רוח על המים
New member
קשיים (?)
למה שיהיה לי קשה? עברתי הריון קל יחסית... לידה קלה ומהירה, ללא זירוז, ניתוח, או תפרים, ההנקה מסתדרת. אז מה הבעיה?
קשה לי לישון ביום, אז אני עייפה מאוד כי שי מאמין בחיי לילה (אני ערה עכשיו כי שי ער)
רק אני יכולה להיניק אותו.
הילדה שלי עדיין צריכה את אמא שלה, ואין טעם לנסות להעסיק אותה עם מישהו או משהו אחר, כי העובדה שאני עסוקה עם תינוק קטן רק גורם לה עוד יותר להיצמד, אני מאמינה שככל שאשתף אותה יותר וככל שאתן לה יותר להיצמד, כך היא תרגיש בטוחה מספיק לשחרר... אם ירחיקו אותה, כך יהיה לה חשוב עוד יותר להיצמד, נכון? מה שאומר שרק אני יכולה לעשות הכל...
אה, וקשה לי שמישהו אחר עושה דברים בבית, כביסה, כלים, מטבח אז ניסיתי להיות הגיבורה ולהשתלט על הבית. התוצאה כאבי ראש, כאבי בטן, התגברות הדימומים אולי קשור ואולי לא והמגלובין שירד ל 9.5 (כשבהריון הוא היה 11) האמא השניה שלי (לא אוהבת את הכינוי חמתי) הגיעה לעזור, כן היא עזרה גדולה. בכביסה בישולים של אוכל, וסתם אווירה רגועה ושפויה יותר, אבל לי קשה נורא לקבל עזרה, ואני מרגישה מפונקת כזאת... לא יודעת להסביר...
למה שיהיה לי קשה? עברתי הריון קל יחסית... לידה קלה ומהירה, ללא זירוז, ניתוח, או תפרים, ההנקה מסתדרת. אז מה הבעיה?