קשים אתם!!!

למקרה שלא ידעת

נוספה אפשרות להוסיף חתימה אישית בכל ההודעות שלך, כך שאני לא מוסיף את הקוביות בכל הודעה שלי אלא זה מתווסף אוטומטית.

מטאור38

New member
כן

אני יודע מה שמגניב בזה זה שאם אתה מוסיף עכשיו חתימה, או משנה את החתימה הנוככית. אוטומטית זה חותם לך את כל ההודעות גם כאלה שכתבתה לפני חודש. מגניב.

אחר

New member
עקרון הספציאליזציה

אני חושב שבכל קבוצת דיון זה נחמד שהיוזר שלך קשור איכשהו לנושא הפורום, ואם כבר שירמז קצת גם על העדפותיך/עמדותיך. לכינוי "אחר" יש משמעות שכל דתי ודתל"ש מכירים. ו"דניל" הוא כמובן הרובוט האהוב עלי של הסופר האהוב עלי

מטאור38

New member
אתה אוהב שלום ורודף שלום. צדיק שלי.

ואין לי מוסג לאן נעלם אדם.

adam222

New member
חזרתי ובגדול...

בעקבות לחץ פיזי מתון שהופעל עלי ביממה האחרונה אני מרגיש צורך פיזי (הגנתי) לחזור לפורום ובגדול! >אדם מרגיש שזה קצת גדול מידי, אך אין סיבה להתלונן
<

adam222

New member
חביב הקהל?? |זעזוע|

אני מזועזע! יש לנו קהל ולא הייתי מודע אליו?! אני חייב לפנות לקהל! לקהל: מה אתם יושבים לכם במשרדים\קוביות שלכם\בחדר השינה\בחדר עבודה... קוראים כל פיפס שנאמר פה, מגחכים על העוקצנות שלנו כלפי טרולים שונים ומשונים. צוחקים מהבדיחות שלנו... חהחהחה LOL... נהנים מכך שאנשים מסוימים (לא אתם!!!) הצליחו להקים לעצמם קהילה וירטואלית חיה בועטת ונושמת! טוב, אולי לא נהנים אך בטוח מקנאים |ימותו-הקנאים| אנחנו נפגשים גם במציאות הקשה (כי יש אנשים שגרים רחוק)... מתעצבנים\מבסוטים מהירידות שלנו על אלוהים אחרים ישו וכדומיו... מקימים\הורגים לנו אלוהים פרטי משלנו... קוטלים ומתבדחים זה על חשבונו של זה לפעמים, אך אנו נהנים מזה. מה איתכם אתם ה´קול הדומם´ שלנו (כמו שנאמר "ביחד בבנק לבד בטנק" סתתאאם זה לא קשור), תקומו מהכיסא ותצעקו בקולי קולות (בכל רחבי המשרד\בית\בית קפה) גם אנחנו מצטרפים לפורום יוצאים בשאלה (הגדול מכולם) באופן אקטיבי, די לפאסיביות! הקץ לחוסר האקטיביות! ובמילים אקטיביות אלו אסיים את דברי לקהל, אך לקהל האקיטיביים פונה אני בקריאה נרגשת: "אחיותי ואחי עמכם אני היום"! לכל המצטרפים בקריאה זו אני מתנדב להגיש קפה+עוגה+גלידה !! (אתאיסט, השגתי אותך באופן פרדוקסלי... ע"י קלאס כללי שכולם אוטמטית יירשו ממנו Build-in את הקפה וכל שאר הדברים!) יום תכלת לכולם! >אדם החוזר (דו משמעי)< >>מתגעגע לספל חמאה<<

אחר

New member
חולה על מדע בדיוני../images/Emo153.gif

בעיקר על אסימוב המלך הבלתי מעורער!

ShakeSpearE

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo124.gif../images/Emo106.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif צודק

אחר

New member
שוב הוכחתי את קיום האלוהים!!

פשוט לא יאמן את בארה"ב ואני כאן וכבר הפעם הרביעית [נראה לי] שיוצאת לנו הודעה באותה דקה! יש אלוהים ומי שלא מאמין שידפדף בפורום יוצאים בשאלה. < בטח גם בדקה שאני אשלח את ההודעה הזאת היא גם תשלח, אלוהיםםםםםם >

אחר

New member
פעם חמישית

נשבע בשם אלוהי כל היוצאים בשאלה שלא תיאמנו אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםם

מטאור38

New member
אלוהים שלי רציתי שתדע

חלום שחלמתי הלילה במיטה. ובחלום נגלה לי מלאך, משמים בא אלי ואמר לי כך: "באתי משמים עברתי נדודים לתת ברכת שלום לכל השקספירים....."

למעלה