קשרי עבר -

קשרי עבר -

מי מכם היה פעם בקשר רומנטי? זה היה לפני או אחרי שידעתם שאתם א-מיניים? היו אספקטים מיניים כלשהם בקשר? מעניין אותי לדעת. זה נושא שלא נפתח בהרחבה בפורום מעולם. בכלל, יש פה מישהו שאי פעם היה בקשר עם א-מיני? [חוץ מענבר, כמובן.] מעניין אותי תמיד לדעת אם היו אספקטים מיניים כלשהם בקשר של א-מיניים. [תמיד כשהייתי עם חבר לשעבר שלי, תהיתי אם אני באמת רוצה שהוא ינשק אותי, אפילו שאני לא נהנית מזה - או שהמחשבה הזו עוברת לי בראש כל הזמן מתוך אילוף מעולה של המוח ע"פ טלוויזיה וסרטים, שמשהו בראש שלי יודע שזה-מה-שצריך-לקרות-עכשיו, שזו הדרך שלו להביע חיבה, קרבה. תמיד תהיתי אם אותן מחשבות של האם-הוא-עומד-לנשק-אותי-עכשיו? היו עוברות לי בראש גם בקשר א-מיני, כשברור לי שזו לא הדרך שלו להביע חיבה וקרבה. האם אני יכולה לבטל את האילוף הזה. מישהו מכם הרגיש פעם ככה?]

הי

הייתי בקשרים רומנטיים שהפסקתי מאוד מהר פשוט כי לא נהניתי מכל הקטע הפיזי.הקשר הכי ארוך שהיה לי זה חודשיים וגם זה היה עד קצה גבול היכולת שלי.כעיקרון - נראה לי שהבנתי שאני א-מינית לפני..הבנתי את זה בתת מודע אפילו בבית ספר יסודי כשבכלל לא הרגשתי כלום כלפי "חבר שלי"...אבל לכולם היה חבר אז גם אני רציתי.בחטיבת ביניים היה ברור מאוד כלפי חוץ השוני שלי ליד חברות שלי בשיחות שלנו. ובהקשר של הנשיקה-הרגשתי את זה הרבה פעמים!! לא עושה לי כלום כל הקטע הזה...פעם אמרתי למישהו שנשיקות לא עושות לי כלום...זה עד כדי כך רחוק ממני שאני לא מצליחה להבין מה הם כל כך נהנים מזה! ניסיתי להכיר מישהו א-מיני אבל בסוף הכרתי רק סוטים פדופילים בני 40...או כאלה שרצו אותי בתור "הפסיכולוגית" שלהם...

p019

New member
שאלות מעניינות

האמת שאני תוהה בקשר לזה. ואני מבינה לחלוטין את עיניין האילוף הזה. הייתי שמחה למצוא דרך להוציא לי מהראש את התפיסות של אנשים מיניים לגבי מערכות יחסים. אבל יותר מיזה אני לא יכולה להוסיף לדיון. מעולם לא הייתי במערכת יחסים מכל סוג שהוא. הייתי רק פעם וחצי בדייט (החצי זה כי חשבתי שאני יוצאת עם ידיד וברגע האחרון הבנתי שהוא חושב שזה דייט
)

inbardaf

New member
קשרי עבר...

דווקא יצא לדבר כאן בפורום על קשרי עבר. אני לפחות הזכרתי שני מערכות יחסים מיניות שהיו לי: אחת עם הגרוש שלי והשניה עם חבר שהיה לי אחרי הגירושים. שניהם היו לפני שידעתי שאני א-מינית. אני מניחה שאם הייתי יודעת זה היה קל יותר. (אגב, הגרוש שלי אמר לי פעם בשיחה איתו על התחושות שלי בקשר לסקס שאני א-מינית. והוא אמר את זה בלי שידענו שיש דבר כזה בכלל... פשוט, אחרי שהוא השתכנע שאני לא לסבית והסברתי לו שזה לא משנה עם זה עם בחורה או בחור, זה פשוט לא מקטע שלי, הוא חיפש הגדרה למה שאני וזה מה שיצא לו. שזה בדיעבד, די משעשע..) לגבי הקשר שהיה לי עכשיו עם מישהוא א-מיני: תמחקי אותו מהפרוטוקול. זה קשר שאי אפשר ללמוד ממנו כלום על מערכות יחסים א-מיניות. הדבר היחיד שאפשר ללמוד ממנו, זה עד כמה הרסני קשר יכול להיות
מעולם לא נפגעתי מקשר כמו מהקשר איתו... ולגבי 'אילוף המחשבה' - זה מעסק גם אותי וזו שהחלט שאלה מעניינת..

Berethor

New member
מה כבר נפרדתם ?

אני לא מבין איך לכל השדים והרוחות אתם הרבה פחות משנה ביחד וכבר נפרדתם, את בעלך לשעבר המיני סבלת שמונה שנים
. אז הוא באמת א-מיני או שהתברר שלא ? נפרדת מסיבות אחרות או חוסר התאמה אחרת ? עצוב באמת עכשיו הסיכוי נמוך בהרבה. כולם מתאבלים כאן.

amb2

New member
אם עושים סקס אפשר לקבל מחלות קשות. ../images/Emo8.gif

זה ממש לא בריא אבל אם הפרטנר הוא חזיר אלו יכולות להיות תוצאות קשות..חחחח בקיצור סקס זה לא בריא, לא שווה, דוחה ברמות, המחשבה עליו גורמת לחום גבוה לא מומלץ לנסות בבית אני ניסיתי והיתה לי טראומה שאפילו דוקטור לא יעזור..אוף הסקס האחרון שלי היה לפני יותר משנה וגם הוא לא משהו אגדה

