קשישים בשטח.

קשישים בשטח.

שלום לכולם, עברתי סתם על כמה מודעות להשכרת דירה (נובע ממזוכיזם, כנראה) וראיתי שיש מודעות המציעות מגורים בחינם תמורת עזרה/ניקיון ב"קשיש עצמאי שמח וטוב ללב". - יש כאן אנשים שבימים היותר עניים בחייהם, ניסו או שקלו את זה? - מדובר בסוג של פיליפינית ישראלית או סתם שטיפת רצפות פעמיים בשבוע ושיחה על כוס תה? ובכלל, סתם דעות והערות יועילו. תודה רבה מראש.

נכון גם לגביי.

תודה, בכל אופן.

זה עוד משהו הגיוני

למרות שלא הייתי מנסה את זה, אבל נתקלתי השבוע במשהו יותר הזוי - מישהו שפרסם מודעה שהוא מעוניין בשותפה לדירה שלו ללא תשלום, רק שתארח לו חברה ותנקה. מי שמעוניין לראות את זה, שיחפש דירות ברמת גן בשכונת הגפן. ראיתי את המודעה הזאת בכמה אתרים.

Mיקי_

New member
זה בדיוק מה שקשישים מחפשים

וזה בדר"כ ההסדרים איתם.

NightElf

New member
המודעות בסגנון דומה שאני נתקלתי

בהן, תמיד כללו את המילים "ליברלית", "מינית" וכדומה. ככה שנראה לי שאלה אנשים אמידים\עשירים שמחפשים נשים צעירות ונואשות אפילו, שיארחו להן חברה, יטפלו להם בבית (סטייל שלגיה ושבעת הגמדים
), ומידי פעם יספקו אותם מינית. במקרה ומדובר במודעות של קשישים, אז לדעתי אלה הילדים שלו או משהו כזה, שמוכנים לשלם כסף למישהו שיגור עם אבא\אמא בבית, כמו עוזרת פיליפינית, "שמירה" של 24 שעות.

kartisia

New member
אני מכירה אנשים שהתגוררו

אצל מבוגרים/קשישים פשוט כדי שיהיה עוד מישהו בבית אם קורה משהו. לא נקיון וגם לא מחוייבים לארח לחברה (אם כי רצוי לפעמים). בתמורה, שכר הדירה היה נמוך באופן משמעותי. לפעמים זה לא כל כך נורא אם יש כימיה, לפעמים מדובר באנשים מבוגרים שאינם מוגבלים כלל, אבל מעדיפים שיהיה מישהו בסביבה.

אני לא יודעת, זה לא נותן הרגשה טובה

הרי כל הקטע בלצאת מהבית זה בין היתר להתרחק מההורים, אז לעבור לגור עם סבתא ועוד של מישהו אחר? ועם גרים עם קשיש/ה אז צריך להיות תמיד בשקט, להתנהג יפה ובטח יהיו בעיות עם להביא אורחים. לא נשמע לי להיט. אולי זה ללחוצים במיוחד בכסף. ראיתי באוניברסיטה לא מעט מודעות שמחפשות בנות שמעוניינות לגור כשותפות לחדר בדירה - זה עוד דבר שבחיים לא הייתי מסכימה, אבל כנראה שיש בנות שמעדיפות לשלם פחות ולהיות עם עוד מישהי בחדר+להתחלק עם עוד 5 בנות במקלחת ובשאר החללים המשותפים בדירה.

AdiGoldman

New member
מישהו יכול

בבקשה לתת לי לינקים של דברים כאלה? זה מעניין אותי ואני דווקא אולי הייתי מעוניינת. ברור שעדיף תמיד לגור לבד אבל המצב הכלכלי לא מאפשר.

למעלה