קשר בצבא

קשר בצבא

היי שוב.
הרבה זמן לא כתבתי ולא התייעצתי כאן, שזה סימן טוב אולי כי הצלחתי לפתור את העניינים בעצמי, אבל הפעם עלתה לי התלבטות כלשהי בקשר לבחור שהתחלתי לצאת איתו.
לפני חודש וחצי, מישהי שהיכרתי והתחברנו רצתה להכיר לי חבר טוב שלה שלדעתה "בול הטעם שלי".
היא נתנה לו את המספר שלי ומשם הדברים זרמו. יצאנו כבר 4-5 פעמים ככה, השיחות היו קולחות וטובות והוא מאוד משך אותי מבחינה פיזית ואינטלקטואלית..
דיברנו כל יום, הוא היה מתקשר ושולח הודעות ובאמת מאוד בעניין, ובהתחלה ראיתי את זה כהתלהבות יתר עד שהבנתי שזה לא בדיוק ככה.
הבחור היה בקורס בצבא. קורס משוחרר יחסית, ואיפשר לו להשתמש בטלפון כשרצה והיה ממש נגיש. הוא גם יצא כל סופ"ש הביתה כך שהצלחנו להתראות די הרבה..אבל לפני כמה ימים הוא סיים את הקורס ונכנס לאיזה אימון מתקדם שלא מאפשר לו בכלל לדבר בפלאפון או לשלוח לי הודעות והוא גם לא ממש יוצא הביתה.
אף פעם לא יצאתי יותר מ3 פעמים עם מישהו, כי אף פעם הם לא היו נראים לי מספיק מתאימים בשבילי, אבל איתו כיף לי ונעים לי ואני באמת רוצה אותו ואני לא יכולה לוותר על זה, אבל מצד שני אני מתחילה להרגיש כלפיו דברים וזה ממש קשה שהוא לא מחזיר לי אפילו הודעה למשך 4 ימים ברצף!
ואפילו שדיברנו על איך זה הולך להיות כשהוא יתחיל את האימון, אני לא יודעת אם לאורך זמן אני אהיה מסוגלת לנהל קשר כלכך לא רציף, ועוד עכשיו כשאנחנו עדיין בזמן ההיכרות ובניית הקשר, אני לא יודעת אם זה מספיק שווה לי להיקשר ולפתח רגשות, ולהתגעגע אליו כל הזמן, זה לא מתאים לי.
מה לעשות? שווה לחתוך את זה לפני שזה מתחיל?

Survivor Man

New member
לדעתי כן, ההתחלה הכי קריטית לביסוס היחסים

אם זה מתחיל ברגל שמאל זה ייגמר ברגל שמאל.

היי יקירתי...

אהבה היא לא דבר קל, השאלה היא עד כמה מחוייבים שני הצדדים להצלחה שלה.
נהניתם כשהוא היה זמין, עכשיו הוא מראש אמר שהוא נכנס לתקופה בה דברים ישתנו, וכן, אני כמוך, סובלת נואשות במצבים כאלה, אבל לפעמים זה שווה את הכל.
אם הוא גם מרגיש כמוך, פוטנציאל טוב לקשר טוב , האימון הזה לא יישאר לנצח, האם לא חבל לך לזרוק משהו טוב שחדש לך, בשביל תקופה זמנית בה דברים פחות קלים?

את טוענת שהוא בחור טוב, יצאתם כמה פעמים, ואת אומרת שזה לא משהו שקורה לך הרבה, את לרוב מפרקת קשרים מהר יחסית.
האם לא כדאי לשקול לפעול אחרת במקרה הזה בשביל לא לאבד משהו טוב שיש לך ביד ?

אצא מנקודת הנחה שגם הוא מתגעגע, כי אדם שמראה רגש או יחס, לא קל לו להפסיק פתאום גם מהצד שלו.... שאלת אותו מה הוא חושב \ מרגיש בתקופה הזאת?
האם לא כדאי להשאר יחד, לתמוך אחד בשני במקום לוותר?

ivgy1980

New member
# התייחסות #

אם זה חודש, תתאפקי. אם זה 4 חודש, יהיה לך קשה.
לדעתי, אפשר וכדאי להיקשר רגשית רק לאדם שנמצא ליד באופן רציף.
תיזהרי, פן תפגעי בעצמך לחינם!

שלום

לא כדאי לוותר על קשר טוב. קשר אמתי יישאר חזק. כשיהיה בצבא, שמרו קשר רחוק של טלפונים ומכתבים, אולי ידידות. כשישתחרר, תוכלו להתקרב.

