קשירה

RAMESES

New member
קשירה ../images/Emo9.gif

אחפס אותה,את מלכתי, האחת והיחידה.בין כל המלכות בעולם.זאת אשר לרגליה אפול ואת כף רגלה אנשק. איישר מבטי לעני כולן, אף אחת לא תגרום לי להשפיל מבטי, מלבד מלכתי.אני עדין מחפס. מלכתי היכן את נמצאת? אנה הצליפי בשוטך. ישרוק נא ליד אוזני ויחרוש חריש בגבי. העבירי כף ידך העדויה בכפפת עור על שורת הסימנים. עברי לפני והכי בי חזק. אני עבדך, אפר ועפר לרגלך. עומד אני על ארבעותי מחכה בהכנעה לפקודתך. השרשרת על צוארי לוחצת קמעה. איני מתלונן, אני מכניס אצבעי בין השרשרת לבין הקולר. כן רווח לי קמעה. לפתע אחוש הצלפה על אחורי וקולה של גבירתי ילחש באזני. "עבד, מהיכן קיבלתה את העוז לשחק עם הקולר?" דמעה של שמחה תרד מעיני. אתבונן אל גברתי בהערצה ואלחש בדממה".....

RAMESES

New member
קשירה ../images/Emo9.gif

"מצטער גבירתי אבל הטבתי את הקולר על צוארי על מנת שאוכל להמשיך ולנשום". צליפת שוטה של מלכתי על אחורי הבהירה לי כי המרתי את פיה. לא הוצאתי מילה מפי אלה נפלתי על פני כשידי חובקות את מגפה השחור והמבריק. שלחתי לשוני לכוון כתם בילתי נראה במגפה והחילותי לוקק. מלכתי הרימה את רגלה השניה וללא שהיות דרכה על גבי. הרגשתי את עקבה הדק דוקר את גבי. נרעדתי בהנאה. באכזריות חלצה את מגפה המלוקק מבין ידי. הרגשתי את כובד משקלה. המתנתי בדממה להמשך. ההמשך לא איחר להגיע. "הסתובב, עלוב שכמותך" ציוותה בלחישה."שכב על גבך וכופף את ברכך לכוון חזך". ללא שהיות ביצעתי את פקודתה. כשאני אוחז את ברכי צמוד לחזי. מלכתי פיסקה רגליה והתישבה על רגלי. יכולתי לראות את מנהרת תאותה נפערת מול עיני. סטירה עזה נחתה על פני. "לאן אתה מציץ? עצום עינך מיד", פקדה. עצמתי עיני בחוזקה, המתנתי להמשך.....

למעלה