קשרים אפלים אני אשמח אם נציגת הערוץ תוכל לענות לי. יש לסדרה רק שתי עונות? העונות ישודרו ב- AXN ברצף?
ע עדיגונן New member 18/11/07 #1 קשרים אפלים אני אשמח אם נציגת הערוץ תוכל לענות לי. יש לסדרה רק שתי עונות? העונות ישודרו ב- AXN ברצף?
D d1f2 Active member 18/11/07 #2 העונה ה2 משודרת בימים אלה בארה"ב אז אני משער שיקח קצת זמן עד שתשודר העונה ה2.
מ מסטרי New member 18/11/07 #3 אבל... בעצם העונה השניה היא ממש המשך של הראשונה, העונה הראשונה אמורהלהיות 22 פרקים ופיצלו אותן בארה"ב . אז אולי אצלנו ישדרו ברצף? אני מאוד מקווה...
אבל... בעצם העונה השניה היא ממש המשך של הראשונה, העונה הראשונה אמורהלהיות 22 פרקים ופיצלו אותן בארה"ב . אז אולי אצלנו ישדרו ברצף? אני מאוד מקווה...
ג גללללי New member 21/11/07 #4 קשרים אפלים לעונה הראשונה אותה אנו משדרים כרגע יש 22 פרקים. בשלב הזה אין עוד עונה במידה ויהיו נשדר גם אותה!
קשרים אפלים לעונה הראשונה אותה אנו משדרים כרגע יש 22 פרקים. בשלב הזה אין עוד עונה במידה ויהיו נשדר גם אותה!
S slayer510 New member 23/11/07 #8 הם משדרים את כל העונה השנייה ברצף, בלי הפסקות ופגרות למיניהן... ככה ש-AXN יכולה להרשות לעצמה לשדר אותה גם בלי הפסקות
הם משדרים את כל העונה השנייה ברצף, בלי הפסקות ופגרות למיניהן... ככה ש-AXN יכולה להרשות לעצמה לשדר אותה גם בלי הפסקות