קשיי למידה

galro

New member
קשיי למידה

היכן אני יכול לברר על זכויות לגבי, ילד בעל לקויי למידה הלומד בבי"ס רגיל. בענין תמיכה ותיגבור בקבלת עזרה באסטרטגיות למידה מעבר לשעות הרגילות בבי"ס????

מיכל153

New member
חדשה בפורום. כבר שבוע בערך קוראת

ועכשיו החלטתי לכתוב. היי אני גם בפורום הפרעות קשב ולקויי למידה בתפוז. שם יש הרבה מידע מעניין בנושא.מוזמנ/ת להצטרף גם לשם. בינתיים קוראת ובטח אצרף עוד הודעות בעתיד. יש לי 4 ילדים וביניהם : ליאת בכיתה ו´ בת 11.5 . ביי מיכל153

מיכל153

New member
../images/Emo36.gif כדי שאתחיל להרגיש ב../images/Emo82.gif

האם אתם מוכנים להתייחס פעם אחת? ביי מיכל153

הי מיכל153 ../images/Emo24.gif

א. ברוכה הבאה ואנא אנא הרגישי בבית. ב. הפורום ממש שקט בימים האחרונים כאילו באמת החברה יצאו לטיול ושכחו לקחת את המחשב איתם. שתהיה לך שבת טובה ואני מאמינה שבימים הקרובים פתאום תגלי שכולם עונים לך. ביי אורית

yondy

New member
להלן.....

יחס!!
ברוכה הבאה. תזרמי בלי חשש, אני כבר אסחף אחרייך...

droli

New member
טוב - כנראה הגיע הזמן להתנצל...

קודם כל ברוכה הבאה, וברוכה הנמצאת! אני אמורה להיות בפורום כמה שאני יכולה, לצערי הרב מאד, אתר תפוז החדיר לי למחשב וירוסים בכמות כל כך אדירה, שנאלצו לנתק אותי ממנו לגמרי ואין לי אפשרות כניסה. ואם יש לי זה כי אני גונבת זמן במקומות אחרים. השעות שנותרו לי הן בלילה. ואז אני משתדלת. באמת משתדלת. בזמנו גם YONDY התלוננה על כך שאני לא מספיק... ושוב אני משתדלת. אני מצטערת שלא ברכתי אותך כשנכנסת. אבל ראיתי שאת הגבת לאחר, וככה אמור להתנהל פורום. ראיתי שאת כבר מרגישה בבית. לגבי ריבוי הגולשים, או יותר נכון אי ריבוי הגולשים, זה לא משהו שאני שולטת בו. אמרתי כבר אני בהחלט משתדלת. אני מקווה שלא נפגעת, ותחזרי אלינו. את בהחלט מוזמנת. מיכל

no-a-m

New member
מבט אחר על לקויי למידה

שלום רב מזמינה אותך לפורום של לקויי למידה והפרעות קשב ברשימת המאמרים מופיע מאמר שאני כתבתי תחת הכותרת "מבט אחר על לקויי למידה" ממליצה לך לקרוא בהצלחה

למעלה