קשים בארגון

נמחק הכל, אז בקצרה

ניהול זמן הוא נושא שאני בודקת עם עצמי קלינית ואקדמית כבר כמה שנים, הצגתי את האינטגרציה של הנושא בכנס האחרון, וע"פ התגובות שקיבלתי ... יש הכרח באינטגרציה הזאת ... ובמיוחד לאור השינויים בתפיסה שמכתיבה הטרמינולוגיה ... כי על מנת להשתתף בעיסוקים, נדרש תכנון בזמן ...ולאנשים שלהם קושי בהתארגנות נדרשת אסטרטגיה של ניהול זמן ... מפעם לפעם אני במוזה ל"תקצר" חלק מהרעיונות שלי בנושא ... אשמח לשתף אתכם. יום נעים

קשים בארגון

אני מתכננת הרצאה לצוות חינוכי (בכיר) בנושא תרומת הרפוי בעיסוק לנושא " מיומנויות ארגון" (אוכלוסיית ילדים). יש לציין שנושא נבחר על ידי הצוות החינוכי, ואני אישית שמחתי על הגוון, כי בד"כ הם מבקשים התייחסויות לנושאים חוזרים כמו כתיבה, והתפתחות סנסו-מוטורית. רציתי לשאול אם מישהו נתקל / פגש חומר מעניין שיוכל להיות רלוונטי להן לקריאה נלווית או הסברים ברמה בסיסית על נושא זה. אני לא מתכוונת למאמרים מקצועיים שלנו על DCD וכד', אלא על משהו יותר בסיסי. אשמח לעזרתכן, ואחרי שהמצגת תהייה מוכנה אשמח לשתף אתכן בה, ובתגובות שהיו להם

ורד מ

New member
המלצה

ממליצה ליצור קשר עם חיה קושניר. יצאה באנגלית חוברת על קשיים רגשיים והתנהגותיים הכוללת גם פעילויות לארגון החשיבה והפעילות. אומנם רק עיינתי בחוברת, אך ראיתי לדוגמא טבלה מצויירת (צ'ק ליסט) מה צריך להיות כלול בקלמר.

michal

לא הבנתי אם את צריכה נקודות ציון למצגת - כי אז חשבתי על כמה, או מאמרים נילווים - פופלריים, כי אז אין ... מאחר וקשיי התארגנות הם פונקציה של ניהול זמן, אפשר לחפש חומר באינטרנט על ניהול זמן וילדים. אנסה יותר מאוחר. (פעם היתה כתבה בהורים וילדים).

תודה

לנוגה ולורד, קודם כל תודה על ההתייחסות ! התכוונתי בעיקר לחומר בסיסי אותו ניתן לחלק למשתתפים או להפנות אותם אליו. בנוסף אשמח ל"טיפים" ממשהו שכבר העביר נושא זה לצוותים חינוכיים ויודע מה דיבר אליהם יותר, ואיך להעביר את המסר בצורה האופטימלית.

למעלה