני הזוג יהיו גם הם במערכת כזו אחד עם השני.

דברי איתה על זה. אם אי אפשר מבחינתן אז תצטרכי לוותר- או להמשיך ככה, או לוותר על המורה.

אוהדאדם

New member
אני לא חושב שיש כאן מערכת יחסים

אני חושב שיש כאן ניצול. המורה מנצלת את התשוקה הגדולה והחיבה הגדולה שיש לבחורה הצעירה כלפיה, ומנצלת את זה כדי להפוך את מערכת היחסים המינית שלה עם בת הזוג שלה ליותר מרגשת.
רות לא באמת מקבלת מה שהיא רוצה או צריכה.

אם זה המצב אז באמת להתרחק

אינני מכירה את הנפשות הפועלות. אני רק אומרת שבעזרת שיחה כנה אפשר להבין מה כל אחת רוצה מהסידור הזה, ואם זה מתאים להן לשנות אותו למה שאני הצעתי.

למעלה