קשרים אפלים-פרק 11

snirf

Active member
קשרים אפלים-פרק 11

מי רואה את הסדרה הזו
השבוע היה פרק מעולה(עם ההריון) הפעם ויקי נכנסה ממש ללוע הארי כדי לחקור את העניין, היה פרק מאוד מעניין לדעתי
בכל פרק שעובר נהיה יותר מעניין לדעתי איזה כיף שיש עוד די הרבה פרקים לסדרה

מסטרי

New member
מי לא...חחח

בהחלט נחמד שיש "הרבה" פרקים לסידרה- 22 ,מתוכם ראינו 11 ממש באמצע הדרך...חחח... אני ממש אוהבת את הסידרה, מענין למה...מקוה שתהיה עוד עונה... הפרק הבא הולך להיות פרק טוב...

snirf

Active member
שאלתי כי...

כשהסדרה התחילה ופתחתי פה שרשורים היו מעט מאוד תגובות כך שלא נראה שיש כאן צופים רבים בסדרה.

ענתר

New member
אכן היה פרק טוב

וויקי עבדה כסמויה היה נחמד לראות אותם מתחזים לזוג נשוי מקווה שתהיה גם עונה שניה בערוץ

עדיגונן

New member
סידרה אגדית!!!

פרק מדהים! למרות שנורא נורא בא לי שהנרי יתן למיק ביס ויעיף אותו מהדרך (מייק הבוגד השפל והוא בכלל בן 40! מה יש לו לעשות עם אשה בת... אמ... 36... זה לא העיקרון!!). בעצם כשחושבים על זה, שויקי תהיה עם מייק, להנרי מגיע טוב יותר, צעיר יותר, מישהי שיכולה לראות אותו (כדי להעריך כמה הוא מדהים!!). אבל משהו יצא לא בסדר בכול העיניין: הנרי פיצרוי מת בגיל 17, הגיל שבו לפי הספר והסדרה הוא התאהב בכריסטינה (נראה לי שככה קוראים לה...), אבל לפי הספר והסדרה הוא בן 23 (פלוס מינוס 500). ויקטוריה נלסון אמור להיות רומן שבו הנרי תואם לדמות הנרי פיצרוי! (הבן הממזר של הנרי השמיני)... איך זה קורה? צריך לספר שהוא ברח איתה כשהוא התאהב או משהו כזה... נ.ב ידעתם שבספר ויקי ,היא דו מינית?

מה הבעיה עם ויקי?

להפך,לדעתי היא מתאימה להנרי יותר מאיזו ילדונת בת 20. אבל גם מייק חמוד... האמת שלטובתה של ויקי עדיף לה להיות עם מייק. קשר טיפה יותר יציב, את לא חושבת? וגם אני תהיתי בעניין גילו של הנרי... מעניין מה שאת מספרת!

ענתר

New member
אם הבנתי נכון

כיצד יהיה קשר עם ערפד אם היא הופכת לארפדית, הם יריבו על טריטוריה

למה שהיא תהפוך לערפדית?

להנרי כבר היו הרבה קשרים בהם האישה היתה אדם רגיל.

מסטרי

New member
בלי שום קשר....../images/Emo58.gif

אבל לפי הספר זה מה שקורה....הנרי הופך את ויקי לערפדית... אני לא יודעת אם זה מה שיהיה בסידרה ובקטע של דו-מיניות, אני בכלל שמעתי שהנרי הוא הדו מיני ( שותה מכל דבר שזז) ולא וויקי...טוב,נו... אני אצרף את "המקור" ברגע שאמצא אותו....

עדיגונן

New member
נכון אבל....