Megie

New member
ערב מקסים!

אני לא הייתי חותכת, הייתי מנסה..למרות שיש את הקושי.. בסופו של דבר הדברים שעובדים בשבילם הכי קשה-נותנים את התוצאות הכי טובות..
זה ברור שהוא לא יוצר קשר כי הוא באמת לא יכול-עובדה שכשיכל עשה את זה הרבה..
אל תשכחי שזה מצב זמני, זה יכול להשתלם בסוף..במיוחד כשאת מרגישה שיש בו את מה שרצית ואת באמת בעיניין..
אם תרגישי שאת באמת לא מסוגלת, תשחררי.. וביינתיים, אני כן הייתי מנסה

Danab220

New member
אם היינו חותכים כל פעם שקשה

כולנו היינו נשארים לבד

נכון, יותר קל לקיים קשר בצבא כשיש בסיס טוב לקשר. אבל אני לא הייתי מוותרת על משהו שמרגיש לי נכון.

העצה הכי טובה שלי אלייך- תכווני את הרגשות שלך.

נכון, קשה להחליט מה את מרגישה כלפי מישהו. אבל אפשר לכוון את הרגש לכאן או לכאן...

כשתרגישי שהקשר שלכם מבוסס מספיק בשבילך, תפתחי רגשית.

בהצלחה

אפשר לספר לך סיפור?

הפרטי שלי קצין, אומנם לא קצין חי"ר, אבל הוא נמצא בחטיבה לוחמת.
אחרי הדייט הראשון שלנו, שזו סה"כ פעם שנייה שאנחנו מתראים הוא חזר לסגור פסח ב', אז נכון היה לנו זמן לדבר, אבל לא יותר מידי, וכן בידיוק כמוך, הבחור עניין וריגש אותי וחיכיתי בכליון עיניים שיחזור בסופ"ש הביתה.
שהוא באמצע השבוע בצבא, למרות שהוא כבר בקבע, לא תמיד יש לנו זמן לדבר חוץ מכמה סמסים במהלך היום, וזה לא שהוא לא רוצה זה פשוט החוסר זמן, שב-5 דק' שכן יש לו הוא יסמס לי משהו וירוץ לאכול, או לשתות או תתפלאי לשירותים. אבל ככה החיים בצבא.
הוא עכשיו ספציפית בידיוק בשבוע האחרון של ה-21 ( והוא בכלל סוגר 1 ל-3 שזה סיפור אחר ) ויצא שאולי בכל ה-21 האלו דיברנו 5-6 פעמיים בטלפון, כן כן. השבוע בכלל לא יהיה זמן כי הוא בתרגיל, ושאם אנחנו מדברים זה לרוב לעודד אותו קצת ושיחות קצרצרות. (ואני מזכירה לך שהוא בכלל לא לוחם!)

למה אני מספרת לך את זה ונדחפת עם הסיפור האישי שלי לפה?
בשביל להראות לך שיש עוד צד. נכון זה לא קל לנהל קשר בצבא, שאחד יכול לתת יותר כרגע מהשני, שאחד זמין יותר ולא תמיד גם השני. שמי שאת הכי צריכה לצידך לא תמיד יכול לעמוד שם.
לפי מה שהבנתי מהקריאה של ההודעה שלך, יצא לי להרגיש שהבחור שלך כן רוצה איתך קשר, כן מראה שהוא מעוניין. אז תאמיני לי שגם לו קשה, וגם הוא צריך את התמיכה הזו לפעמיים והאוזן הקשבת ואם הוא מחזיר לך הודעה אחרי 4 ימים? אז כנראה שממש חשוב לו להיות חלק מהחיים שלך. ואימון נגמר, ואז החיים הופכים להיות קלים יותר.
אם את מתחילה להרגיש אליו רגשות ולהתגעגע זה מצויין! זה פשוט מראה לך שקשר יכול לצאת לך מזה.. זה ממש לא דבר רע.
ולומדים לחיות עם זה, באמת. לומדים לחיות עם השעות לא שעות, עם שיחות לא שיחות וכל הכיף הכי גדול זה שבאמת מעריכים אחד את השני, באמת מצפים להיפגש, וסופרים את הימים לסופ"ש.

אם יש לך עוד תהיות ושאלות את באמת מוזמנת לשלוח לי מסר, אענה לך על כל המחשבות, רק כי עברתי את זה.

למעלה