קשרי-קשרים

אנה קרן

New member
קשרי-קשרים

לצד השני קשרי-קשרים ואני מזהה שעורך דיני לא פועל בשקיפות וכן לא לטובתי בהכרח. האם יש פיתרון ?

איך צריך להיראות הסכם שכר טירחה עם עורך דין שמבוסס על תשלום לפי אבני דרך ואילו סעיפים הוא אמור לכלול (סיכומים, ערעורים...).

לשיקול דעתכם אם לענות לי בפורום או בפרטי.

אנה קרן

New member
זה חוזר על עצמו

הוא לא עורך הדין הראשון ולא השני ... בהתחלה הכל מתנהל באופן ענייני וכשהוא נחשף למייצג של הצד השני הדברים מתחילים להתקלקל. אני כבר מיואשת !
אפרופו יאוש : אשמח להיות בקשר עם נשים שנמצאות בתהליך כעת. ידוע לך איך ליצור קשר עם כאלה ?

niva99

New member
האם את חושדת

שהצד השני משחד אותו נגדך?
&nbsp
האם ניסית לבדוק את אמיתות הדברים [האם פיקפקת בעצמך שאולי אלה רק מחשבות בעלות אופי פרנואידי בגלל התהליך המתיש]?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אנה קרן

New member
עו"ד אחר

באחד מארגוני הנשים אמרו לי שלא עוסקים ביצוג ואם נגיע להסכמות ינסחו את ההסכם.
ואז הפנו לעורכי דין חיצוניים.
לגבי עיר אחרת : בהתחלה נשמע רעיון יצירתי אולם לא מדובר על קשרים של מתפללים באותו בית כנסת ... הייתי מנסה מארץ אחרת ... מכיוון שמדובר בעורכי דין מוכרים...
&nbsp
יש רעיון נוסף ?
במקרה שאחליט להחליף מייצג : אשמח לקבל קוים מנחים להסכם שכ"ט לפי אבני דרך שכולל את כל הסעיפים. אולי יש מאגר עם חוזים ?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

בדד1

New member
מאוד פשוט

עורכי דין הם כמו כל בסטונר בשוק
רק עם עניבה וחליפה ושפה גבוהה
כמו הבסטונר שתופס אותך ברגעים הכי קשים שלך כשאת צריכה עגבניות לסלט ואי אפשר להשיג בשום מקום אז הוא "תוקע" מחיר של 17 ש"ח לק"ג
כך גם עורך דין לעניני משפחה, תופס אותך ברגעים הכי קשים ו"תוקע" מחיר
הכל פתוח למשא ומתן
הוא יאמר כמה הוא רוצה
את תאמרי כמה את מוכנה לשלם
הוא ינסה להרים את המחיר למעלה
את תנסי להוריד
תתפשרו היכן שהוא באיזור האמצע
לכתוב את הכל ושיחתום על זה (לפני זה עשי סקר שוק למחירים כמו בין הבסטות בשוק)
לעניות דעתי, הכי טוב מחיר מוסכם מראש עד ההסכם החתום
שני דברים נוספים
תנסי לשלם לו כמה שיותר מאוחר כי מרגע שעורך הדין מקבל את הכסף הוא כבר מתענין יותר בתיק הבא שלו
ואל תשכחי, עורך הדין צריך להביא את רצונותייך לשפה משפטית ואת צריכה להשגיח עליו בכל רגע נתון כי הוא עובד אצלך ולא להיפך

אנה קרן

New member
בדד1

ידעתי שתופיע במוקדם או במאוחר... תודה !
מסכימה איתך לגמרי לגבי האפיון של עורכי הדין וההתנהלות אבל אחרי שכבר השכלתי לעבור לתשלום לפי אבני דרך הסתבר שהמחיר אמנם כולל אבל לא הכל : סיכומים, ערעור בערכאה גבוהה או בנוכחית... בקיצור תמיד צץ אלמנט שאינו כלול...
&nbsp
אשמח אם תתייחס לשאלתי האחרת : עורכי הדין עמם התקשרתי בעבר התנהלו כך שהציגו לי את המצב בצורה משפטית מסוימת אולם לאחר מפגשם עם המייצג של הצד השני החלו להפעיל עלי לחצים לוותר על דברים ולמעשה חזרו בהם מהדברים שאמרו לי בהתחלה.

בדד1

New member
אי אפשר

להתייחס לדברים מבלי לדעת ספציפית במה מדובר (ואני גם לא רוצה לדעת)
דעתי היא שאם את שותה אלכוהול ומישהו אומר לך שאת שיכורה,את יכולה להתווכח איתו - אם אומרים לך את זה עוד אנשים, כנראה שיש בזה משהו
בקשי מעורך דינך שיסביר לך וישכנע אותך במילים פשוטות ובלי התנסחויות משפטיות, את הסיבות שבגללן את צריכה לוותר
אם לא יצליחו לשכנע אותך תורי לעורך דין לפנות לבית המשפט עם התביעה בדיוק כמו שאת רוצה שתהיה
את חייבת לזכור שאם השופט יסכים עם המתגרש שלך יצא שכרך בהפסדך
ובכלל, דעי שתוצאות הסכם גירושין דומות בין אם נחתם בהסכמה וויתורים ובין אם אחרי הליך משפטי ממושך, היחידים שמרוויחים מהליך משפטי ממושך הם עורכי הדין, את הכסף שאת והגרוש שלך משקיעים בעורכי הדין תשקיעו (לפחות את) בילדים שלך
עצה קטנה, שבי עם החבר/ה הכי טובה שלך (גרושה כמובן) תציגי בפניה את הבעיה, רדי לפרטים הכי קטנים, אחרי זה יהיה לך יותר קל להחליט

למעלה