תחשבו על זה: הנרי מתאהב אבל לא רוצה להגיע למצב שבו הוא הורג את אהובת חייו, מצד שני, היא תזדקן, ותמות תוך פחות ממאה שנים.... דילמה.... בגלל זה קרוב לוודאי שלהחליף חברה כול שנתיים זה הפתרון הנכון בשבילו. הנרי צריך אישה בת 20 בגלל שהוא בן 23... ויקי לא צריכה קשר יציב! אנחנו צריכים קשר יציב (למציאות..) ומייק לצריך להפסיק להתנהג לפיצרוי הקטן שלנו בצורה כול כך נוראית רק בגלל שהנרי רצח כמה אנשים! (מייק באמת מגזים!). אדם חייב לאכול! ולשחק עם האוכל שלך זה לא דבר רע! אפילו אם האוכל חיי... ובמיטה שלו... קייל (השחקן שמשחק את הנרי (http://www.bloodties-bloodlines.com/photos/kyle/kyle1a.jpg) מ-ד-ה-י-ם! איזה עיינים! אני כול כך מקווה לעונה נוספת!!!! אפילו אם עוד לא שידרו את כול העונה הראשונה בארצות הברית! רק אותי הטריד מה שהנרי עשה כשנורמן התחזה לו? זה לא עזב אותי שעות! במיוחד כול החלק של הנשיקה עם ויקי והעיניין עם השפתיים
.

עדיגונן

New member
והנרי לא דו מיני

יש הבדל בין לשתות ולאהוב או לשכב עם שני המינים! לפי הספר ויקי שהיא בעצם דמותה של הסופרת (לפי הראיון איתה) והסופרת ידועה בכך שיש לה נטיה לכתוב על דמויות כאלו (היא בעצמה לסבית), הנרי סטרייט והוא בעצמו אומר שיש לו סגנון מאוד מסויים (she not my type/ what is your type? O negetive? ( אז נכון, הוא מסתפק לפעמים במה שיש (אם זה במזבלה או במקרה יותר טוב, גם גברים) אבל זה לא שהוא שוכב איתם... הוא תוקף , אוכל ומשאיר את הגופה בסימטה.... אתה מבין.... יש הבדל!

אומנם פיספסתי את הפרק הראשון

אבל כמדומני שהנרי לא רוצח את האנשים שהוא אוכל. ובדרך כלל הבחורות שמצטרפות אליו נותנות לו לשתות מהן מרצון. הנרי אולי בגוף של בן 23, אבל מנטלית הוא הרבה יותר מבוגר. מייק חמוד
הוא מקנא בהנרי, לא נראה לי שההתנגדות היאדווקא בגלל שהנרי הוא לא טלית שכולה תכלת
והקטע של הנשיקה היה ממש דוחה. חבל שזה לא היה באמת הנרי
אני מתה לראות אותם ביחד כבר.

מסטרי

New member
הוא בדר"כ לא רוצח, הוא ערפד "טוב"....:)

אכן לפי הסידרה הנרי הוא סטרייט....לפי הספר הוא דו.... ואמרתי בצחוק שהוא שותה מכל דבר שזז, אבל באמת לפי הספר לא מעניין אותו אם זה גבר או אישה, הוא רואה בזה חלק מהדבר שהוא מכור לו (צריך)- דם... ודרך אגב יש את הפרק הראשון פה בתפוז בסרטוני flix אם את רוצה לראות...

עדיגונן

New member
טוב... זה יחסי...

מה בנוגע ל- " הרגתי ואני אמשיך להרוג?" הוא צריך דם.... אז אולי לא אכפת לו אם הוא בן או בת (הטרף) אבל שכחתם שהוא יכול לאהוב, הנטיות המיניות שלו והבחירה של האוכל שלו זה לא אותו הדבר! יש פה אתר בו החלק שעל קשרים אפלים מאוד יפה! יש בכול פרק ציטוטים מהפרק! לקרוא ולהתפקע מצחוק! http://www.tv.com/blood-ties/show/68415/summary.html נכנסים לפרקים (episodes) בוחרים את הפרק ובפרטים שלו יש את הציטוטים!

למעלה