קשיים

אתי1000

New member
קשיים

אנחנו אמורים להתחיל תהליך בקרוב, טכבר עכשיו אני מאוד עצבנית ומלאת מתחים נפשיים, הייתי רוצה לקבל עצה מבעלות נסיון איך לעזאזל מתמודדים, אני כבר נשברת ועוד לא התחלתי.

לא יכולה לעזור לך לצערי,

רק להזדהות עם התחושות. אנחנו בדיוק באותו שלב של לקראת התחלת התהליך, ואני מרגישה בדיוק כמוך. חזקי ואמצי!

הי אתי,

כמו אורית, גם אנחנו בתחילת הדרך עוברים את התהליך עם הרבה מורדות ועליות ואני כל כך מזדהה עם שתיכן.. אני חושבת שכתבתי לפני כמה ימים לאורית שמה שמחזק אותנו בכל התהליך הזה (כזוג וכיחידים) זאת העובדה שאנחו מלווים את התהליך בייעוץ זוגי שמאפשר נו לדבר על הרגשות שלנו ועל כל התהליך שאנחנו עוברים. התחלנו את זה כשנודעה לנו הבעיה שלא אוכל ללדת יותר ובפה אחד החלטנו להמשיך את התהליך עד שנחבוק עוד בונבון קטן - אח או אחות למורני שלנו... אפשר גם לשאוב המון כח מהקריאה והכתיבה בפורומים שבנושא - לי זה עזר להפוך את הסיוט לחלום ! מקווה שגם לאחרים. תדפדפי אחורה בשני הפורומים ותראי כמה לידות היו לאחרונה ואיזה אהבה יש לפני ואחרי כל לידה - אי אפשר להתעלם מזה....

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אתי יקרה, אין ספק שתהליך הפונדקאות מזמן הרבה מתחים נפשיים, כל אחד בוחר את הדרך איך להתמודד עם זה. אני יכולה לייעץ לך את מה שיעצתי לאוריתוש, ראי את המטרה הקרובה כיעד ואט אט תכבשי אותה ואחר כך את הבאה, ברור וידוע לכולם שהמטרה הסופית היא ילד בריא ושלם, אבל כמו בכל מסע גם זה צריך להתחיל בצעד קטן ומדוד. אנחנו כאן, לשמוע, לסייע ולהרגיע

למעלה