קשקושי מקלדת...

קשקושי מקלדת...../images/Emo4.gif

האם התבוננתם בחזות הפורום לאחרונה?! זה נראה נורא ,המון כשכושים רדודים, כמו בלבול בלול תרנגולים.

את מוזמנת

להתאים את עצמך לרמה....מים רדודים מתחממים יותר מהר.... חוץ מזה, כמה שיותר בלוקים יכנסו..המים יעלו..

The ofer

New member
מייקי...מה שמזכיר לי חידה...!!!!!!!

כוס מים....עם קרח בפנים... כשהקרח נמס...מה קורה לגובה המים בכוס ??? אוףףףףףף אני מאחר...

The ofer

New member
הנפח אכן קטן...

אבל אל תשכח שיש גם קרח מחוץ למים... לא כל הקרח בתוך המים...

סו

New member
הלווווווווווווווווווווווווווווווווו

חחחחחחחח תקוע אחד אגב אני שם ועדיין

גיוRא

New member
סליחה את יועצת..או מתכנתת..מחשבים..

לשלוח לך ת´מקלדת שלי?

טליה34

New member
אוווווו.......בדיוק אותך חיפשתי

יש לי שאלה, או כמה בעצם. כאשר מקשקשים על המקלדת, האם זה מה שגורם לכשכושים האלה שמרצדים לי על המסך? או שאולי הכשכושים הרדודים הם אל שבעצם מבלבלים את הבולבול שעל העץ? או אולי לול התרנגולים בעצמו, הוא זה שגרם לכשכושים להיות רדודים?

על איזה כושים מדברים פה ?

אני נכנסת דרך goop ואצלי רק שחור ולבן. שום דבר לא קופץ אצלי... אלא אם כן אני קופצת.

טליה34

New member
חחחחחחחחח כשכושים

דווקא אהבתי את המילה.......כשכושים.....כשכושים..... יש לה צליל מתקתק כזה....דפוק כזה......חחחחחחחחחחחחחחחחח

דרוששששששששש בדחיפות!

מישששהו שששששששיתקן לי את המקשששששש של השששששששי"ן במחשששששששששב!

sahr12

New member
חחחחחחחחחחח..ראי תשובת מייקי...

..ככל שיכנסו יותר "בלוקים" המים יעלו........ חחחחחחחחחחחחחח.......גדוללללללללל.....

סליחה אבל

"החזות" של הפורום נראית בפרופיל די טוב 60DD זה לא משהו שאפשר לזלזל בו ודי להתחסדות

אפשר גם לקפוץ ראש פה ../images/Emo13.gif

למה חזרתי משופינגגגגגגגגגגגג ובזבזתי ובזבזתיייייייייייייי ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מה הסיפור על הרדידות עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני רואה שיש פה גם כושי חחחחחח

שייכת

New member
אל תשאלי...

כשהיית בשופינג שלך נהיה פה רדוד... ובקשר לכושי, עזביייייייי אסור לך להתרגש עכשיו...

למעלה