חביב הקהל?? |זעזוע|
אני מזועזע! יש לנו קהל ולא הייתי מודע אליו?! אני חייב לפנות לקהל! לקהל: מה אתם יושבים לכם במשרדים\קוביות שלכם\בחדר השינה\בחדר עבודה... קוראים כל פיפס שנאמר פה, מגחכים על העוקצנות שלנו כלפי טרולים שונים ומשונים. צוחקים מהבדיחות שלנו... חהחהחה LOL... נהנים מכך שאנשים מסוימים (לא אתם!!!) הצליחו להקים לעצמם קהילה וירטואלית חיה בועטת ונושמת! טוב, אולי לא נהנים אך בטוח מקנאים |ימותו-הקנאים| אנחנו נפגשים גם במציאות הקשה (כי יש אנשים שגרים רחוק)... מתעצבנים\מבסוטים מהירידות שלנו על אלוהים אחרים ישו וכדומיו... מקימים\הורגים לנו אלוהים פרטי משלנו... קוטלים ומתבדחים זה על חשבונו של זה לפעמים, אך אנו נהנים מזה. מה איתכם אתם ה´קול הדומם´ שלנו (כמו שנאמר "ביחד בבנק לבד בטנק" סתתאאם זה לא קשור), תקומו מהכיסא ותצעקו בקולי קולות (בכל רחבי המשרד\בית\בית קפה) גם אנחנו מצטרפים לפורום יוצאים בשאלה (הגדול מכולם) באופן אקטיבי, די לפאסיביות! הקץ לחוסר האקטיביות! ובמילים אקטיביות אלו אסיים את דברי לקהל, אך לקהל האקיטיביים פונה אני בקריאה נרגשת: "אחיותי ואחי עמכם אני היום"! לכל המצטרפים בקריאה זו אני מתנדב להגיש קפה+עוגה+גלידה !! (אתאיסט, השגתי אותך באופן פרדוקסלי... ע"י קלאס כללי שכולם אוטמטית יירשו ממנו Build-in את הקפה וכל שאר הדברים!) יום תכלת לכולם! >אדם החוזר (דו משמעי)< >>מתגעגע לספל חמאה<<