קשרים תוקפים

• פותח הנושא rimbd
  • פורסם בתאריך

rimbd

New member
קשרים תוקפים

אני משחק עם ווסטהאם ועליתי לליגה הבכירה (FM2005*). עליתי ממש במחזור האחרון (מקום שני), עם קבוצה מאוד מאוד אפורה, בלי כוכבים (בואו נגיד לי שהשחקן הבולט העונה היה ריצ'רד ויטסחה הישיש שבנתיים שיחררתי,וגם הוא היה בינוני), עם משחק די הגנתי (בגלל חוסר האפשרויות ההתקפיות בסגל), ובסה''כ 11 הפסדי ליגה ו14 תוצאות תיקו בעונה אחת. עליתי ליגה ואני לא רוצה להיות קבוצה שתבוא ותגרד שתי ניצחונות בעונה שלמה, בדרך חזרה לליגה השניה, אלא איכשוה להעמיד קבוצה שתסתכל למעלה ואולי גם תגנוב איזה כרטיס לאירופה דרך הגביע או אפילו בליגה. בניתי על לקנות את בניון שסיים חוזה, אבל הוא פצוע ל- 12 חודשים. הבעיה כרגע היא שהתקציב שלי מוגבל (מיליון וחצי יורו תקציב כולל לשחקני רכש) - ואיכשהו אני בכל זאת רוצה לקנות שחקן-שניים שאולי יעשו את הקבוצה הזאת קצת פחות אפורה. כשהכוונה היא לקשרים תוקפים לשני האגפים (אני משחק עם שחקני כנף), שחקנים שאצלכם באמת הוכיחו שהם שווים משהו. זרקו שמות..

elad3d

New member
יש בליגה האיטלקית כמה קשרים זולים

ולא רעים בכלל... דרך אגב העונה הראשונה בליגה הראשונה היא ממש חשובה וחשוב להעמיד קבוצה חזקה בכל מחיר אז תשיג כסף אפילו מהלוואות...

rimbd

New member
הלוואות?

איזה הלוואות? או איך מלווים? אתה מתכוון ללהשאיל שחקנים לקבוצות? כי אין לי ממש מי להשאיל, כמו שאמרתי. השחקנים הכי טובים שלי הם שחקנים כמו- כריסטיאן דיילי,קארל פלטשר,היידן מאלינס ודין אשטון... ככה שבאמת צריך לבוא פה שינוי קיצוני איכשהו. בקשר לליגה איטלקית, אם יש לך שמות ספציפיים של שחקנים ממש זולים...

elad3d

New member
מה בFM אין אפשרות להלוות?

בCM יש אז הנחתי שאפשר גם בFM....

פאההרקר

New member
מה שאתה צריך לעשות זה...

דבר ראשון תוריד כבר את 2006... דבר שני : תלמד, אתה רוצה משהו איכותי צריך כסף... הכל עובד לפי הכסף עכשיו התפרון היחיד זה להשקיע את כל הכסף (כן, כל העשר שקל תקציב שלך) בשחקן אחד (מה פתאום שניים? השתגעת???) על העמדה הכי חלשה שלך במגרש עשה סקאוטינג על ילד עד גיל 16 לא מעל זה... מנסיון אני אומר לך... איך שמתפנה משרה בקבוצה עם יותר כסף ישר תציע את עצמך.. אין מה לעשות עם קבוצה של 15 שקל שאין לה שחקנים ברמה.. המקסימום שתגיע איתם זה לא לרדת ליגה. תעבור קבוצה אלא עם אתה רוצה להסתמך על מזל במשך 20 עונות. עוד עצה מעולה: תביא שחקנים חופשיים טובים בלי לשלם עליהם (3-4 מיל' יורו)ואז תמכור אותן ועם כל הכסף שתשיג תקנה שחקן אחד טוב. אל תנסה להביא את רונלדיניו או שחקנים כאלה כי הם לא ירצו לבוא, תלך על הדגים הקטנים.

פאההרקר

New member
קח קבוצה שלמה...

השפלה כזאת עוד לא נראתה בליגת האלופות מול האימפריה העולמית שבניתי !!! http://img112.imageshack.us/img112/4985/918ch.jpg 8 שחקנים שלהם לא עברו את הציון 4 אפילו... תרשמו מה התבוסה הכי גדולה שלכם... מסקרן אותי לדעת

almogon8

New member
הייתי עם מילאן ולקחתי את האלופות

ויש כמה משחקים בין יבשתיים או משהו כזה ובגמר נצחתי אותה

למעלה