Berethor

New member
מה קשור אבל

הם א-מיניים אז למה שיעשו סקס, ההודעה שלך נכונה אבל שוב במקום הלא נכון..

amb2

New member
ברתור אתה גדול...בכל מיקרה../images/Emo47.gif

למרות ההערות שלך אלי אני קורא מקשיב לפעמים מפנים לפעמים אם המילים מסובכות אני בודק בגוגל אתה אינטיליגנט מדי לטעמי..לך לרופא או משהו

Berethor

New member
עכשיו גם את שולח אותי לרופא

לא מספיק שמיניים עושים את זה ? ועוד אומרים לי דברים בסגנון 'לא יודעת מה המחלה שלך אבל אני לא יכולה'..

amb2

New member
מה אני אגיד...

שאומרים לי "נרות חנוכה" לראותם בלבד ולא לשימוש ובחור מבוזבז...כאילו אני עובד בחברת חשמל ברתור ידידי יהיה טוב. העולם יפה והחיים קצרים לא יודעים מתי נגיע למעלה בינתיים נהנים מהרגע כי לא יודעים מתי נקבל צו גיוס למעלה

inbardaf

New member
הסר דאגה מליבך

סקס לא היה שם וכנראה שגם שום דבר אחר, פרט לאשליות שקניתי ברוב טיפשותי ותמימותי..

inbardaf

New member
נפרדנו מסיבות אחרות

הבחור פשוט דפוק במוח ולא ראוי לכל מה שהשקעתי בו. כל יום איתו היה בזבוז של זמן ואנרגיה מיותרים. הוא לא ידע להעריך כלום. וכן, חבל, דווקא היה נראה עם פוטנציאל גבוהה. אבל אלה החיים.. next

AL212

New member
זה באמת מעניין

מה קורה בקשר של שני א-מיניים, תלוי גם איזה סוג של א-מיניים. אני מאמין שמחשבות כאלה יעלו אצלי בכל מקרה, אבל אלה יהיו מחשבות על מגע רומנטי עדין, ולא על סקס. אם אני דלוק על מישהי\ו, זאת אנרגייה חזקה שמחפשת דרך להתבטא, אז המחשבות האלה עולות באופן טבעי. הקשרים הרומנטיים שלי לא היו מיניים בגללי (או מיניים בגבולות מאד מסויימים), זה תמיד פגע בבנות הזוג ויצר פער שקשה לגשר עליו. אני חושב שהיה לי ולצד השני יותר קל אם הייתי מודע יותר לא-מיניות שלי. אני גם לא הבנתי כמה זה פוגע בהן, ההתנהגות שלי נראתה לי טבעית. המודעות לנושא סידרה לי את המחשבות בראש, אבל גם יצרה עוד מגבלה במציאת קשר (וגם בלי קשר לזה לא חסרות מגבלות).

snoopytush

New member
אם אני אהיה בקשר עם אמיני

הוא יהיה חייב להביע כלפי חיבה פיזית אבל יוכל לוותר על הקטע של הסקס. מה לעשות אצלי חיבוקים ונשיקות ( עדיין לא צרפתיות אבל נעבוד על זה ), קשורים בהבעת חיבה ואהבה קשר רגשי עמוק.

queen helen

New member
קשרי עבר...

היו בעבר קשרים. הם הכילו "אלמנטיים מיניים" שכמובן לא היו ביוזמתי. כל הקשרים היו לפני שידעתי שאני א-מינית. מאז שגיליתי את זה, אני כמעט לחלוטין נמנעת מדייטים (ובין השאר בגלל שמעולם לא סיפרתי לאף אחד, אז בטח שאני לא מתכוונת לספר את זה למישהו שאני מכירה 10 דקות). הקשר הכי ארוך שלי היה 13 חודשים, אך חוץ משלושת הימים האחרונים הוא היה כולו וירטואלי (הבחור היה מחו"ל מפורום שהשתתפנו בו). בגלל שלא ידעתי כלום על א-מיניות, הנחתי שמה שנראה לא מאיים דרך המחשב יהיה גם לא מאיים בחיים האמיתיים (למען האמת - רציתי אותו במובן המיני). כמובן שלא לא קרה, וברגע שנפגשנו קפאתי (דו משמעית). אני חושבת שהוא נראה טוב ואם רק הייתי מינית, דברים היו מסתדרים באופן שונה לגמרי. הקשר ה"ארוך" השני שלי נמשך חודש, עם ידיד טוב שרצה מעבר לידידות...
מאז הוא כבר ממש לא ידיד!

avi1283

New member
הייתי

בקשר רומנטי בעבר אבל לא עם א-מינית, והיו אספקטיים מיניים, זה היה לפני שידעתי בוודאות שאני א-מיני למרות שגם אז כמובן לא התחברתי לזה. אני הייתי צריך לנסות כדי לדעת בוודאות, לא אומר שזה מתאים לכל אחד אבל זה מה שהתאים לי. אם יהיה לי קשר עם א-מינית אני חושב שאני כן ארצה נשיקות וחיבוקים. בקשר לאילוף אז יש בזה משהו אבל זה לא רק מסרטים, הרי הרצונות שלנו מושפעים גם ממשפחה חברים בית ספר וכו' נראה לי שלא צריך לחשוב על זה יותר מדי, פשוט ללכת כרגע עם מה שאנחנו רוצים ואם אחר-כך נבין אחרת אז לסמוך על עצמנו שנשנה את זה.

למעלה