קשיי הירדמות

curly1

New member
קשיי הירדמות

שלום לכם, פעם ראשונה שאני כותבת בפורום מתוך תקווה שאוכל למצוא פתרון טבעי ויעיל לבעייתי. אני אם טרייה, ילדתי לפני חדשיים בן מקסים. מאז, יש לי קשיים בהירדמות. חשוב להבהיר, בני מלאך קטן, הוא מתעורר בלילה כל 4-5 שעות, יונק וחוזר לישון. הבעיה היא שאני לא מצליחה לחזור לישון או שלוקח לי המון זמו להירדם חזרה. להשלים את שעות השינה במהלך היום בלתי אפשרי מכיוון שביום אני בכלל לא מצליחה להירדם (גם אם בני ישן או שבעלי איתו). ניסיתי כל מיני תכשירים, אתמול בלילה בלעתי שני כדורי רילקסין אבל גם אז לקח לי כמעט שעתיים להירדם (וזה אחרי יום עמוס עם הילד). אני מאוד מתוסכלת מהמצב ומכך שאינני יכולה לתפקד באופן שהייתי רוצה במהלך היום. חשבתי לפנות לדיקור אן טיפול אחר, אבל אינני מבינה דבר בתחום הרפואה המשלימה. למישהו יש עיצה\המלצה ? תודה.

לירון543

New member
קשיי הירדמות

הרבה מבעיות השינה(לא כולן) נגרמות עפ"י הרפואה הסינית(התחום שאני מתמחה בו) מבעית חוסר דם ( לא תמיד תואם לבדיקות הדם המערביות...) כיוון שאת אחרי לידה יכול להיות מצב בו קיים אצלך איזשהו חסר כיוון שאיבדת הרבה דם בלידה. כמובן, שאי אפשר לאבחן על גבי האינטרנט וחשוב לראות אותך ולתשאל אותך כדי לעשות דיאגנוזה מדויקת ועל מנת להתאים לך את הטיפול הטוב ביותר. אני מניחה שרוב המטפלים פה יגידו לך דברים דומים לגבי הסוג התמחות שלהם... ממליצה לך בחום לגשת למטפל/ת הקרובים לביתך. בנתיים, את יכולה לנסות לשתות תה קמומיל/ פסיפלורה. לירון לוי-וייס רפואה סינית

curly1

New member
תודה

תודה על התגובה. האם תוכלי להמליץ לי על מטפל\ת בחיפה? (אם בעייתי על גבי הפורום, תוכלי לשלוח מסר ?)

הומאופתיה

עם ההריון והלידה כל מערכות הגוף עוברות טלטלה. בד"כ עם החזרה לשגרה הגוף והנפש נרגעים לאט לאט ודברים מסתדרים. אבל כמו אצלך קורה לפעמים שלמרות שהילד בסדר והכל תקין דברים לא מתאזנים-לא חוזרים לתיפקוד תקין. רמדי הומאופתית היא מין תזכורת לגוף לחזור להתנהלות תקינה. לפעמים כמו קסם..... ממליצה מאד. כל טוב עירית

אילהT

New member
שלום לך, אמא טרייה- יש את שיטת "שינה עריבה"

לאנשים עייפים במיוחד. שלחתי לך מסר.

0 אור 0

New member
כמעט כל שיטה תעזור אבל

במקרה שלך, משהו מושך אותי לכיוון של רייקי עצמי. רייקי זו שיטה של הילינג שמבוצעת על ידי הנחת הידיים על או מעל הצ'אקרות. חידוש האנרגיות שלך יחזק וירגיע, ואני ממליצה ללמוד לעשות את הטיפול העצמי, ואז ללכת אתו לישון

למעלה