קשיי הסתגלות

קשיי הסתגלות

אני משרת כיום בחיל השיריון. נפגשתי עם הקב"ן שם בשל קשיי הסתגלות והוציאו אותי מהקרבי. הבעיה שלי היא שקשה לי לשרת בבסיסים סגורים, ואני מחפש לעבור לבסיס פתוח. בעז"ה ביום ראשון הקרוב יש לי פגישה עם הקבני"ת הראשית שהיא יכולה לרשום לי קשיי הסתגלות. הנקודה היא שלא שולחים אותי לקב"ן כי לא מזהים אצלי בעיה פסיכיאטרית, אלא הקבנ"ית עצמה תרשום את קשיי ההסתגלות.. השאלה שלי היא האם לאחר שאקבל זאת (במידה ואקבל) אני נשלח לועידה רפואית? אם אני נשלח לועדה רפואית בבקו"ם אני יכול להחלץ מחיל השיריון ולהגיע לתפקידים שונים ע"י קשרים כאלו ואחרים.. אבל אם לא אעבור דרך שם השיריון יעבירו אותי בעצמם לתפקיד זנוח כלשהוא בבסיסים שונים שלהם בארץ, כמו במודיעין.. האם כל מי שמקבל קשיי הסתגלות בהכרח יעבור דרך ועדה רפואית? האם אני יכול לדרוש שישלחו אותי לבקו"ם? יתכן שלא ירשמו לי קשיי הסתגלות אע"פ שיש לי המלצות מפסיכולוג שטיפל בי שנה וחצי? אני כבר בפגישה שלישית, האם יש סיכוי שידחו אותי שוב? אני ממש בחרדות.. אשמח אם תעזרו לי תודה

גרא.

New member
עופר האילים,את כל השאלות האלה כדאי שתשאל

בפגישה הקרובה שלך ביום ראשון עם הקבנ"ית הראשית.ובינתיים אתה יכול גם לכתוב לוועדה הרפואית הצבאית במקרפ"ר (מפקדת קצין רפואה ראשי) ולשאול את מה שחשוב לך,ל-ד.צבאי 02149 תל השומר. או לפנות ולבקש מידע ממי שמוסמך לכך דרך מוקד שירות טלפוני 7379220/1 03 בימים א-ה 8-1700

למעלה