קשירות

קשירות

אני מאוד נמשך לקשירות.. מאז שאני זוכר את עצמי זה הדבר שהכי מושך אותי.. הרוב המוחץ של הנשים שהייתי איתן בקשר הן וניליות.. לא יצא לי להכיר מישהי מעניינת מהתחום לצערי. השאלה שלי איך אני יכול לגרום למישהי ונילית לאהוב את זה? זה לא סאדו קשה ולא חייב שיהיו הצלפות וביזאר.. רק קשירות.. איך אפשר לגרום לפרטנרית לאהוב את זה?

Tranquility40

New member
לאט

אתה יכול להתחיל בתפיסת בת זוגתך בחוזקה כשאתה מנשק אותה תוך כדי שאתה חש את תגובתה. אם תרגיש שזה עושה לה את זה, תוכל להעלות בהמשך מעט את המינון, לאחוז בחוזקה בידיה כשאתה נצמד אליה. לאחר מכן לאחוז בעורפה ובשערה, להטות לאחור את ראשה ולנשק את צווארה.
בדרך כלל (מהסטטיסטיקה הפרטית שלי), גם נשים ווניליות נדלקות כשאוחזים את ידיהן מעל ראשן במהלך סקס מסיונרי, כך שתוכל לנסות והמשיך גם בכיוון הזה. בהמשך כשהאמון שלה בך יגבר, תוכל לשלוף מטפחת ולנסות ולקשור את ידיה אחת לשנייה מקדימה (מטפחת בדרך כלל לא נחשבת לחפץ מאיים כמו חבל).
אני מניח שאתה מבין את הכיוון, אבל כמובן כל זאת בתנאי שזה אכן עושה לה את זה.
אתה גם צריך לחוש מתי כדאי להתחיל ולדבר על כך שזה מאוד נעים לך ושאתה רואה שזה מדליק גם אותה, ולשמוע מה היא מרגישה.
&nbsp
בכל מקרה, לדעתי "אמון" ו - "רגישות" הן מילות המפתח. תהיה רגיש למה שהיא רוצה ותוכיח לה שאתה אכן ראוי לכך שהיא תבטח בך.

A לוןA

New member
הצעות מצויינות

בעיקרון, נשמע שאתה נמשך למה שנקרא light bondage- וזה נשמע קצת פחות מפחיד מבדסמ.
אם תלך בדרך שהציע לך Tranquility40- סיכוי סביר שעד רמה מסויימת של ריסון תוכל להגיע עם כל אחת שיש לה ראש פתוח ואוהבת להתנסות ולחקור מיניות.

תודה על התגובות

אני מצליח לשכנע לתת לי לקשור אותה. אבל אני לא רוצה לשכנע. ני רוצה שהיא תאהב את זה.. לא יודע מה הבעיה אצלי אבל אם אני לא רואה שהיא נהנית מזה לפחות כמוני אני לא נהנה.. יש דרך לגרום לה לאהוב את זה? או למשל לגרום לה לרצות לקשור אותי?

A לוןA

New member
את זה תוכל לעשות רק דרך תקשורת איתה

קשירה היא בד"כ רק אחת ממכלול של פעולות. אוקי- אז קשרת- מה אז?
אם תחקור קצת יותר מה היא אוהבת לעשות ותגרום לה להתרגש מזה ולחכות לזה- גם הקשירה תהפוך לחלק אינטגרלי מ"ארגז הכלים" המיני שלכם.

tinky2

New member

למעלה